МАШИНА ЗА ХЛЯБ - 59-та ТЕМА

• 85 623
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Може да се изпече успешно на програма печене. Пробвах и се получи добре. Изпечен и с добър вид.
 Проблема беше в сладостта - ама за това машината няма вина Grinning

# 211
  • Карлово
аз съм правил изцяло козунак в машината - не ми харесва. става доста висок и в повечето случай прегаря отстрани. сега правя частично в машината - месенето и първото втасване. оформянето и печенето е извън машината. хващам една рецепта за ушите и действам. не съм забелязал  машината да не се справи с тестото ,въпреки че рецептата не е за машина.
Добре че сподели. Щях да продължа да произвеждам козунаци, които никой не ще да яде.

# 212
Развали ми се машината и няма оправяне, а се налага да се меси.

Какво да купя - машина или планетарен миксер и да си пека във фурната ?

От опит знам, че най-добър резултат се получава ако се замесва и втасва в машината, а второто втасване и печененто - въвъ фурната.

Помогнете, моля !

# 213
Аз ако имам време само на ръка ще меся и ще пека във фурната, но понякога едва смогвам и машината да пусна Grinning

# 214
  • София
Здравейте,
от няколко дни имам хлебопекарна Gorenie (от промоцията в Технополис с подарък везна). Много съм доволна, за момента всичко се получава супер- бял хляб, пълнозърнест, трети козунак правя в момента (на Пина Simple Smile) но по книжката не мога да се ориентирам за всяка програма кога точно и е месенето, кога е втасването и кога започва да пече. Моля някой с подобна машинка да се вкючи.   bouquet

# 215
Здравейте,
от няколко дни имам хлебопекарна Gorenie (от промоцията в Технополис с подарък везна). Много съм доволна, ...

Кой е моделът, че не им работи сайта?

# 216
  • София
BM1200BK  Peace, везната е модел KT05NS. Двете за 149 лв.

Последна редакция: чт, 09 апр 2015, 12:13 от Майка Зайка

# 217
Мерси.
Със здраве и безаварийно да я ползвате !

# 218
И ние си кпихме тази хубопекарна и съм доволна,но книгата за нищо не струва,ако намерериш оригиналната не превода пиши Simple Smile

# 219

От опит знам, че най-добър резултат се получава ако се замесва и втасва в машината, а второто втасване и печененто - въвъ фурната.

Помогнете, моля !

Купи си един мощен планетарен миксер и си печи хляба във фурната Simple Smile

# 220

Помогнете, моля !

Купи си един мощен планетарен миксер и си печи хляба във фурната Simple Smile
Влизам и гледам теб, а много уважавам мненията ти.
Радвам се,че именно това направих - скъп миксер вместо хлебопекарна взех. Сега тичам да го мия, че чакат 5-ма и се облизват.
Дано не изпортя първото произведение.
Грях ли е днес да замеся или да чакам утре, а сега да купя хляб и закуски от магазина ?

# 221
Каква сума похарчи, ако не е тайна? И откъде го купи?

# 222
Признавам ви планетарните миксери на планетарни цени Grinning Но те не заместват хлебопекарната - при нея процеса е пълен и не се мие толкова посуда.
 Меся бързо и добре на ръка и ми е удоволствие , но машината не си я заменям за нищо.
 Бих си купила и такъв миксер , но първо не ми е належащ в момент и второ заема много място / ще трябва и нова кухня или да избия стената и да отида у съседите Grinning /
  Цена на хубав планетарен миксер е около 1000лв , на хлебопекарна  евтин вариант 100лв .
  Не оспорвам полезността на уреда. Но не мисля,че ако го имам ще се откажа от хлебопекарната Grinning

# 223
Грях ли е днес да замеся или да чакам утре, а сега да купя хляб и закуски от магазина ?
днес не се работело нищо. ако месенето спада към работата значи е грях  Laughing

# 224
днес не се работело нищо. ако месенето спада към работата значи е грях  Laughing
Ако е в машината - не грях, само едно копче натискаш...

Общи условия

Активация на акаунт