В очакване сме всички вече на АПРИЛското човече - Тема 19

• 35 055
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
Обнових тъкмо информацията на първа страница с новите бебчета!

Alvinda, petrowa.aneta, честито и на вас! Живи и здрави да са!  Hug

И аз бях на преглед днес. Всичко ни е супер. Беба била над 3,000 кг вече. Пак старата песен - как трябвало секцио да раждам, да не се мъча  Joy Аз не се поддавам обаче и без това ще раждам при друг доктор, та ще видим той какво ще каже другата седмица  Grinning

Маце, Дейзи, радвам се, че всичко е наред с вас и бебоците  Hug

# 496
  • София
Честити бебчета на kalitarka, avlinda и shumi ! Много, много да ви радват. Бързо възстановяване и изписване  bouquet

А аз съм такава, защото си мисля, че епидуралната упойка ще ми спести родилните мъки, макар че повечето казават, че са доста големи докато разкритието стане 5 см, когато се поставя. Ще видим какво ще стане.

Съни, не се плаши! Аз до към 8 см разкритие не усещах нищо, ама нищо! Докторите ме питаха: Как нямаш болки, жените с такива контракции (каквито отчиташе апаратът) вият и лазят по пода? А аз четях Тери Пратчет:) Е, накрая при пълното разкритие и напъните започнаха и болките, но не е нужно да ги усещаш от рано. Hug

Аз вече си имам дата за секцио:) И двете бебета са седалищно и док не дава нормално този път да раждам. То на децата им е толкова тясно, че не знам имат ли шанс да се завъртят изобщо.

# 497
Съни Аз съм на мнение, че в повечето (подчертавам повечето, не всички) случаи точно първите 5-6см са търпимо болезнени, при някой даже безболезнени. След това става весело вече Crazy, но щом ще си с упойка няма какво да го мислиш, всичко ще е наред Hug.

Днес отново хубаво време, цял ден навън и няма файда. В плод и зеленчука до нас пък нямаше от така любимия ми ананас и взех някакъв на парченца изсушен. Е няма такава гадост Sick, толкова захаросано нещо не бях яла скоро. Довечера ще пия за лека нощ мляко с канела, остана да измисля на какво да сложа и босилека и съм се отчела с подканванията за излизане Crazy Mr. Green.

# 498
  • Варна
amy_lee - най-върви на спагети с доматен сос - ако е пресен де. Иначе можеш да си пиеш чай - за контракции.

Честито на новите мами!!!  Hug

# 499
amy_lee - най-върви на спагети с доматен сос - ако е пресен де. Иначе можеш да си пиеш чай - за контракции.

Ммм спагети е добра идея, мерси Hug!

# 500
Мohita, amy_lee и аз така мисля, въпреки че никога не съм раждала. Страхът ми е по-скоро от това да не премине естественото раждане в секцио по някое време.
Мохита, лично мое мнение е, че близнаци най-безопасно е да се родят секцио.

# 501
Аз днес добре се разходих, качвах и стълби, ядох ананас, минах си банята, сега се опъвам на дивана с една голяма чаша мляко с канела и ще чакам  Mr. Green
 Вчера с контракции, днес съм само с болки в кръста, да вземат да се обединят и да ми мине най - накрая.
За корема не знам какво да кажа, гледам го тръгва надолу, след известно време тръгва нагоре, брей толкова ли е страшна тая дупка, че я е страх да влезне  Laughing

# 502
Много ми е криво... изпуснах си телефона, има добро парченце отчупено от дисплея... работи, ама ми е криво. Следователно се ядосах безумно и се развиках на ММ, че е заради вратата на гаража, която е развалена... Държа няколко кутии с поръчки и отивам към Еконт, вратата наистина е развалена и докато не я заключиш не можеш да си вземеш ключа. Аз с големия корем и кутиите "под мишница" едвам се завъртам, телефона се изплъзва и се истрясква... На единственото място, което предпазното фолио на дисплея не покрива...

Той пък взел та ми се обидил и като се прибрах ми се развика, отказа да слезе да вземе покупките от колата щото трябвало да му се извиня. Аз разбира се инат и половина слязох и качих тежката торба сама.

Ясно ми е, че сама съм си виновна, няма спор. Ама толкова ли е трудно да се намери по-добър подход. Да, човек говори тъпотии, когато е ядосан, ама това, защо трябва да ми вгадява още полоението като се държи така...

Sad
 Crossing Arms #2gunfire

# 503
Alvinda, Petrowa. Aneta- 💐🌺🌹🍀 да са ви честити малките душици.

# 504
Честито на новите мами с бебоци! Да са им живи и здрави малчовците!  Hug  bouquet

amy_lee
, аз съм луд фен на босилека. Можеш да си направиш салатка с домати, моцарела и многооо босилек. Понякога вместо моцарела, слагам каквото сирене имам в хладилника, това е любимата ми салатка.  Laughing

lina, благодаря за отговора!  Hug И аз мисля да приготвя едно боди с дълъг или къс ръкав за отдолу.

# 505
chudesna, аз съм на мнение, че мъжът ти не трябва да се държи така с теб каквото и да си му казала. Защото в момента сме с неудържими хормони и мъжете ни би трябвало да ни разбират и да не се впрягат толкова много какво си казала в такъв момент.  Naughty

# 506
chudesna, аз съм на мнение, че мъжът ти не трябва да се държи така с теб каквото и да си му казала. Защото в момента сме с неудържими хормони и мъжете ни би трябвало да ни разбират и да не се впрягат толкова много какво си казала в такъв момент.  Naughty

Да, точно заради това се ядосах още повече...

# 507
Те и мъжете ги тресат хормоните покрай нас от време на време  Grinning
Въпреки, че не го показват много , очакването на дете и на тях се отразява и понякога се държат неадекватно.

# 508
  • София
Привет,

Честито на днешните мамчета! (да не пропусна някоя) Да са ви живи и зрави бебоците!

Чудесна - не се впрягай много, хем би трябвало да ни разбират мъжете, ама и на тях им избиват понякога бушоните.

Биберон и моят син много трудно прие, до 1месец гледах да не му давам, за да не пречи на кърменето, ама той почна да ме позлва за залъгалка и висеше по 1 час на гърда и ми писна в 1 момент и почнах да го мъча с биба. В началото не искаше, ама в някакъв момент успях да му набутам и се родих направо. Макар че, не знам дали ми се струваше или не, сякаш ме гледаше с един обвинителен поглед, защо му давам това, а не гърда.

Giada - аз имам 2 блузки тип прегърни ме, ризки, жилетки, надявам се да се справя с тях Simple Smile А на Буба Мара къде могат да се разгледат модели и цени, аз във фейсбука и не можах да се ориентирам.  Embarassed

falichka - и аз съм чувала, че Боуен може и за бременни, и за бебета. Пробвала съм 1 път за кръста ми преди бременността, но в интерес на истината нямаше особен ефект. Може би са необходими повече процедури или не съм попаднала на добър специалист. Но как така казваш, че е безплатно за колики на бебета?  newsm78

# 509
Те и мъжете ги тресат хормоните покрай нас от време на време  Grinning
Въпреки, че не го показват много , очакването на дете и на тях се отразява и понякога се държат неадекватно.

Взе ми думите от устата.  Laughing Аз отдавна се отказах да се разчувствам за подобни неща, а беше толкова различно преди ... С две думи да не ти пука  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт