Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 446
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • ГО
Честит празник, момичета!

Ние бавно напредваме с ремонта на къщата, но има още мнооого.
Снимах таваните и вратите, ако искате може да ги покажа, да си кажете мнението. Simple Smile

Много ми хареса диванчето от снимка номер 3. Някоя от вас, да е виждала такова?
http://www.comfort.bg/bg/interesno/view/1767.html

# 496
Честит празник на всички с цветни имена! Да сте живи и здрави!
камъче, снимай,снимай! Grinning Относно дивана, не съм виждала конкретно, някъде да се продават, но ако не се лъжа, май Шарки имаше координатите на добър тапицер!

Картините засега ще са две! Като за начало, че моят мъж е огромен почитател на минимализма Laughing веднъж преброи, че вкъщи имаме на 40 възглавнички и ме заплаши,че ако домъкна още една , разводът ми е вързан в кърпа Whistling
Иска ми се да сложа красиви и най-вече стойностни картини,но в момента бюджетът ми е една голяма нула и сега сигурно ще ме обявите за луда, но  "картината" с птичките я изпринтирах от нета, а шарената я направих от тези нещица https://www.flickr.com/photos/129857414@N05/16844394220/in/photostream/ Laughing

Весита, като за начало е добре! Тайничко се надявах да покриеш дивана и махнеш розовото като цвят, но важното е че на вас си ви харесва и се чувстваш удобно и приятно Grinning

# 497
Картината от карнетките на боитe и самата идея много ми харесва

# 498
Има ли... не си луда, гениална си! А за това е нужна малка доза лудост и нестандартно мислене!

gargamela ще го мисля, не съм сигурна дали изобщо искам плакати, но благодаря за идеите. Може на вълна аниме, на Миязаки нещата ?Едно Тотторо Grinning

# 499
  • Майничка
... Може на вълна аниме, на Миязаки нещата ?...

Досрамя ме да го предложа, че твърде инфантилно ми се стори, но първо това си помислих. Embarassed
Аз бих го направила - ти предлагаш туристически продукт, таргет-групата ти е около 20-40 годишни, които са гледали анимета /като малки или покрай техните братя, сестри, деца/, разпознават ги, не е изключено гостите ти да са цели семейства, това прави и твоят продукт запомнящ се.
П.П. Разбира се, не бакугани на килограм, само за акцент, също така по малко за всяка възраст. Wink

# 500
Самурайке, а защо не шодо калиграфии? Съвсем традиционно е, доколкото знам. В традиционните къщи нали е имало едно място като ниша-олтар (не знам японското име), където е било мястото за паното с калиграфията и отдолу икебана. Не го обяснявам с точните термини, но ти ако не ме разбереш, не знам кой друг изобщо би ме разбрал. Laughing Във вашата къща има ли такова място, щом е по-традиционна?

П.П. "Рашомон" е любимият филм на майка ми. Hug

# 501
... място като ниша-олтар (не знам японското име), където е било мястото за паното с калиграфията и отдолу икебана.

Tokonoma Има, има, за там калиграфия и икебана, както си му е реда, но това е в спалнята. Аз искам нещо за кухня-трапезарията. Не задължително да има нещо, но ми се ще някаква зкачка да има, че кухнята е с малък прозорец и възтъмна.
П.П. Да поздравиш майка си от мен!

gargamelа Усетих те аз  Wink Точно това ми е проблема - разработвам продукт и хем искам да е типично, хем по-комфортно, хем автентично, хем според представите на туристите и накрая ако може и да не се получи някаква какафония от стилове и вещи  ooooh!
Днес бях на гости в едно селце - все едно пътувах във времето - тесни улучки, красиви дървени къщи, храм, миризма на сенко, стени с мазилка от глина и слама и толкова нажен и семпъл интериор, прелест! Heart Eyes

Последна редакция: нд, 05 апр 2015, 14:21 от samuraika

# 502
  • На брега
Днес бях на гости в едно селце - все едно пътувах във времето - тесни улучки, красиви дървени къщи, храм, миризма на сенко, стени с мазилка от глина и слама и толкова нажен и семпъл интериор, прелест! Heart Eyes
А ако си снимала и качиш и снимки ще ми напълниш душата! Heart Eyes

# 503

PARKING LOT by Okinawa Soba (Rob), on Flickr

Паркинг в Окинава, Япония, направен с наредени на решетка обикновени плътни тухли.

# 504
# 505
  • вятърничава
Самурайка,
Куросава ми е любим,Тоширо Мифуне - любим,"Седемте самураи","Рашомон","Тодес-каден" много ми харесват.
Трябва да ги гледам отново.Плакат ще ми хареса много.Но едва ли моите вкусове ще ти помогнат за евентуалните бъдещи туристи.

# 506
bb6 Помага ми разбира се  Hug Я виж колко много се оказаха познавачите, а има и такива, които се заинтересуваха. Значи може Рашомон! Аз съм намерила плаката, остава да се спазаря с продавача. Wink

Нова тема ох и аз исках да снимам, да снимам...ама с едно седеммесечно шило в ръцете и двама търчащи около мен батковци, старатено опитващи се да си извадят очите с хилки за баднимтон  ooooh! ни ръце, ни очи, ни настроение за това. Другия път ги оставям на таткото и отивам на дзен терапия! На 5 минути от къщи е мястото, аз 3 години не съм го открила.
По-добра идея ми дойде! Аз тая къща за гости защо я стягам - идвай на гости! Ако знаеш какво ресторантче има там! А градината... Heart Eyes
Барба и за теб се отнася, не е само във Венеция красиво  Mr. Green И gargamela и тя в отбора на гостуващите дизайнерки! Ще направим един Де-зеен семинар  Laughing Почвам да записвам желаещите, сакурите попрецъфтяха, затова се планира за ноември - по-красиво е даже с есенните листа.

Благодая че ми отделяте внимание  Hug спамя, знам, но с най-добри чувства.

# 507
Здравейте,чета темата от няколко дни и наистина виждам много различни и интересни неща. Предстои ми обзавеждане на апартамент (най-рано след 7-8 месеца). Искам да ви попитам, дали можете да ми помогнете с контакти на художник, който може да направи нещо такова, но за малко по-голямо дете. Приемам и идеи  Peace Благодаря!

Feria, не пишеш за кой град. Може би най-бюджетно би излязъл фототапет с размер по поръчка на желана репродукция.

П.П. Диванът на Весита го виждам като бордо, не като розов аз, но лаптопът ми е на терсене място в момента, може и от това да е.

Благодаря, разглеждам и тапети, но все още не намирам нищо подходящо. А и трябва да е нещо, което да подхожда на стая на 6 годишно момче, тоест не прекалено детско, за да краси стаята поне още няколко години Simple Smile

# 508
  • На брега
feria99, художник на театрални декори няма ли да ти свърши работа?

# 509
Това е идея, ще попитам в театъра Simple Smile Благодаря! Все пак бих искала да видя какво е правил преди, така за обща представа. Не се бях сетила  Peace

Общи условия

Активация на акаунт