"Прости ми" турски сериал, който тръгва по Нова тв от 26 март .

• 115 212
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
Впечатлихте ме и мен  Crazy

# 721
  • ГО
Стига, бе! И Севги ли забременява? Ражда ли детето?
Тотален упадък е тоя сериал. За мен един сериал трябва да показва, малко или много, нещата от живота. Човек, гледайки го, да си извади поука, да вземе пример, едва ли не. Тоя сериал какво ни показва?

# 722
Абе, как ще ражда? На кои години е?
 Laughing

# 723

Човек, гледайки го, да си извади поука, да вземе пример, едва ли не.  

Е, че кОмщите точно това правят. Затова са тези убийства и кървища в името на честта, кухнята и домакинстването за жената, подслушванията на прислужниците и т.н. Но с този сериал явно са прекалили. "Дързост и красота" в турско-народен вариант... hahaha

# 724
Да, аз няколки пъти съм се чудила - чест, морал, ревност (нали има един лаф 'типичен турчин'), ама гледайте какъв разврат дават по филмите им. Значи го има това нещо, или поне тук в европейската им част. Снаха ми е родена в Измир и ми е разказвала, че на Изток изобщо не е така.   Mr. Green А по-насам жените им са красиви, изписани и т.н. Обличат се модерно.  Whistling
Въпреки че сценаристите прекаляват с облеклото на Ейлюл и вместо на г-жа Козан прилича на кабаретна фея. Докато в новия сезон много ме кефи, свеж вид и casual облекло.
Бахар и тя ми харесва с новата визия.
Инджи обаче повече ми харесва от Бахар, по-чаровна ми е. А Кадерката имаше страшна коса, ама ей на и тя отрязана.
Осман по-нататък с голата глава ми прилича на извънземно. Май само Тунч е пич и както и да го подстрижат и разрошат все е пич.  Sunglasses

# 725
Май само Тунч е пич и както и да го подстрижат и разрошат все е пич.  Sunglasses
Мхммм, нали Blush голям ми е сладкиш Heart Eyes някой беше казал, че по-нататък във филма умира, сигурно голям рев ще го орева Sad много ме кефи

# 726
Да, споко, много надалече е чак в четвърти сезон. Като гледам българските серии не ме трогват, ообаче майнаа Mr. Green с оригиналното озвучаване, с тяхния глас да ги слушаш как се дерат е много брутално. Тунч лежи мре - Зюхре, Осман, истинския баща на Тунч, Йълдъз, Ейлюл , наобиколили го и реват всички. И той вижда на терасата на къщата онази, сестрата на Осман, която смяташе за негова майка, уж дошла да го прибере. Мноо гадно.
Или па погребението на Хандан, това като го гледах се разплаках и мъжа ми ми се скара, че бременна гледам такива филми.  Joy А трите серии, в които Берат умира , не ме разплакаха, но и те са много гадни. Направи една сюрия мръсотии на Кемал и накрая Кемал му копае на гроба.
Ай кажи ми тея сценаристи не са ли кукувици.  Joy

# 727
Оффф...по-добре да коментираме Ифетката с дъртия и мустакатата гад,отколкото тези от "прости ми"!
Бяха ми интересни,но вече едвам ги изтрайвам...незнам как ще ги гледам понататък.
Всички мрът по 5-т пъти,после ги съживяват...реват яко и се женят едни за други като откачени.
Боза,боза,бозаааа. #2gunfire

# 728
О,аз по-напред в темата мисля,че бях писала- епизода в който Тунч умира е просто жесток,така съм ревала,без да разбирам и думичка,че моят мъж се притесни за мен.
Иначе нямам изобщо никакво обяснение защо го гледам този сериал,хем ме дразни ужасно много,хем ме влече. Joy Joy
На мен Ейлюл много ми харесва на външен вид и наистина сигурно са сменили стилистите,защото много по-добре я обличат.Бахар обаче,по-напред в сериите,явно си е правила операция на носа,доста е по-различна и веждите и са променили и не ми харесва особено.

# 729
Да, да. Има нещо в носа. По-прибран е някак и по-вирнат нагоре.
Йълдъз пък в турските серии, както и Джунейт ми се виждат адски отслабнали. То вярно, че и ние гледаме серии от преди 3-4години.  Laughing

# 730
  • на пясъка при черупките от миди
Оффф...по-добре да коментираме Ифетката с дъртия и мустакатата гад,отколкото тези от "прости ми"!
Бяха ми интересни,но вече едвам ги изтрайвам...незнам как ще ги гледам понататък.
Всички мрът по 5-т пъти,после ги съживяват...реват яко и се женят едни за други като откачени.
Боза,боза,бозаааа. #2gunfire
Ти по тв ли гледаш Иффетката? Нямам възможност по обедно време ама и на мен е интересен, обаче го няма в NovaPlay newsm78

# 731
  • на пясъка при черупките от миди
Иначе нямам изобщо никакво обяснение защо го гледам този сериал,хем ме дразни ужасно много,хем ме влече. Joy Joy

Спамя втори път  Mr. Green, ама през телефона няма вмъкни цитат - туй си беше оффтопик.

Това все едно аз съм го писала, и мен ме дразни, ама пак го гледам  Whistling а онзи ден почти съжалих Берат, когато каза на Бахар,че той я обичал и нямало да се откаже от нея  Crazy ако можеше малко по- бързо да се развива този сериал ще е супеп. Все се надявам, че ще свърши някога и то с хубаво, то сигурно както върви и с другото бременеене все ще си го гледам  Joy

# 732
Много ме кефи Кадерката.
Бунтарка е. Страшно много уважавам такива хора, които не си мълчат.  Sunglasses

# 733
Момичета,не разбрах как Бахар разбра,че бебето и е от Кемал?Или още незнае...

# 734
Разбра, когато отиде да прави аборт, а доктора й каза в коя седмица е плода. Тогава тя разбра, че е забременяла преди Берат да я изнасили и че бащата е Мехмет Кемал.

Общи условия

Активация на акаунт