"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 232
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • Terra incognita
Брей, тази Кадер била скрита лимонка Mr. Green надушвам аз, че ще има интрига с Ферман, но за Тунч хич и не подозирах. Драмата с дъщерята и зетя на Осман е че не могат да си имат дете.

# 91
И мен ме впечатли този филм! Абе, Тунч май се влюбва в Фериде, но това е доста напред. Хубаво е, че дават по две серии  Party

# 92
Преди 10-15години, че може и повече, след една буря на село, сателитът така се беше завъртял, че хващахме към 130 турски канала. От тогава съм запомнила, че турците са царе на драмите. Laughing
Вече ми дотяга като я гледам тая Бахар как плаче всеки ден по 20минути.
 Joy

# 93
Ох вчера аз ли бях много разнежена или де да знам, ама ревах с нея  Laughing

# 94
Абе мирише ми тая история с Тунч и Фериде. Гледах едни серии по-напред Тунч и Кадер са гаджета.  Shocked
Както също и Осман вижда зет си да се целува с Кадер (сестрата на Бахар) и пак стават някакви циркове.

Не са гаджета,  само се правят за да разсеят съмненията, че Кадер е влюбена в мъжа на сестраа на Джунейт. А и Тунч иска да докаже,  че и зетя е влюбен в нея. Дае до сватба го докараха.  Mr. Green

# 95
Тоя влюбения в Фериде, обаче никак не ми се нрави, а и изглежда малко смешно

# 96
Абе мирише ми тая история с Тунч и Фериде. Гледах едни серии по-напред Тунч и Кадер са гаджета.  Shocked
Както също и Осман вижда зет си да се целува с Кадер (сестрата на Бахар) и пак стават някакви циркове.

Не са гаджета,  само се правят за да разсеят съмненията, че Кадер е влюбена в мъжа на сестраа на Джунейт. А и Тунч иска да докаже,  че и зетя е влюбен в нея. Дае до сватба го докараха.  Mr. Green
Ясно, цирк, ама цирк.  Mr. Green

# 97
  • Terra incognita
Лелее ooooh! каква беше тая драма със заминаването на Бахар, сякаш отива на заколение. Какво толкова е станало, в днешния глобален свят всеки е нанякъде, ама не, тези тетки като се затръшкали и завайкали, сякаш света се свършва  ooooh!

# 98
Е, поне в следващата серия трябва да се появи близнака.  На мен актьорът ми е много симпатичен.

# 99
  • Terra incognita
Кой е този близнак?

# 100
Че Бахар е патка, ясно е!Ама майка и не можа ли да се усети, че побоя и сватбата имат общо и кой извлече ползите след това - нали Хандан постигна своето и сега вече е с Кемал!?

Осман няма ли да се обзаведе и той с някоя любовница?

П.П. Лично на мен не ми пречи да чета за случващото се в по-натам в сериала!Любопитството ми е голямо! Mr. Green
[/size

# 101

Братът близнак на Бахар и само брат на Кадер.  Mr. Green

Ммм, пък бащата най ми харесва.

# 102
  • Terra incognita

Братът близнак на Бахар и само брат на Кадер.  Mr. Green

Ммм, пък бащата най ми харесва.
Този, който е в казармата ли?
А за кой баща става дума newsm78

# 103
Да, братът от казармата. Баща им- на Бахар, Кадер и мисля Онут беше.

# 104
  • Terra incognita
Да, братът от казармата. Баща им- на Бахар, Кадер и мисля Онут беше.
Той не е ли починал? Откъде се появява #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт