КАК ДА СТАНА ДОНОР? КАК ДА НАМЕРЯ ДОНОРСКА ЯЙЦЕКЛЕТКА

• 178 748
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 795
Shtankitka, а как  протече бременността и раждането, имало ли е проблеми?
Според мен няма причина да ви откажат. Сигурна ли сте, че клиниката работи с донорски яйцеклетки?

# 796
Shtankitka, а как  протече бременността и раждането, имало ли е проблеми?
Според мен няма причина да ви откажат. Сигурна ли сте, че клиниката работи с донорски яйцеклетки?

Бременноста протече добре, както и раждането, клиниката е доста известна и работи с донорски яйцеклетки.Не желая да споменавам имена, така са решили, така са процедирали.Намерих друга клиника и там ми обърнаха доста внимание, надявам се всичко да е наред, според доктора ще има шанс да се помогне поне на две жени Simple Smile

# 797
Shtankitka, браво, че се отзоваваш, дано има повече жени като теб!  Hug
Вече в стимулация ли си?

# 798
Ами все още не, чакам цикъл които трябва да дойде и след това

# 799
Добър ден момичета.На 19 декември(сега във вторник)ми направиха емрбио трансфер с донорска яйцеклетка.Моля за мнения какво да очаквам и такива неща☺

# 800
Засега просто спокойно чакай положителния си тест! Късмет!

# 801
Mersedes, както написа Пухчето, просто спокойно чакай и се наслаждавай на момента. Не търси признаци, всеки път са различни. От скромния ми опит с два трансфера на донорски яйцеклетки мога да кажа, че усещанията и двата пъти са различни при мен. Лека наболяват гърдите, от време на време ме болеше главата. В деня на теансфера имах леко придръпване в долната част на корема, но не ме боля. Моят трансфер беше на 11 декември, вчера пуснах изследвания за бета ЧХГ, за жалост резултатът е много нисък. Док каза, че има бхб и препоръча да спра поддръжката. Още  че чудя какво да правя, днес пуснах повторно ЧХГ и  чакам резултати, тслед това ще реша какво да правя. Стискам палци при теб всичко да е успешно и за Нова година да имаш хубав подарък. Аз в скоро време ще направя последен опит с останалите два замразени ембриона и ако не стане, ще бягам за Чехия, но се надявам да не се засечем, а да се похвалиш в скоро време с кръгло коремче!

# 802
Благодаря Аmaretti☺.А на теб успех с останалите ембиони,дано този път да станат нещата .

# 803
За много години, мили дами! Желая здраве и успех на всички!

# 804
Благодаря ти Aneto, бъдете и вие живи и здрави!  Дай Боже тази  година да е успешна за всички и да прегърнем мечтите си!

# 805
За много години, мили дами! Желая здраве и успех на всички!

За много години, Ане! Да сте живи и здрави всички  Hug

# 806
Здравейте, благодаря за милите думи!
Как се развиват при вас нещата? Има ли с какво да се похвалите?

# 807
Привет😊При мен нещата за сега се развиват по план.Моето бебче е 8 седмица и няколко дни.Сега на 6 февруари съм отново на гинеколог за контролен преглед.Сутрин имам леки неразположения,гадими се но това е нормално за тоз период от бременността 😊

# 808
Аз започвам скоро, пък каквото сабя покаже Simple Smile

# 809
УСПЕХ, Данила!
А аз още не мога да избера клиника!

Общи условия

Активация на акаунт