Женени от пръв поглед - 2

• 64 860
  • 769
  •   1
Отговори
# 75
Стефан прилича на баща си, а брат му прилича на майката. Много чаровна двойка са със Светлана.
Напълно е възможно тези три семейства наистина да живеят щастливо, все пак специалисти са се опитали да напаснат половинките според характерите и изискванията им.

# 76
Все се надявам във форума да има някоя съседка или позната на двойките  Mr. Green
Много съм любопитна, а вторник е страшно далече  Laughing
Има, има. Дотук две такива дами засякох. Peace
Аз не го гледам, но си ви чета и информирам.
  bouquet

# 77
Направи ми впечатление, че майката на Гергана има същите устни като дъщеря си, явно не ги е пипало момичето.
На второ гледане още по-приятни ми станаха двойките.

# 78
Гергана си е сложила профилна снимка като булка  Heart Eyes
Може би са си заедно с Георги, иначе защо ще я слага  Laughing

# 79
Линк?

# 80
# 81
Благодаря ти!
Много хубава е, само е прекалила със солариума. И има чувство за хумор.

# 82
Реклама  Peace

# 83
  • София
Сложила си е снимка от сватбата, но своя. Просто си се харесва момичето, мисля, че може и да не е заради Георги.

# 84
  • SF
А какво, ако си е коригирала устните? Ако някой не харесва нещо в себе си или по принцип не харесва нещо и може да го промени, защо да не го прави??? Аз например не харесвам целулит и ходя на фитнес - не се оставям да бъда "естествена", не харесвам къси пухкави коси и затова моята е дълга и я изправям с преса или сешоар.
Мисля, че устните на Гергана не са правени. Зъбките са й леко напред и те повдигат устната естествено. Ако и по рождение момичето си има плътни устнички, плюс повдигането от съзъбието и ето го ефектът! Устните, косата и миглите й са много приятни.

# 85
Сложила си е снимка от сватбата, но своя. Просто си се харесва момичето, мисля, че може и да не е заради Георги.

Ще го сложа в спойлер, но един от коментарите е...

Скрит текст:
Krasimir Ivanov Stoychev Жива и здрава Gergana Kapzamalova пожелавам ви всичко най хубаво и скоро детенце...
4 hrs · 1

# 86
  • Berlin
Е, да, след 2 месеца и детенце. Рано е още, това е някой неориентиран фен.  Laughing

# 87
Фейсбука е личен Peace .

# 88
  • София
Видях го този коментар. Според мен е нетактично пожелание, тя го е харесала, но по-скоро от възпитание.

# 89
Да, много нетактичено изказване.
А "Снежанка от Столипиново"....  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт