Женени от пръв поглед - 2

• 64 826
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Аз пък мисля че се опитва да се прави на готин пред Гергана. Един вид не съм толкова сухар виж ме че и аз правя младежки щуротии.

# 61
  • София
Присъединявам се към новата тема.
Благодаря,Балерина   bouquet

Направи ли ви впечатление,когато казваха кой къде отива на сватбено пътешествие как Георги хвърли Гергана на леглото...Малко грубо ми беше това... що за кавалер би хвърлил така жена си на леглото!??? Дори и на шега,може така да я метне,че да й счупи врата в таблата на леглото  ooooh!

Е чак грубо,тя не е 100 кг и 2м.
Може да са го тренирали преди това мятането на леглото Mr. Green .

# 62
Да кажа, че и аз видях снощи рекламата, нещо като "Утре 21.00 Женени от пръв поглед".
Убедена съм, защото ми беше странно и го четях докато изчезна.

# 63
  • Берлин
и в крайна сметка не е ясно дали ще има епизод....

# 64
  • I want it all and I want it now.
Няма епизод днес.
Ето това е от сайта на телевизията http://novatv.bg/accents/view/6742/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B … 0%BB%D0%B5%D0%B4/

# 65
Преди 18 часа Стефан си е сменил корицата във фейсбук с ето тази снимка
Скрит текст:
Изглежда, че всичко е наред, щом и снимките вече са свършили.  Simple Smile

# 66
Все се надявам във форума да има някоя съседка или позната на двойките  Mr. Green
Много съм любопитна, а вторник е страшно далече  Laughing

# 67
Стефан има много чаровна усмивка.

# 68
Нещо ми подсказва ,че между Г и Г е имало много секс,а какво е станало..............

# 69
  • София
Да се запиша в темата Simple Smile Чета коментарите във фейса и с изумление попаднах на един профил на професор по право от СУ. Сигурна съм, че профилът е краден, но освен, че е създаден, за да излага проф.,явно и Герито много го дразни.
На мен само ГГ са ми интересни, донякъде и СС.

# 70
  • Mediterraneo
Понеже не гледах предните епизоди, защо на Светла родителите отказват да присъстват на сватбата? Против са тази стъпка по този начин или изобщо по принцип не са в добри отношения?

# 71
Стефан има много чаровна усмивка.

Мнооого чаровна  Heart Eyes

Тарталета,не,че не са в добри отношения,ами не са съгласни с тази ѝ постъпка май  Thinking

# 72
Нещо ми подсказва ,че между Г и Г е имало много секс,а какво е станало..............

И са са си останали само със... секса.

И аз да благодаря за темата.

# 73
  • SF
И аз да вметна нещо набързо прочетено в нета Simple Smile
http://www.bliasak.bg/news/p3_31549_0.html

мислех си по въпроса дали бих участвала във формата, ако бях сама, около 30-годишна, разочарована от минали връзки  #2gunfire, живееща в един еднообразен коловоз на живота си.... Категорично ДА !!
В края на краищата всички се омъжваме за непознати Heart Eyes newsm78
Някои по-малко непознати, някои повече непознати или абсолютно непознати.
Хората винаги се променяме и това е сигурното неизвестно във всяка връзка. Няма никаква гаранция, че с познатия избраник ще се променяме еднакво, по-правилния начин и промяната в другия ще ни харесва.  С непознатия рискът е същия Simple Smile Simple Smile

seti, крадеш мисли! Simple Smile
Аз не знам дали бих участвала. Мене ме е страх. Но не от мъжа, който са ми подбрали, а нямам смелост да се покажа пред хората и то да покажа най-интимните си моменти и преживявания - сватба, семейство, първа брачна нощ (която наистина ще е първа първа брачна нощ), меден месец, опознаване на непознат човек, любов, трепет, разочарования (дано да няма де!), напасване... Много трудно би ми било.
Но пашата обича смелите.
Затова (в тон с поста ти от миналата тема) тези участници така ме развълнуваха. Замислих се как са навили семействата си да участват, да застават пред камери, да показват емоции, да споделят мисли. И това са едни обикновени хора, които нямат опит да говорят пред ТВ екип затова как чувстват нещата. Булката и младоженецът са кандидатствали и са подписали предваритено договор, че това ще трябва да го правят. А роднините? newsm78 Майката на единия се е вдигнала от Варна, за да участва в ТВ купона, който си е спретнал. Майката на другото момиче от Пловдив. Грим, прически, подаръци.... - всички са им се вързали и са приели нещата сериозно.  bowuu
В много посоки ги мисля и не мога да не им оценя куража.
А иначе, със сигурност пред камерите в деня на сватбата ми с непознат или добре познат, аз бих се държала точно като тях. Отначало притеснено и неуверено, а после ще се постарая да счупя гипса, за да не изглеждам като "глътнала бастун" през цялото време.
Симпатични са ми и ги разбирам.

# 74
Пишете бееее  Praynig Аз се изчерпах, любопитството ме измъчва, а новини никакви  Rolling Eyes  ама ми е приятно с вас!

Общи условия

Активация на акаунт