Женени от пръв поглед - 2

• 64 922
  • 769
  •   1
Отговори
# 600
Малко късно го забелязвам, но можем да въведем още едно съкращение при двойките - Р и Р. Р-тата са Радослава и Румен Карамихалеви (мачмейкърите). Жалко,че регламента не предполага задължителното наличие на цялата азбука Grinning Колко материал щяхме да имаме тогава.....

# 601

При Г-тата обаче външността е от съществено значение. Георги хареса Гергана, но не е неговия тип жена, а Гергана изобщо не полага усилия да се опознаят.
Колкото до характера на Георги - работя от доста време в ИТ сферата, доста време бях в изцяло мъжки екип. Поведението му е абсолютно типично за човек прекарващ по-голямата част от времето си сред мъже. Не знае как да се държи с жените, болезнено искрен е и дори не разбира, че това би обидило партньорката му. Имах няколко колеги пълно копие като поведение на Георги. Повечето от тях са вече щастливо женени, просто трябва да се насочват как да се държат и какво се харесва и какво не. Лично аз симпатизирам на Георги. Вижда се, че е доста притеснителен, партньорката не го предлазполага, камерите го притесняват и говори глупост след глупост. Обаче ако и той млъкне какво ще ни показват от тяхната двойка не знам  Mr. Green

И моите впечатления са такива. Гергана наистина много си трае. Май и двамата се чудят какво да говорят и какво да правят.  Определено те са ми най-интересни. Все още имам надежда да се получат нещата.
Другите две двойки са сладки, може да ги дават по-накратко, особено А-тата Simple Smile. Там няма нужда от толкова подробности.
А Атанас мисля, че хареса Антония още като я видя.

# 602
  • Berlin
Едва ли ММ (мачмейкърите Laughing, каква хубава българска дума) не са сложили и външността като фактор. Даже е немислимо без нея, със сигурност са питали кандидатите какъв човек предпочитат.

# 603
Гергана е зодия Рак, родена е на 27.06.1984г
Flutter Въх, значи сме от една порода. Къде са й натресли баш Овен... Хм, интересно ми е какво ще покаже Гергана. Явно в момента е във "safe mode"  Whistling

Хм...че ние раците имаме ли такъв режим, явно аз съм по- стара версия, или са забравили да ми го инсталират, ама мен убий ме нямаше да му мълча така  Stop

# 604
Едва ли ММ (мачмейкърите Laughing, каква хубава българска дума) не са сложили и външността като фактор. Даже е немислимо без нея, със сигурност са питали кандидатите какъв човек предпочитат.
Сложили са я! Някъде от изказванията на ТонитУ /измежду многото и такива/ тя каза, че е искала мъж със сини очи, а Насето има точно такива....

Апропо и аз това си мислех вчера, докато гледах  Р& Р , ще ги наричам сватовниците си приличат визуално, точно не можах да определя, май във формата на лицето.  Mr. Green

# 605
Сложили са я! Някъде от изказванията на ТонитУ /измежду многото и такива/ тя каза, че е искала мъж със сини очи, а Насето има точно такива....

Апропо и аз това си мислех вчера, докато гледах  Р& Р , ще ги наричам сватовниците си приличат визуално, точно не можах да определя, май във формата на лицето.  Mr. Green
Питали са ги,  и то не само за визия, а като цяло. На вечерята думите на Георги бяха "Казах им,че искам амбициозна жена, но не и това да е единственото й качество!" (поредната му обида, но примера е за допитването).

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 10:39 от polombra

# 606
Аз съм пропуснала това за амбициозната жена, но около и в ритуалната зала Георги на няколко пъти каза, че иска жена му да е красива. И като я видя, заяви, че се радва, че е красива.
Сега пък това е проблем, прекалено красива била.  Laughing Stop

# 607
Аз съм пропуснала това за амбициозната жена, но около и в ритуалната зала Георги на няколко пъти каза, че иска жена му да е красива. И като я видя, заяви, че се радва, че е красива.
Сега пък това е проблем, прекалено красива била.  Laughing Stop
Този целият е проблем!

# 608
Скрит текст:
Flutter Въх, значи сме от една порода. Къде са й натресли баш Овен... Хм, интересно ми е какво ще покаже Гергана. Явно в момента е във "safe mode"  Whistling

Хм...че ние раците имаме ли такъв режим, явно аз съм по- стара версия, или са забравили да ми го инсталират, ама мен убий ме нямаше да му мълча така  Stop
Абсолютно съгласна  Peace
Но аз съм от юлските раци и такъв режим определено нямам. Моя приятелка е юнски рак и при нея се включва понякога  Grinning
Очаквам Гергана да си избухне по рачешки и да му отреже рогцата на тоя овен Георги  Party

# 609
  • Sofia
от страницата в ФБ
Антония Първанова
13 часа · Редактирано ·
Първо си бъркахме в гащите smile emoticon
После решихме да се опознаем smile emoticon

ooooh!

# 610
  • Berlin
Ей заради това го написах -
...... в началото на една връзка е физическото привличане между партньорите. Не знам защо мач мейкърите не обръщат никакво внимание на това. ...

# 611
Скрит текст:

Но аз съм от юлските раци и такъв режим определено нямам.

И аз съм юлски, а Гергана юнски...значи има разлика  наистина Wink

# 612
Ей заради това го написах -
...... в началото на една връзка е физическото привличане между партньорите. Не знам защо мач мейкърите не обръщат никакво внимание на това. ...
Гергана изобщо не го хареса визуално обаче и от там не му дава никакъв шанс.
Колкото до Георги на него му трябва добре изглеждаща естествена жена на неговото интелектуално ниво, най-добре от неговата сфера. Той не уважава професията й и оттам идват тези болезнени откровения. Тя пък изобщо не реагира адекватно, нито се опитва да опровергае първоначалното му мнение за хубава жена без интелект.
Както вървят нещата иззобщо няма да ги бъде като двойка,но ако не положат и усилия тези няколко седмици заедно ще им се сторят, т.е. вече са им се сторили дълги.

# 613

И аз като един представител на тази зодия, няма да мълча.  Naughty

# 614
  • Тра-ла-ла
Скрит текст:

Но аз съм от юлските раци и такъв режим определено нямам. Моя приятелка е юнски рак и при нея се включва понякога  Grinning
Очаквам Гергана да си избухне по рачешки и да му отреже рогцата на тоя овен Георги  Party
Аз съм юлски Рак. Винаги проявявам някаква толерантност в началото и подхождам резервирано. Не нападам на момента, а изчаквам, защото мразя да влизам в скандали, особено ако няма да има смисъл от тях.  На мястото на Гергана сигурно щях да постъпя по същия начин. Ще си изкарам екзкурзията, ще поддържам някакви неангажиращи диалози, ще му погледам сеира на Георги, вътрешно ще се посмея и ако прекали - ще го смачкам като плужек точно с 2-3 изречения Mr. Green Да не забравяме, че двойките трябва да се изтраят 1 седмица на екзкурзия + още 4 в Б-я. Ако още от сега се н@п*рдят...ще им е много тежко. А и си имат договор, според който едва ли могат да си вземат "чантата, шапката, гащите" Laughing

Общи условия

Активация на акаунт