В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Добро утро макар мрачно и дъждовно!
Честито на мама Carry за Изабела!
Аз от вчера съм болна гърлобол,кашлица,запушен нос и главоболие,да са ми честити!Дано не раждам докато не се оправя малко.Относно киселините аз рядко ги получавам ,но преди няколко дни имаше поредица от тежки киселини,аз дори предната бременост съм нямала такъв проблем,но за ябълка и мляко на мен изобщо не ми помаше,пробвах с газ.вода малко облекчаваше,сода за хляб не помага ,и за това приемах талцид и да то единствено помагаше.
Сестра ми имаше много проблеми с киселините по време на своята бременост да не кажа голяма дума ,но някъде от 2 месец- та докрая,но след раждане всичко и изчезна.

# 151
Amy Lee, как така 4 -дневен месец, значи ти си наясно, че болничният ти е сгрешен при издаването?

Болничния си е наред. Просто някъде, някой е изчислил, че март месец съм трябвало да изработя само 4 раб.дни за периода 01.03-09.03. Те наистина са толкова дни за този период, но самия болничен започва от февруари и обхваща целия март (не само до 09.03).
Както и да е. Не искам повече да ви занимавам с моите проблеми. Има къде къде по хубави неща да обсъждаме сега Hug Heart Eyes

# 152
За киселините ми помага само Талцид. Смуча едно и съм ок.

Аз днес съм на тонове и силно се надявам док да ме прпрегледа, че вече не се търпи...

# 153
  • София
Carry, честито бебче! Да ти е жива и здрава,много те радва!
Аз пък вече нямам киселини от около седмица, дали коремът ми се е посмъкнал и затова нямам, не знам.Не откривам някаква съществена разлика. Като имах киселини ги оправях с две-три лъжици кисело мляко.
 Маце, ти като мина през болката от контракции и след секцио, кажи кои болки са по-силни - поне за теб?  

Абе и от двете мамата си трака, моите контракции веднага станаха родилни и една след друга, но пък не знам как е след нормално раждане, много ме боли секциото, можеби защото беше спешно, но раздвижването е ужасно, благословям профенида че без него едвам се движа,  а и имам ужасни отоци по краката.
Някой ме питаше за престоя тук в Щерев. Ами много е хубаво. В реанимация се грижат много добре за теб. В родилното е много уютно, храна вода ядене пиене всичко е 6. все едно не си в болница, стаите са голями, бебета ги взимат за преобуване само и вечерта. Показват и настояват за кърмене, дават АМ ако искаш само. Аз от днес след обед вече и на гърда ще слагам. Simple Smile

# 154
абе може ли да съм толкова заспала тая сутрин ooooh!
Carry, честита ти дъщеричка, да е жива и здрава и много да те радва! На теб бързо възстановяване и скорошно гушкане вкъщи. bouquet

# 155
Добро утро  Coffee

Честита дъщеричка на мама Carry !

А да питам талцида не се ли дъвче, защото аз си го дъвча  newsm78

Маце, при теб е било голям ужас, все едно два пъти си раждала. А разбра ли се , защо бебо не е слязал надолу?

# 156
Добро утро, мами!  newsm51 Тези киселини и мен тази нощ ме мъчиха много, чувствах се наистина като дракон, както беше написала някоя мама Joy......Тъкмо се унасях да заспя, то пък до WC трябва да се ходи, абе всички екстри! Simple Smile
Мацето, тъкмо щях да подхвана този въпрос за храненето на бебетата в родилния дом. Това си мисля тези дни, ако не ми слезе веднага кърмата, колко време след раждането започват да дават на бебето изкуствено мляко и по колко?  newsm78 Предполагам навсякъде е различно, но все пак.

# 157
  • София
Тук ги захрянват на 6я час. Кърма почти на никой не му слиза веднага, само капчици ако имаш късмет.

Ами от секциото са го видяли че е бил в много неправилна позиция и не е могъл въообще да слезне и бил с натисната пъпна връв и заради това са му падали тоновете

# 158
  • София
Carry, честита малка принцеса! Да сте живи и здрави!

# 159
Sisi_fashion,  аз за киселините смъча бонбони - лукчета или дъвчащи. На мен ми помагат, може да пробваш

Carry, честита ви Изабела и тук! Да е здрава, румена и засмяна. Мама бързо да се възстановява.

След вчерашния маратон навън и гостите у дома снощи, днес мисля да го карам по-леко.
Ще шетам малко у дома и останалото време мисля да прекарам в тръш на дивана Simple Smile

Замислих се , че на мен не са ми дали никакви документи за раждане и се чудя дали моята докторка
 си ги е занесла от кабинета в болницата или ....
Трябва да питам в понеделник на тоновете, че то не остана другата седмица трябва да се раждаме!
Vaseto, ти като се следеше при Пенков и като ражда там имаше ли направления в себе си?

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 13:21 от KpoTka

# 160
Благодаря за обяснението,Маце! Като минала само през нормално раждане,винаги съм се чудила как  е секциото. Поне при мен след първото раждане само шевовете ме понаболяваха и хемороидите, но не и корема. Иначе съм рязана за апандисит, но то  е друго все пак.

# 161

За настроение, както и за всички обебили се мами! Хубав ден от мен!

Снощи пък аз сънувах, че имам близнаци.  Joy Момче и момиче. Бях много изумена, когато ми ги дадоха, особено, като казаха, че едното е момиче. Фактическо раждане не помня, само ми ги връчиха и аз бях така щастлива! Едни сладинки, мънинки, облечени (повити) в едни меки дрешки с избордирани големи снежинки върху тях.

Crazy Crazy Crazy

# 162
  • Перник
Добро утро! Simple Smile
Carry, честита дъщеря! Много здраве и късмет!   bouquet
Аз да си дам и отчета от вчерашната консултация - в 36 г.с. съм, бебчо е около 2700 гр, мислех че е повече, но доки каза, че си е супер, за един месец е наддал към 800-900 грама. Иначе си бил добре и няма никакви признаци да се появи по-рано поне за сега.
Тук слънчицето започна да се показва, дано не завали пак, че това мрачно време много ме потиска.
Ейми, може да ти изчислят остатъка от болничния в началото на април. Моя 45-дневен е подаден в НОИ с предишния, но изобщо не излиза в системата. Сега погледнах, че са ми изчислили този за февруари. 45-дневният ми е от 10.03 , ако има някакво значение.

# 163
Добро утро и от мен  Hug
Аз, за съжаление, не успях да се опазя от вируса на ММ и от днес кашлям и даже температура се опитвам да вдигам  #Cussing out Ще трябва много спешни мерки да взимам, че секциото предстои! АГ- то ми беше изписал един антибиотик когато му казах, че ММ е болен, да го имам изписан за всеки случай ако се скапя и аз, та ще трябва май да ходя да го купувам. Много ме е яд!!!!!  #Cussing out Цяла бременност се опазихме, за да се огелпим накрая!
Оплаках се.....
Дано на всички останали денят ви да бъде прекарсен!

# 164
  • Варна
Добро утро и от мен, днес съм много тъжна....сънувах някакъв много натоварващ сън на тема - как трябва все да се справям  сама с всичко и вече много ми тежи, и мъжа ми не иска да шофира, и .... т,н, да не ви занимавам, много ми е подтиснато и тъпо. Лежа си тука и си мисля за това и как не мога да го променя. С детето се скарахме вчера - и оттам съм още по-тъжна. Не обичам хич да му се карам... Weary smile3518 както и да е... ще се оправя.

Маце, след колко часа те раздвижиха?

Мегимаги - яж джиджифила с меда и лимона, пробвай с хомеопатия - Бриониа 9сн на всеки 3часа по 5 гранули. Сложи си мед на гърлото и на дробовете и стой така 12ч. Пии чай.

Общи условия

Активация на акаунт