Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 33

• 56 557
  • 741
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Гадамер - пусни една обява и го продай/подари, някой друг ще го рециклира, ще му се радва и ще те отърве едновременно Simple Smile
Vayana не заемай отбранителна позиция, не е необходимо да се чустваш виновна. Какво за рециклираната тоалетна хартия? Извинявай да не би да мислиш че се прави от употребена тоалетна хартия? Ако искаш да си еко ползвай биде.
Майка ми е овен и зная с какво си имам работа, ти никога няма да признаеш когато не си права или когато друг е прав и затова спирам спора.
Затова и аз като Галилей и все пак дървото е еко Joy

# 301
май не, и аз срещам разни комбинации със и без текстил.

# 302
  • София
В никакъв случай не се чувствам виновна, няма за какво, не се и отбранявам.
Добре, че ми каза, че рециклираната т. хартия не се прави от използвана такава! Какви глупости съм си мислила досега Joy Joy Допускаш ли го?
А за твоята изненада - признавам, когато не съм права, дори се извинявам.
Забелязала съм, че ти доста се "палиш" и понякога дори избързваш с коментарите, но всеки е някакъв.
 Аз не съм виждала и не познавам лично никоя от вас, така че нищо от писаното тук не ме засяга  - просто бърборене, когато има желание. Понякога по-приятно, друг път - не особено.  Често получавам доста полезна информация, нещо, което много ценя.  Ами просто - форум...

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 17:04 от Vayana

# 303
  • Варна
Леле, докато ви изчета.
Арчо, прави каквото искаш, все пак това е твоят дом Peace Ще дойде жената и всичко ще направи по свой вкус  Mr. Green И ти няма да гъкнеш, 'щото си пич. Знаем те.

Лейди Април, много съм доволна, че съм помогнала. Аз лично цяла нощ не спах - обмислях ленени завеси, обаче нъц - ширината от 1,60 м изобщо не ме устройва. Взех американ  Rolling Eyes, с което леко шокирах женичката в магазина. Да видим какви завеси ще станат от него.

Аз също се старая да съм еко. И, да, винаги купувам рециклирана тоалетна хартия - в ДМ има.  Peace

# 304
Красива къща с много интересни и изпипани детайли: http://www.remodelista.com/posts/architect-visit-herringbone-bri … atelier-chan-chan
Малко (или направо никакви) цветове, но много текстури. Много естетско. Simple Smile
Впечатлена съм и как са измислили остроумно да добавят парапет на този тип стълбище, макар че ръбчето е леко заплашително, сигурна съм, че човек може да намери начин да се ръгне, обаче все пак...

# 305
Аз пък днес изкупих (планирах, де) половината Икеа hahaha

Ах, каква жълта възглавничка има Heart Eyes
И един лампион.
И пердета май...
Все от новите артикули!

Лудницааааа  Crazy

# 306
Рециклираната хартия на ДМ и у нас е много тачена Grinning
И аз съм си фенка на ИКЕА и за късмет живеем много близко до единия филиал у наше село и честичко я посещавам, най- вече сама Сега съм в очакване на новия каталог!

Лейди, мерси за инфото! А ако не е нахално, може ли да ми кажеш и коя е фирмата,която прави масите?  bouquet Кой модел спалня си поръчахте? Като сложите сивото, сподели,как е станало!
Аз също мисля по нататък, да боядисам стената зад спалнята в тъмно сиво Laughing

П.п. Барба,линкът не се отваря!

# 307
  • Варна
Аз я казах, но явно съм се изразила не ясно. Фирмата се казва Олимпия. В гр. Троян е. А за леглото - избрах си Тарва. Условието беше да е без място за съхранение, да е на крачета. Другото беше Нордли, но нещо не ми допадна.

# 308
Благодаря ти много!   bouquetТо може и аз да не съм чела като хората.

Отскоро на немския сайт на ИКЕА показват, как реални хора са си обзавели домовете и днес попаднах на семейство японци, които чрез ИКЕА са постигнали японски стил. Самурайка,може би ще ти е интересно да го видиш Laughing http://www.ikeafamilylivemagazine.com/de/de/article/42754

# 309
  • Варна
Красива къща с много интересни и изпипани детайли: http://www.remodelista.com/posts/architect-visit-herringbone-bri … atelier-chan-chan
Малко (или направо никакви) цветове, но много текстури. Много естетско. Simple Smile
Впечатлена съм и как са измислили остроумно да добавят парапет на този тип стълбище, макар че ръбчето е леко заплашително, сигурна съм, че човек може да намери начин да се ръгне, обаче все пак...
Впечатлих се от тухлената фасада, много! Напомнят ми за тухлените площади, за фасада интересно, дали са тънки декоративни?
Стълбите много ефирни, също ми харесаха, чак притеснително за едър европеец Simple Smile

# 310
  • София
Подът в хола на "бабин дом" съм го уцелила същия цвят  Embarassed. Обаче много ме притеснява, че шаря в "мои" (съвсем блонди) цветове, а свекито има навика да затъмнява всичко (явно се чувства комфортно в нещо като пещера) и се чудя, когато един ден започне да ползва апартаментчето, дали няма да се чувства зле newsm78. ММ ме "успокоява", че не се знаело дали изобщо ще го ползва.

# 311
  • Варна
Леле, докато ви изчета.
Арчо, прави каквото искаш, все пак това е твоят дом Peace Ще дойде жената и всичко ще направи по свой вкус  Mr. Green И ти няма да гъкнеш, 'щото си пич. Знаем те.

Лейди Април, много съм доволна, че съм помогнала. Аз лично цяла нощ не спах - обмислях ленени завеси, обаче нъц - ширината от 1,60 м изобщо не ме устройва. Взех американ  Rolling Eyes, с което леко шокирах женичката в магазина. Да видим какви завеси ще станат от него.

Аз също се старая да съм еко. И, да, винаги купувам рециклирана тоалетна хартия - в ДМ има.  Peace

160 казваш newsm78 И на мен ми е малко, или четири едно до друго или със снадка, някакъв ширит или дантела ако се ползва дължината. Лен и сатен?
За къде ги мислиш?

# 312
за фасада интересно, дали са тънки декоративни?
Не са декоративни. А къщата е ново строителство. Четох за нея и в Dezeen и там е описано, че конструкцията е steel frame infilled with a non-load-bearing herringbone brickwork (рамка от стоманени носещи греди и неносещи тухлени стени на рибена кост).
BTW, във Венеция попаднах на нова частна къща в историческата част на града. Съответно и с ново дворче. Бяха го направили по традиционен начин, макар и с чистак нови тухли. Направих им снимка.

Има ли, не видях къде има грешка с предишния линк и го оставих, както си беше, но ето го пак.

Шарки, ти не си ли контактуваш с това твое баби? Laughing

# 313
  • София
Контактувам (но не на тема обзавеждане), но тя не е в София, за повече от 300 км оттук е. А и да й кажа, че от всяко помещение прави пещера, ще се обиди, не смея Rolling Eyes, нямам си проблеми, та и със сърдити свекърви да се разправям. Отделно, съвсем цинично, съм на принципа, че който плаща, той взима решенията, а свекитата нямат нищо общо финансово с апартамента.

П.С. Ей, тия тухлички ги обожавам...много са ми "бостънски", а в Бостън съм влюбена.

# 314
  • София
Блазе ти, Шарки.
Моето "баби" ни побърка тези дни с претенции за апартамент, а финансово - има, да кажем, малко общо. Нищо не намираме, макар да се убиваме да търсим, а тя само недоволства.
Подозирам, че после ще ни се стоварят и ремонтите и обзавеждането.

Общи условия

Активация на акаунт