Женени от пръв поглед - 2

• 64 991
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
Направих астрологична карта на Стефан на база, датата, която сте дали по-назад в темата. Венера, планетата на любовта е в в кофти позиция, баш за такова предаване си е Laughing .

Впрочем, Антония коя година е родена ?

Трябва да е '89.

# 526
  • Тра-ла-ла
Във ФБ са започнали да пускат визитките на участниците...сетиха се

# 527
Билян@, мерси Peace . Значи трябва да е родена през Януари.

Във ФБ са започнали да пускат визитките на участниците...сетиха се

Поне музикалният му вкус става...ако не друго Grinning .

# 528
  • SF

Е, нали каза на Гергана, че обичал да не пътува  Wink  
Показателен разговор беше за уменията му в общуването - първо я попита дали тя обича - момичето се оживи, сподели че много и харесва да пътува и .. тъкмо да се зарадва, че е попаднала на сродна душа  и гьона вика: Ми ще си пътуваш сама значи ... Ех, как да не му светнеш един по доволната физиономия - егати гаврата беше.   Rolling Eyes

Каза, да, гледах го.
А от къде тръгна мълвата, че е милионер?
Не питам точно тебе, а тези, които си мислят, че Георги е милионер.

Той каза "Ще си обикаляш", но не каза "сама". Абе, ако са семейство и в бъдеще, да не е луд да го пусне това хубаво момиче да пътува само?! Или с някоя още по-готина и от нея приятелка.
Хората се женят, за да прекарват ваканциите си заедно, след като не могат да прекарват делниците си заедно.

# 529
  • Berlin
Може и 88 да е Антония. Зависи от месеца. Simple Smile

# 530
  • Тра-ла-ла
Става, става...само Джими Самървил и Бой Джордж липсват, но предполагам, че са включени в определението "музиката на 80те" Laughing

# 531
Мълвата, че е милионер тръгна от една снимка на сп.Мениджър със заглавие "Как спечелих първия си милион", но пък такава корица няма в архивите на списанието...

# 532
  • София

Показателен разговор беше за уменията му в общуването - първо я попита дали тя обича - момичето се оживи, сподели че много и харесва да пътува и .. тъкмо да се зарадва, че е попаднала на сродна душа  и гьона вика: Ми ще си пътуваш сама значи ... Ех, как да не му светнеш един по доволната физиономия - егати гаврата беше.   Rolling Eyes

Каза, да, гледах го.

Той каза "Ще си обикаляш", но не каза "сама". Абе, ако са семейство и в бъдеще, да не е луд да го пусне това хубаво момиче да пътува само?! Или с някоя още по-готина и от нея приятелка.
Хората се женят, за да прекарват ваканциите си заедно, след като не могат да прекарват делниците си заедно.

Някой напред беше казал, че е гледал снимка на Георги в сп "Мениджър" и там пишело, че бил милионер. Оказва се май, че е партенка. То си му и личи, че не е милионер. А щом не е, какво я набедиха Гергана, че е златотърсачка...? newsm78

# 533
  • SF
Ами ето така тръгват слуховете.
Георги е милионер! - Гергана е златотърсачка.
Гергана е циганка! - Георги е циганоман.
Оня има сестра! - Ооооооооооо, знам я, тя е к....!

# 534

Каза, да, гледах го.

Знам че не питаш точно мен Wink, но ще си позволя предположение - и аз не разполагам с факти Laughing Peace Е, откъде е тръгнал слухът ли? Thinking  Допускам от там, щото IT-тата са сравнително добре платени на фона на всеобщата мизерия и преобладаващи минимални заплати - колко му е да е милионер наистина - не е кой знае какво, а предвид колко е стиснат едва ли харчи много освен за технологични джаджи като пръчката за селфита Mr. Green. Добре де - и милионер не е лошо, но виж, ако стане милиардер вече ще е друга работа  Wink
Егоист - груб и безцеремонен, няма грам емпатия у него, като в същото време е много несигурен и комплексиран - този ако го подхванеш, както трябва може да го смачкаш като бълха въпреки самочувствието му на "голяма работа". Гергана изобщо не е толкова глупава и го щади засега и не му скача, като така пази себе си или просто не и се занимава ... на този етап.  Wink

# 535
  • ❌❌❌
Антония - Козирог
Атанас - ???
Светлана - Овен
Стефан - Телец
Гергана - ???
Георги - Овен

Това обяснява защо майка ми харесва Тон'ту Laughing а мен откровено почва да не ме кефи Blush мно'о мрънка Simple Smile
Овен срещу Светлана обяснява защо аз я харесвам Flutter Толкова много ми допада и като поведение, и като начин на мислене - разкошно момиче  bouquet и е типичен Овен при това Hug
На Стефан му личи, че е Телец - миролюбив е, прекалено спокоен Mr. Green, единственото, което го отличава от типичния Телец, е това, че е разговорлив и че въобще е в такова предаване, щот' Телците са си темерутчета, но се оказа, че има Венера в Близнаци, което напълно обяснява всичко Mr. Green

Гергана ми прилича на Везни, а Наката ми се струва, че е Рак Thinking даже съм почти убедена Mr. Green
ГошуУуууУу щях да пре дположа, че е Дева, пък той се оказа Овен Twisted Evil що така Crazy

# 536
# 537
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г

# 538
  • София
А рекламата на Сенсодин истинска ли е или и тя е като списанието?

# 539
Става, става...само Джими Самървил и Бой Джордж липсват, но предполагам, че са включени в определението "музиката на 80те" Laughing

И Pet Shop Boys липсват, обаче имаме: Любо Киров, Джордж Майкъл, Фреди Меркюри и Майкъл Джексън Laughing  ...  То не, че има лош вкус човека -  аз също много харесвам Куин   Peace    

Общи условия

Активация на акаунт