Женени от пръв поглед - 2

• 65 022
  • 769
  •   1
Отговори
# 585
Ако Гергана е кифла, как да се нарича тогава момичето с големите устни от новото предаване "Мис Пепеляшка"?
Парцаляшка

# 586
Ако Гергана е кифла, как да се нарича тогава момичето с големите устни от новото предаване "Мис Пепеляшка"?
Никак! Не я назовавайте, не я гледайте, пък дано изчезне.

# 587
Никак! Не я назовавайте, не я гледайте, пък дано изчезне.
Това беше добро!

# 588
  • София
От нашата "отчетна" едно момиче каза, че познава Георги и според нея ще си остане ерген завинаги.
Познава и русата харпия от другото предаване и общо взето си е такава, каквато изглежда Joy

# 589
От нашата "отчетна" едно момиче каза, че познава Георги и според нея ще си остане ерген завинаги.
А каза ли защо?

# 590
  • София
Не, но явно е ръб по принцип и трудно го търпят.

# 591
То и ние го заподозряхме в нещо такова, ама пусто любопитство, друго си е да ти разкажат нещо от първа ръка  Wink

# 592
  • Ямбол
Не следя изцяло темата и може да е публикувано назад вече,но попаднах на това http://www.kliuki.bg/338299/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8 … 1%80%D0%B5%D0%B2/

# 593
  • София
Ами Гергана има външност на циганка. Това не е нещо, което може да скрие. А дали е циганка или индийка, все едно. Но понеже няма много индийци по народност в България, наричаме ги цигани. Все тая.
[/quote]

Понеже съм бременна и убивам време от принудително лежане пред ТВ, гледам всичко и чета всичко, и отдавна ме сърби да се изкажа в тази тема, но досега се сдържах. Но понеже простотията изби рибата, не мога вече да мълча.
По-тъпанарско нещо от гореизреченото трудно мога да си представя. Да не говорим, че спрягате на 20 страници циганка ли е Гергана, или не, при положение, че дори с развихрена фантазия не може да я докара до визия на такава. Гледам, гледам - и не, че ми е лично крайно симпатична - но виждам едно хубаво момиче, с фантастично поддържано тяло, с обрани маниери, което по никакъв начин не ми изглежда нито просто, нито ядрен физик - просто нормална, приятна, поддържана и усмихната жена! Какви бяха тия злобни забележки, умът ми не го побира. Дами, убийте малко време във фитнеса и вие, току-виж сте станали по-благосклонни!

Относно трите двойки - АА и СС са ми симпатични, без да са ми интересни особено. ГГ ми допадат, защото и двамата изпитват трудност с отпускането, а личното ми мнение е, че Георги не е пън, просто адски се притеснява и избива исторически комплекси. Че харесва Гергана, за мен няма грам съмнение. Просто не изглежда като да се чувства уверен, че има с какво да я впечатли. А иначе виждам химия между тях, и още как. Пожелавам им успех, защото ми изглеждат свестни хора.

# 594
  • София
Ами Гергана има външност на циганка. Това не е нещо, което може да скрие. А дали е циганка или индийка, все едно. Но понеже няма много индийци по народност в България, наричаме ги цигани. Все тая.

Понеже съм бременна и убивам време от принудително лежане пред ТВ, гледам всичко и чета всичко, и отдавна ме сърби да се изкажа в тази тема, но досега се сдържах. Но понеже простотията изби рибата, не мога вече да мълча.
По-тъпанарско нещо от гореизреченото трудно мога да си представя. Да не говорим, че спрягате на 20 страници циганка ли е Гергана, или не, при положение, че дори с развихрена фантазия не може да я докара до визия на такава. Гледам, гледам - и не, че ми е лично крайно симпатична - но виждам едно хубаво момиче, с фантастично поддържано тяло, с обрани маниери, което по никакъв начин не ми изглежда нито просто, нито ядрен физик - просто нормална, приятна, поддържана и усмихната жена! Какви бяха тия злобни забележки, умът ми не го побира. Дами, убийте малко време във фитнеса и вие, току-виж сте станали по-благосклонни!

Нещо не ми стана ясно изказването ти - циганите и индийците за грозни ли ги намираш и защо смяташ, че "циганин" е обида някаква? Кажи си болката, разкрий си душичката, че да ти олекне. Wink

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 01:19 от Popule

# 595
Най-важното за мен в началото на една връзка е физическото привличане между партньорите. Не знам защо мач мейкърите не обръщат никакво внимание на това. Има мъже, които не харесват пухкави дами или такива със силикон. Има и доста мъже, които не харесват големи гърди или татуировки. Същото се отнася и за жените. Аз например си имам някакъв стериотип за мъж и много трудно бих била привлечена от друг.
Сега за двойките - при две от тях напълно липсваше физическото привличане от пръв поглед. Антония не отговаряше на представите на Наско, а Георги на тези на Гергана. При А-тата това нямаше никакво значение, защото и двамата са вкопчени в идеята за брака. Което е малко странно, защото са най-млади, наско още учи и би трябвало точно сега да има най-много възможности. При Г-тата обаче външността е от съществено значение. Георги хареса Гергана, но не е неговия тип жена, а Гергана изобщо не полага усилия да се опознаят.
Колкото до характера на Георги - работя от доста време в ИТ сферата, доста време бях в изцяло мъжки екип. Поведението му е абсолютно типично за човек прекарващ по-голямата част от времето си сред мъже. Не знае как да се държи с жените, болезнено искрен е и дори не разбира, че това би обидило партньорката му. Имах няколко колеги пълно копие като поведение на Георги. Повечето от тях са вече щастливо женени, просто трябва да се насочват как да се държат и какво се харесва и какво не. Лично аз симпатизирам на Георги. Вижда се, че е доста притеснителен, партньорката не го предлазполага, камерите го притесняват и говори глупост след глупост. Обаче ако и той млъкне какво ще ни показват от тяхната двойка не знам  Mr. Green
Гергана не ми харесва. Прикрита е, не знаеш какво да очакваш, още в началото се дръпна. Няма да ги бъде.
А С-тата са ми супер сладки. Светлана е много приятна и изискана. И не се отдръпна след като разбра, че е чалгар, а даде шанс на връзката, която май ще им се получи

# 596
  • София
Мисля, че казах необходимото.

# 597
  • София
Мисля, че казах необходимото.

Разбрахме те. Само че внимавай, че Хелзингския комитет не спи... Sunglasses

# 598
  • София
ХелзинКския Комитет имаш предвид, предполагам. Предлагам ти да го сезираме с твоите размишления за циганите и индийците, вероятно ще са извън себе си от възторг.

# 599
  • София
ХелзинКския Комитет имаш предвид, предполагам. Предлагам ти да го сезираме с твоите размишления за циганите и индийците, вероятно ще са извън себе си от възторг.

Wink
"the ancestors of both the Romani and the Dom left North India sometime between the sixth and eleventh century"

http://en.wikipedia.org/wiki/Romani_people

Общи условия

Активация на акаунт