В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 076
  • 740
  •   1
Отговори
# 465

За залъгалката- искам да приуча защото имам горчив опит с баткото, който ползваше мен за залъгалка. Иначе бебка е много спокоина за сега и по 4 часа паузи прави,(болницата я будех дори да яде, за да ми слезе кърмата), но и често се пробужда на час да кажем ,,поцоква" само, та за това исках да ползвам залъгалка,много ме е страх да не стане като с баткото, той ставаше нон стоп. Искам да я залъжа, за да може да огладнее хубаво и да се нахрани нормално следващото хранене. Ще видим до къде ще я докараме.

GaidaСега съм взела на Авент, но ще пробвам и Мам.

# 466
Честито бебче на мама kalitarka.
Да и е жив и здрав малкия голям Антон. 💐💐💐💐💐

# 467
Мohita,

За косата - зависи. Ако е изправена може и да падне обема и да се сплеска, което най-вероятно ще стане. Аз затова мисля да си взема пресата за всеки случай и за 15мин да се оправя преди изписването.  Предния път я бях навила на кравайче и стоя така всички дни, после като я псунах беше екстра. Crazy Crazy Crazy

Иначе за маникюр и педикюр - само педикюр и единствено лак, който да може да се махне лесно - нали знаете, че не дават да се постъпва в болница с лак. Евентуално само с френски.

Аз също не смятам да купувам специални дрехи за кърмене. Блузи с копчета отпред и такива тип "прегърни ме" са чудесни. Лятото е благодатно откъм сезон за кърмещи мами.

И на мен ми стана интересно за тази Боуен терапия.  Sunglasses

# 468
C a r r y, разбирам. Дано ти се получи... пробвай да я топкаш в кърма.. знам ли..  Thinking

# 469
  • София
И аз съм твърдо за залъгалките Simple Smile При нас имаше в началото проблем с кърменето с първото ми дете, но след като се нормализираха нещата започнах да давам и налагам залъгалката и стана работата. Според мен ако не пречи на кърменето е много по-добре да се дава залъгалка, отколкото да си смуче пръста (по мои наблюдения много бебета които не ползват си смучат пръста) или както C a r r y пише ползват майката за залъгалка и нощем особено ...
Дрехи за кърмене предния път не съм купувала, тогава наистина беше по-топло, но и сега ще е (а дано дойде тази истинска пролет). Ако усетя нужда и трудности може и да взема 1-2 блузки.

# 470
Здравейте момичета!! Честити нови бебочета.
Аз се срамувам колко много спах днес,явно вчерашното ранно ставане не ми се е отразило добре.
За залагалка в мед аз не смея да си помисля,че да не получи някоя алергична реакция.

На вас не ви ли се карат роднини като споменете,че искате да се подстрижете или боядисате??
Аз вече откачам с тази коса,от септември не съм се подстригвала и това е нов рекорд за мен,но не ми дават.
Имам питане...нещо да ви се яде,ама постоянно?? И без да ви писва? Аз от няколко дни съм на вълна бъркани яйца и ми е много вкусно,мога друго да не ям  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 471
  • София
Chudesna  за болницата защо не си вземеш еднократно бельо. струва ми се много практично. Аз си купих на Canpol  5 чифта са за 6лв.

За боуен терапията най- общо казано е, че терапевта прави манипулация, кояо стимулира тялото само да се справя с проблема. Нов вид техника е и всички са луднали по нея. Аз като традиционалист бях мног скептично настроена и малко даже гледах с насмешка на брат ми като ми обясняваше. Струваше ми се доста глупаво, НО......една прекрасна вечер, в една дискотека, танцувайки, така си изкълчвам крака, че ме приемат в Пирогов със съмнение за счупване на глезена. Слава Богу беше много силно изкълчен и ми казаха, че около две седмици няма да мога да ходя. Брат ми дойде вкъщи и ми направи терапията само веднъж и на третия ден ходех на крака (вярно беше много син и подут, но ходех). smile3534

http://www.bezbolka.net/index.php?option=com_content&view=ar … =83&Itemid=75

това мисля, че е официалния сайт за България, къдете може да се информирате по- подробно. Но хубавото е, че няма лекарства, няма инжекции - НИЩО! Трябва ви един добър специалист. Брат ми даже се шегува, че щял да спира да я практикува, защото пациентите идвали по 1-2 пъти и им минавало и той така губел пари хахаххаха (черен хумор)

Дано да съм била полезна.

# 472
falichka,

Гледах ги и се чудех честно казано... Това дали ще е удобно? Ти пробва ли ги? Едва ли ще може да се каже дали са удобно сега, защото на мен никакви "гащи" не са ми удобни, ако ми стискат под или на корема...

Сега ще погледна за метода, благодарности!  Hug

# 473
  • София

На мен ми изглеждат много лекички и продавачката ме посъветва да си взема по -големи, за да на ми стискат никъде и да мога да слагам и превръзка. Не съм ги пробвала, още ми е рано Simple Smile, но съм си взела след го голяма чу денка. без бельо със сигурност няма да ми е комфортно, а да си взимам памучни и да се мъча да пера и някакви такива ми се струва абсолютно безсмислено.

По въпроса със залъгалките и ние мислим с ММ да пробваме без в началото, ако стане..... ще имаме една под възглавницата за спешни случаи.

VenTanA това с НЕподстригването е "митология". Нищо му няма на детето. аз си се подстригвам ...... Ако имаш нужда да го направиш не се съобразявай с мнението на другите. Simple Smile

Това за лака в болницата не го знаех Simple Smile Добре, че го споменахте, защото аз си ходя и на маникюр и на козметик и щях да се изложа накрая хахахаха от много разкрасяване  Simple Smile  love001

# 474
  • София
За стягащия колан аз го ползвам по препоръка на лекарката ми и рехабилитаторката. Можеби има значение дали си секцио или нормално. Казаха ми през деня св носи и вечерта се почива. Оф са се гледах в огледалото бива ли цялата все още да съм супер поддута. Баща ми каза че съм спаднала доста но май има още накъде.

За изписването ние в Щерев бяхме като модно шоу. Simple Smile Взимат бебоците между 08:00 и 10:00, та имах време да си изправя косата и да се гримирам.

# 475

VenTanA това с НЕподстригването е "митология". Нищо му няма на детето. аз си се подстригвам ...... Ако имаш нужда да го направиш не се съобразявай с мнението на другите. Simple Smile

предполагам,но е много вероятно да ме линчуват,ако си позволя Grinning
Моля ви кажете ми къде да гледам в сайта на НОИ ,за да видя дали са ми въвели болничният. Дзверих се и не виждам. Видях как се изчислява горе-долу колко майчинство ще взимам,но за болничния нищо не виждам  newsm78

# 476
lady_vanila аз съм със сенна хрема но изобщо не ми е минавало през акъла какво ще ползвам, обикновено избягвам местата, които ме дразнят но сега няма как да се избегнат, а идва сезона  ooooh!

*Shubi*  Честито   bouquet

cvety83  май повечето с термин 5-ти сме не родили, май е каръшка тази дата  Laughing

amy_lee аз приключвам с кафето, после се мятам на ананаса, малко разходка и чистене и после ударна доза прясно мляко с канела(вчера снаха ми, ми каза, че и то било илач) та ще видим какво ще стане - пролив или раждане  Laughing

kalitarka Честито! да ти е жив и здрав и много да ви радва малкия мъж   bouquet

VenTanA виж тук http://appreports.nssi.bg/reportegnpopdoodocsandpayment/ReportEG … POPDOO2012_1.aspx

# 477
Rafi_11 - аз от 3 месеца не съм спряла да пия прясно мляко,заради киселините пия по 1-2 литра на денонощие  Laughing , но може пък канелата да въведе реда  Hug

# 478
Rafi_11 справих се мерси

# 479
Вентана, и тук!

Общи условия

Активация на акаунт