В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 113
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
ММ още преди да се роди баткото ме предупреди, че всичко друго може да прави, ама памперси няма да сменя. И до сега не е сменил нито един!  hahaha
Гиада, дано не се ошарите. Аз очаквам включване на малко по-късен етап /поне и бебето ще поотрасне/, понеже баткото тръгва от септември на градина, аз не съм карала никакви шарки. Всъщност това беше и една от причините да не го пусна на ясла и да го гледам докато съм бременна. Обаче пък интересното е, че сега ми е много по-лесно отколкото първия път. Оправям се и с двамата, наспивам се, че ми остава свободно време и за компютъра. Като тръгнем по разходки пък ще е още по-хубаво. А с баткото как заспивах по диваните не е истина. И никаква домашна работа не можех да свърша. Ама явно съм се специализирала вече.  Rolling Eyes Whistling
Бързо оздравяване на всички болни!  Hug

# 331
  • София
Нашия татко пък се е ошашкал как ще сменя памперси и ще почиства беборанка, като е момиче  Joy Като ми го изтърси това и онемях  Shocked Като го знам обаче е просто притеснен, защото до сега с баткото ми е помагал за всичко. Явно и той се е ошашкал нещо  Mr. Green

Аз с баткото много спях и имах време за всичко, той беше много спокойно бебе. До шестия месец само спеше и ядеше и имаше само една седмица колики. Дано и сестра му да е така  Mr. Green

РоЗи и моята мома е по мудна вече, малко им е мястото Simple Smile

Това бебезатишие май е предвестник на шеметна седмица Simple Smile

На всички болни бързо оздравяване  Praynig  Hug

# 332
  • София
Във фб току-що прочетох за ново бебе, но не знам ника на майката.

Love Revolution:) терминът й е 15.04, но доколкото знам днес е родила с планирано секцио.
Кристиян, 3.550, 50см;)

# 333
Ronnie.S, *карамел*, Елица - благодаря момичета за подкрепата, положителните ви пожелания дават резултат.  bouquet  bouquet  bouquet
 Днес на тоновете все едно друго бебе беше - над 160 почти не се качи пулса му. Simple Smile Дали е оказал влиание следобедния ни сън с ММ вчера, или смяната на часовника и жабчо още беше заспал - не знам. Heart Eyes Лошото е, че няма и помен от контракции.

Love Revolution
- Честито и тук. Жив и здрав и много послушен бебок! baloni baloni baloni

Аз нещо се повредих, имаме  избрано име от край време, а взе да не ми харесва...  Joy
Ние днес доушетахме всичко което можеше да се ушета, леглото вече е наместено с матрачета и т.н. остана само чаршафчетата като се приберем. Сега се обмисля плана за действие на ММ по почерпки на приятели и колеги и други чисто организационни дейности - имаме списък - какво да направи вкъщи, какво да напазарува, на кого да се обадим... голяма организация, голямо нещо, все едно няма да се виждаме и чуваме  Laughing

# 334
Момичета, ние размислихме и сега каката е при баба си. Тя живее на съседната улица, и много се обичат. Някакси да разболеем съзнателно бебе на няма месец беше непосилно. Каката не ходи на градина от известно време, защото боледуваше. И накрая пак не я опазихме - детето на кумовете се оказа заразителя. Много ми е мъчно!
Аз също с второто се наспивам повече.
Jasmin, много неприятно е това с напикаването. малко ти е детенцето, това е неговия начин да каже, че страда. Но ще мине...с много любов и гушкане

# 335
Честито ни ново бебенце, да е жив и здрав юнака, и да радва много мама Love Revolution  bouquet

И на мен вече ми се ражда, макар термина ми да е 25,04.  Много ми тежи моето тюфлече, шембака ми и той ужасно ми пречи Simple Smile едва ходя като някой кит съм станала. ММ и той вече едва ме търпи, щото съм станала голямо мрън-мрън и с тая смяна на настроенията наистина е някакъв кошмар - вчера цял ден ревах и се притеснявах, днес все едно нищо не е било - много шашава работа. Не обичам да съм такава, чувствам се като някой шизофреник Simple Smile На ММ толкова му е писнало от мен, че всяка вечер като целува коремчо за лека нощ на малчо и го подканя да излиза вече, че да можело да съм станела пак нормален човек hahaha

# 336
  • Варна
Водна лилия, това все едно аз съм го писала...голяяям и Тежъккк корем...не издържаммм, рев.. и т.н.

# 337
Момичета, като ви чета май съм една от малкото, които се радват, че са бременни и се наслаждават. И аз охкам на всяко ставане, ама ми е и приятно да ме подритва бебо (по-скоро да се изтумбва).  А и така две в едно мога и до магазин да отскоча лесно, и някаква работа да си свърша, и да си поспивам . Grinning
Хайде, успех на всички и хубава неделна вечер с по-малко болежки!

# 338
И аз съм още тук, все още 2в1 Whistling.
Знам колко много ще ми липсва корема, предния път като се прибрах от болницата вече ми липсваше. Но определено вече съм на предела - изключително изнервена от цялото това чакане и изморена от всевъзможни болежки. И после няма да е 'пей сърце', но на фона на тези 9м всичко ще ми се види по добре Laughing. И с ръка на сърцето мога да кажа, че ако такава ми беше първата бременност сигурно нямаше да се навия на втора или поне не толкова скоро Mr. Green.
Мдааа от поста ми може да схванете и що за депресивни настроения ме обземат напоследък Tired. Вече не вярвам, че ще родя, просто до края на живота ми ще си остана бременна и мрънкаща Joy. Горкия ММ, не му завиждам Laughing.

# 339
  • Под кленовите дървета
още малко, момичета Simple Smile Всичко ви е готово, бащите и те са готови, нали?

Ако някое от изброените липсва, подхващайте го Simple Smile и после вашите мъже - най-сигурен начин за раждане е секс Simple Smile

# 340
paKris, еми такова е, явно повечето сме на едно и също дередже Simple Smile
metlichina, направо си ти завиждам с това ходене до магазина искам да ти кажа Simple Smile сигурно и аз нямаше да мрънкам толкова, ако можех спокойно да ида до магазина или някъде на разходка сама, без да се притеснявам, че след 5 мин. шкембака почва адски да ми натежава и ме почват едни болки и едно дърпане отпред. Според майка ми, това е вероятно, защото го нося с нисък корем - тя в началото си мислеше че ми е паднал корема като за преди раждане - но това в началото на 8-мия месец и като ме гледа че всеки ден съм си така. Каза ми, че с брат ми като е била бременна, макар и той да е бил голямчо около 3.500 кг, колкото е сега моя малчо, но корема й е бил много високо горе точно под гърдите и за това е имала адски много киселини и много трудно е дишала. То не че аз сега лесно дишам де Simple Smile мм вика като парен локомотив си  hahaha но корема ми видимо е по-надолу като круша Simple Smile Въпреки че последните няколко дни, напук на всички "правила" е почнал да се изтумбва и нагоре, та явно моя човек вместо да пада ще се вдига хахахах - шегувам се не съм специалист, но само си разсъждавам, ей така нали сме без работа и само чакаме  baby_neutral Пък може и да съм лигла, знае ли човек  Joy и за това да си мрънкотя повече. Но е готино, че се чувстваш добре, дано да си продължиш Peace
amy_lee, и на мен понякога ми се струва, че ще си остана с тоя шкембак до края на живота ми, и дори като си приготвях дрехи за изписването и меря една пола и един панталон уж по-широки, но от преди да забременея и викам на майка ми абсурд това нещо няма как да се навра в него, тя вика споко бе ще видиш на втория ден няма да го има корема  newsm78 ама направо не ми се вярва, честно.
jasmin_veni, вярно е и аз си го мислех, че ни е скучничко щото всичко ни е готово и за това се чудим за какви глупости да се тормозим Simple Smile Ама това със секса, сигурно ще е последна мярка вече хахахах, в момента пробвам с ананас да видим.

# 341
  • София
Хахахах, ейми, разби ме:)
Ние точно с Мм си говорехме как накрая вече почва да минава по-бавно времето и се замислих, че е защото почваме да сме на stand by... Всичко се върти около пустото раждане:)
Всичко ни е готово, той само ме разпитва някакви неща, чете си книжките и си чакаме...Simple Smile

И като се замисля, като изключим последните седмици, в които се залежах, ех, много хубав период е бременността. Даже нямам толкова лабилни моменти, колкото очаквах. Аз съм си доста чувствителна и сякаш сега си седнах на дупето и много рядко си позволявах да цивря за глупости (като ония пастички, хаха).

Metlichina - и аз ти завиждам за ходенето до магазина:)

# 342
jasmin_veni тук съм, но докато изчета всичко, забравям за какво ще пиша. Тия дни следя повече фейсбук групата. По-лесно ми е. Вчера бяхме по спешност до болницата, док искаше извънредни тонове, но се оказа, че всичко е ок и ще си чакаме 3ти. Вие как сте? Видях снимките, срахотни  Heart Eyes

# 343
  • Бургас
Здравейте и от мен, момичета  Hug

Честито на новите мамчета и бебочета, да са живи и здрави, да се обичат много и да се наслаждават на най-прекрасните моменти заедно  Heart Eyes

На всички все още очакващи голямото събитие пожелавам спокойствие и кураж, всичко ще бъде наред и резултатът определено си заслужава  Grinning  Може да успокоите вашите мъже, че и като родите няма да се върнете към предишното си "аз" като с магическа пръчка, то те хормоните са си там и си продължават пак едни настроения  Crazy Ама като са ни взели ще си ни търпят  hahaha

Giada, Елица, jasmin_veni дано притесненията с големите дечица да отминат по-бързо  Hug

Estelitka, оправяй се и ти, няма да им се даваш на тези болести, имаш по-важна работа сега Simple Smile

РоЗи, благодаря, че си се сетила за мен, много мило ми стана. Казваш само обиколник ти остана и се засилваш да раждаш  Whistling 

Ние с бебче сме добре, мен ме изписаха от болницата в петък, а Александра ще бъде там до вторник. Беше 4 дни в кувьоз, а от почти 2 е на легълце и се адаптира много добре. Свалила е около 100 грама от раждането, но това е нормално, хапва си добре и не повръща. Ходя по 2 пъти на ден да я кърмя и й нося изцедено мляко за останалите хранения. Изключително съм благодарна на всички от болницата, че се грижат за нея и са страшно мили и ме подкрепят и помагат, за да мога да си я кърмя Simple Smile  Нямам търпение вече да си я вземем вкъщи.

И като споменах за персонала на болницата вие мислите ли да носите нещо "за почерпка"? Аз в крайна сметка реших да им занеса бонбони и една огромна кошница с плодове и украса, струва ми се по-различно и оригинално, дано да им хареса. Оставила съм я да я декорират и ако успея ще пусна някоя снимчица тук.

Това е от мен за сега, пожелавам ви хубава седмица, изпълнена с невероятни емоции  Heart Eyes

# 344
  • София
Добро утро   bouquet

Аз днес се наспах и съответно съм в по-добро състояние на духа Simple Smile

0033 бързо да си я прибирате малката шушулка ви пожелавам Simple Smile Относно почерпката за персонала честно не съм се замисляла  Confused Обаче твоята идея с кошницата ми се струва супер  Peace

Успех на всички, които днес са се запътили към родилното, леко раждане и прекрасни здрави бебоци Praynig  Hug

Общи условия

Активация на акаунт