Влюбване и любов – каква е разликата?

• 5 459
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте имам нужда да споделя нещо което ме измъчва срещах се с един стар познат между нас пламна нещо много силно направо огън правихме секс цял един ден беше невероятно но сега той трети ден не ми се обажда каза ми че много му допадам и аз усещам че всичко е взаимно но защо той не ме търси моля споделете мнение не спирам да мисля за него искам да съм с него Embarassed

Сигурна ли си,че между "вас" е пламнало нещо? Да не е пламнало само при теб? В смисъл,ок,правили сте секс,но за него може да е било само това.Един прекрасен ден в който се е разтоварил......Ако не е така или пък му е харесало с теб.....ще ти се обади.

# 16
Здравейте имам нужда да споделя нещо което ме измъчва срещах се с един стар познат между нас пламна нещо много силно направо огън правихме секс цял един ден беше невероятно но сега той трети ден не ми се обажда каза ми че много му допадам и аз усещам че всичко е взаимно но защо той не ме търси моля споделете мнение не спирам да мисля за него искам да съм с него Embarassed

Вероятно е по уплашен от теб , ако няма друга жена ..

# 17
  • София
Е, това, че е пламнало нещо, не означава, че трябва да обсебиш ежедневието му. Все пак има друг живот, извън теб. Това, че си се появила, не означава, че ще зареже всичко друго и ще ти призвънква всеки ден...Изчакай да видиш какво се случва...

Общи условия

Активация на акаунт