Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
feria99, а имате ли стена, на която да се изпълни? Зависи колко в голяма стаята. Ако наредите мебели по нея, ще си загуби чара и идеята.
С плакат/ постер, и то избран от детето е най-добре  Peace

# 511
  • На брега
Това е идея, ще попитам в театъра Simple Smile Благодаря! Все пак бих искала да видя какво е правил преди, така за обща представа. Не се бях сетила  Peace
И обява с приемливата за теб цена закачена на таблото в някое художествено училище или академия. Нищо не пречи да поискаш да прегледаш проектите и творчеството на младите кандидати.

# 512
Не съм се интересувала, но съм чувала, че може от твоя снимка да ти направят фототапет. Изборът в нета е в изобилие. Само фирма трябва да се намери.  Grinning
И първата, която излиза в търсачката, дори не е скъп.
Скрит текст:

# 513
  • Варна
Направо ми се скача от радост!
Икеа имат вече онлайн магазин. 😄😄😄

# 514
Наистина? Е, това е новината на деня, благодаря, отивам да разглеждам  Hug

# 515
Lady April, това е чудесно, но не видях дали може да се поръча диван newsm78.
Момичета, помните ли, че смятах да ползвам бели квадратни плочки за банята? Да, ама не. Отказаха да работят с тези плочки - били стари и щели да се натрошат Crossing Arms. Сега ще се прави с бели правоъгълни плочки.

# 516
  • Варна
И аз не знам, Дафинов лист!

Обаче, за доставката Надя се оказа права. Заслужава си за дребни неща. Миналата седмица получих доставка от Икеа чрез Еконт. Взеха ми 30 лв като в тях е включена и комисионната. Сега сложих в кошницата същите продукти и ми иска доставка 90 лв. 3 пъти повече! 😠😨

# 517

Момичета, помните ли, че смятах да ползвам бели квадратни плочки за банята? Да, ама не. Отказаха да работят с тези плочки - били стари и щели да се натрошат Crossing Arms. Сега ще се прави с бели правоъгълни плочки.
Дафинов лист, хвърли ме в размисъл за качеството на старите плочки. Ние също искаме да слагаме на вилата едни  бели плочки, които си седят още от стария собственик.

# 518
  • София
Когато още нямаше Икеа в България съм чела, че предприемчиви собственици на бусове взимаха поръчки и доставяха у нас стоки от Икеа в Солун срещу някаква такса. Ето идея същото да се прави от София за желаещи в други градове и съм сигурна, че това скоро ще стане и би трябвало цените да са конкуретни на икейската доставка.

# 519
pettia2, питайте майстора. Нашият отказа.

# 520
не видях дали може да се поръча диван newsm78.
Може.
Когато под избрания артикул има син надпис "добави в пазарската кошница" може, а когато има "добави в списъка с любими продукти" може да се закупи само от магазина.

Икеа ползва външна фирма превозвач, но явно взима процент и затова се оскъпява толкова. Това е ценоразписът им. До сега имаше няколко зони за страната, а сега гледам, махнали са ги.

И тъпото е, че когато някой артикул не е наличен, не се вижда в сайта, все едно не се предлага вече, вместо да излиза, че има нула бройки.

# 521
Момичета, дайте идея в какви цветове да направя детска стая на момче и момиче на 6? Идеята е да я ползват и като ученици.

# 522
Здравейте! Ето нещо интересно за любителите на тухлички:

http://maistorluk.com/1-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D … 1%85%D0%BB%D0%B8/          Simple Smile

# 523
# 524
Благодаря! Две от снимките особено ми харесаха!

Общи условия

Активация на акаунт