Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 394
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Не е точно това, което търсихме, но съм впечатлена от бързината и любезността:
http://prikachi.com/images.php?images/491/8008491H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/471/8008471o.jpg

Doris помня точно че вие бяхте писали на Хикови ама явно не си ценят бъдещите клиенти щом я чакат тая цена от стана две седмици и повече сигурно ...
Керамо гледам че са само в София , което за мен като вариант отпада - не ми се занимава със спедитори за да оставят до Добрич .
lorenca не ме притеснява изобщо че ще стане цялата сива Simple Smile все пак това остава вариант 2 , ако не намеря пак кошери обаче в цветовете които търся Simple Smile

# 76
  • София
Керамо не са само в София

http://www.keramo-bg.com/index.php?route=information/contact

но и от другите градове не знам дали ще ти е удобно.

# 77
  • sofia
Скрит текст:
аз пък май най-накрая открих плочките си за баня Simple Smile
Цялата баня ли мислиш с тези плочки да е?
ами да . само не знам дали стават за под , но това ще ми кажат в магазина
Стават. Гранитогрес са. Видях ги в мострената им зала в София. Имаше 3 или 4 цвята - просто ги мернах минавайки.
Не съм доволна от една дама, която ни обслужваше. Обърка една цена, аз се усетих на следващия ден. Звъня, грешката била "вярна", програмата давала цената, не можело да се коригира. Мъжа ми се ядоса и отиде на място. Възстановиха разликата.
През цялото време тази ми говори на "ти". Дори след месец, когато отидох да взема едни поръчани плочки, пак на "ти". Как се сдържах да не ѝ направя забележка, не знам. Отделно, че ми беше объркала името и ми се обажда ме пита № на фактурата, която ми е издадена. Явно не я е намерила по име, защото се разминават с това на платежното.
Но това важи за софийския им офис на Бистришко шосе.
Иначе от качеството на стоката сме доволни. Имайте предвид, че на сайта не е качено всичко, с което разполагат - изостанали плочки с определена квадратура, които са сериозно намалени и  нещата, които са само с поръчка (поне гранитогреса, който взехме го няма на сайта)

# 78
  • София
Веси, на Бистришко са само Топгруп, Керамо са на Сименовско Simple Smile

# 79
  • София
На моите телени столчета съм планирала точно такава дървена маса, дори намерих кой да ми я направи.

Асос, от къде са ти bertoia-та?

# 80
  • Варна
В Хикови ходих на место защото са ми близо до офиса, записаха си тел за да ми се обадят и мейл. Позволих си да ги потърся два пъти, защото не се обадиха, но отговориха, че чакат цена от испанската фабрика и да не ги търся повече, те ще ми позвънят!
 Twisted Evil

# 81
  • sofia
Да, ТопГруп коментирам, пропуснах да уточня.
Мъжа ми успях само на три места да го заведа да разгледа. Заболя го глава, стана му лошо и купихме....просто до Керамо не стигнахме. Иначе и там бях набелязала разни работи.

# 82
  • София
Асос, от къде са ти bertoia-та?
Мартинели, ако не ме лъже паметта. Но ги има на доста места. Ментаци, разбира се.

# 83
  • На брега
Doris, от къде поръча плочките. Толкова интересни неща накуп коментирате и не влагате отговора в цитат, съвсем се оплетох кой какво коментира и на кого отговаря Embarassed! Връщам се да чета назад!
За подпрозоречните первази: Още не съм стигнала до тях заради пипкавостта на моите майстори! Не може една тераса да им отнема толкова време! Една друга варненка за това време почти 2 етажа вдигна Mr. Green! Просто ми е малка поръчката и намират време за мен между другите си ангажименти...
Тогава проверявах за цени на едно място тук и на посочената от Ваяна обява. Варненските (известна фирма със склад и цех в Тополи) ми дадоха много висока цена, а врачанската много изгодна за мен. По спомени за перваз с ширина до 20 см. цената беше 12 лв на линеен метър. Това не включва транспорт, обаче. Обеща да ми съдейства, ако изпращат нещо насам, в краен случай с куриер. Не знам, колко ще тежи този камък, но подозирам, че ако аз си организирам транспорта би се оскъпило. В крайна сметка, строителят ми също ми предложи первази на цена 15 лв линеен метър. Разликата е много малка и ми е по-удобно да се спра на неговото предложение, точно заради транспорните разходи.
Факт е, че врачани бяха много любезни и ако нямате друга алтернатива и си уредите евтин транспорт или се споразумеете с тях да добавят и вашата поръчка към транспортите на техни клиенти, които карат към вашия град си заслужава.

# 84
  • София
NovaTema, благодаря, ние в крайна сметка минахме по обед  през цеха на ъгъла на Сименовско шосе и Околовръстното, ние там си правихме мраморния плот за мивките в родителската баня на сегашната къща, и ще поръчаме первазите от тях (те са ми само 6 малки, за прозорците "амбразури"), още повече че не гоня срокове, те щели да станат след Великден. //Познайте дали не избрах пак същия материал newsm78 newsm78 newsm78...//

# 85
  • вятърничава
Оттук-оттам Simple Smile
Скрит текст:

Някой искаше да подрежда снимки ...

Их,то пък всичките ти хубави...
Снимките  Peace

# 86
# 87
  • Варна
Нова, Мармодом наистина работят на по-високи цени. Звъняла ли си на Попчев? Мога да ти пратя координати на моя майстор, който работи с тях. Засега съм доволна и от двамата - майстора и цените на материалите  Wink

# 88
  • На брега
Богиня, благодаря! Информацията е най-скъпото нещо, така че ще ми е от полза, определено! Строителната фирма, която "ме работи" (да ме прощавате, че така ми дойде на езика, но който наскоро е минавал през строеж ще ме оправдае Mr. Green) е добра и мисля, че мога да разчитам на дадената дума за външните, но лятото започваме вътрешните довършителни неща и первази за там ще ми трябват контакти!
Някой да напомни на дремналата ми следобеден сън с детето душица името на художника нарисувал летящи и падащи с парашут котки Embarassed!

# 89
Някой да напомни на дремналата ми следобеден сън с детето душица името на художника нарисувал летящи и падащи с парашут котки Embarassed!
Shocked Laughing
Пародия по Магрит (без парашути)

Общи условия

Активация на акаунт