Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 435
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега
Харесвам Магрит Laughing! Няма да го открия явно... Някакъв съвременен немски художник е! Имаме някакви негови неща, но не му разчитам подписа (Blam?), от 1990 е. Исках да разгледам останалото му творчество.
Започнах да слагам някои идеи в папка Детска стая и намирам за по-удачно да стимулирам въображението на дребосъка с джунглите на Русо например, а не със замъците на Дисни Embarassed.

# 91
  • Отвъд алеята зад шкафа
Тотално ви изпуснах, връщам се да дочитам, а така ми се спи  Tired

П.П Жълто не, освен някое пастелно бледо, лимонено жълто и то някой съвсем нищожен детайл.

Ужасно съжалявам, че имам преходни лайсни в апартамента, не ги понасям, но майсторите не на дървото и гранитогреса не можеха да направят прехода така, че да няма грозна фуга. А съм виждала апартаменти без преходни лайсни и знам, че може  #Cussing out

Препоръчвам Керамо с две ръце, от Топ Груп купувах други неща, не плочки и са ок. Контактите на Legrand взехме от тях, както и някои други неща за банята.

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 19:04 от gadamer

# 92
Здравейте,момичета!Редовно следя темата ви и много ми харесва!Искам да ви попитам за мнение относно моята тераса.Гледам Богиня е постнала една снимка на тераса и настилката ми прилича на щампован бетон.Терасата ми е около 20кв. ,боядисана в бяло ,както стените,така и сачака.Та да попитам мисля си и аз с такъв бетон да я направя,но нещо немога да си я представя с каква шарка да е..Да е като дюшеме,май най-много ми харесва,но незнам тъмно или светло newsm78.Иначе в единия край имам железни бели мебели,а в другия мебели от естествен ратан.Може и други настилки да ми предложите,така или иначе всичко ще се кърти,че гранитогреса остана без фуги,така добре е залепен.. ooooh!

Това са обещаните снимки на терасата ми..    bouquet http://tuta81.snimka.bg/properties/terasa.859575.35122262

# 93
  • На брега
Няма да го открия явно... Някакъв съвременен немски художник е! Имаме някакви негови неща, но не му разчитам подписа (Blam?), от 1990 е. Исках да разгледам останалото му творчество.
Oткрих я! Дама се оказа.
tanq8, много хубава тераса! Ще и подхожда и бетон. Към кой вид щампован се насочваш? Имаш ли съхранени някакви снимки или линкове, към това, което ти харесва? Имаш варианти, ако не искаш плочки.

# 94
tanq8, много хубава тераса! Ще и подхожда и бетон. Към кой вид щампован се насочваш? Имаш ли съхранени някакви снимки или линкове, към това, което ти харесва? Имаш варианти, ако не искаш плочки.

[/quote]

Мерси, Nova tema.Днес ходих да видя един щампован бетон,който изглежда като паркет,но не съм очарована.На места беше се напукал и естетически визуално не ми хареса.На другите тераси съм с декинг и е много красиво,но тази голяма тераса ще ми е много трудно да я подържам,ако сложа и там.Така като гледам пак гранитогрес ще трябва да е..Според вас какъв цвят ще подхожда  newsm78

# 95
И ние купувахме част от плочките от Топ груп - аз лично съм много доволна, с ф-ри не съм имала проблем, както и с поръчка на допълнителни количества. За плочките в банята трябваше да изчакаме 2-3 седмица, но пак бяха по-бързи от другия магазин / Форма Д/, от който купувахме плочки.

За жълтото аз не съм голям фен на много цветни интериори, но като акцент бива.

Да покажа и диванът, който избрахме - http://www.natuzzieditions.us/schematics/91_B883.pdf - телешка светло кафява кожа.

И понеже много ме гложди това ателие от 22 кв. /оказа се старо стоителство/ нещо по темата -
https://www.youtube.com/watch?v=5KSsRWWtibA
https://www.youtube.com/watch?v=DcZbIZIlt3I - тук даже има и жълто  Grinning

tanq8 . много хубава тераса, ще следя развитието!

P.S Ема, благодаря за темата и допълнението в заглавието, ще възползвам в най-скоро време!   bouquet

# 96
Мерси, Съпружка!Надявам се да ми помогнете да стане още по-хубава и обещавам после да покажа крайния резултат  Hug До сега само гранитогрес ми предложихте,който да имитира бетон.Той какъв да бъде светъл или тъмен?  newsm78

Последна редакция: пт, 27 мар 2015, 21:03 от tanq8

# 97
  • На брега
Да не е много тъмен за да ти е лесно почистването! А консултираха ли ви за някаква саморазливна настилка?

На този лофт попаднах, като проверявах за саморазливни подове.
Тези двечките на Нютън, където и да ги мерна - отварям да разглеждам Mr. Green.

Последна редакция: сб, 28 мар 2015, 09:15 от NovaTema

# 98
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съпружка, много хубав диван сте избрали, мисля, че си пасва много добре с останалия ти интериор.

А двата малки апартамента са супер сладки. Във втория апартамент килимът с жълти елементи е същият като на Ема, ако не се лъжа Heart Eyes

# 99
Да не е много тъмен за да ти е лесно почистването! А консултираха ли ви за някаква саморазливна настилка?

Консултирах се само с човек,който се занимава с щампован бетон.Много ми се иска да е нещо без фуги,но и да е достатъчно качествено и да не се напука след една година!Незнам какви саморазливни настилки има и до колко и те са издръжливи във времето.Ако някой има опит или мнение за тях моля да сподели.

# 100
Момичета, тотално ви изпуснах и аз. Прегледах набързо края на миналата и началото на тази тема  Joy, мислех вече да си правя папка с лафовете на Птица и Барба.
Самурайка, никак не ми се вписва този стол(и не ми харесва, де). Да си призная и наръбената дървена маса не харесвам Embarassed. Връщам се да чета и гледам по-внимателно.

# 101
Ето още материал за потрес  Mr. Green

На мен ми харесва шаренкия, черно-белият не толкова. А "наръбената маса" е само мечта недостижима, да не бях ходила в работилницата въобще - като ми запоказваха едни от райска ябълка, от кедър, от череша , криви и красиви, ама и много скъпи.

# 102
  • Майничка
Аз пък се влюбих се в черно-белия стол. А сега де! Освен да планирам нещо такова за детската.

# 103
  • Варна
И аз харесвам шаренкия иймс. Доста време мислих за тази комбинация - 4 иймса и 2 та икейски, но на някое друго място май ще ги имам.  Mr. Green

# 104
  • Отвъд алеята зад шкафа
Страхотна къща  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Вкопаната дневна и остъкленият килер в кухнята много ми харесват.

Само банята и тоалетната малко ме притесняват  hahaha

Повече - http://nicety.livejournal.com/1428017.html

Общи условия

Активация на акаунт