Женени от пръв поглед - 2

• 64 901
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
искам да попитам , камерите непрекъснато ли ги снимат, че не им остава време да си поговорят и уговорят  насаме дивотиите Simple Smile

# 631
Тенът на кожата на Гергана си съвсем нормален - тя прекалява със соларуима. И трябва да спре.

Отделно не на всяка кожа солариума действа еднакво - при едни става жълтеникъв оттенък, други могат да заприличат на Алфредо Торес.

Абсолютно  Peace  На показаната снимка с друг цвят на косата изглеждаше много по- различно и много по- добре.

# 632
Аз съм пропуснала това за амбициозната жена, но около и в ритуалната зала Георги на няколко пъти каза, че иска жена му да е красива. И като я видя, заяви, че се радва, че е красива.
Сега пък това е проблем, прекалено красива била.  Laughing Stop
Този целият е проблем!
Съгласна съм, а и много други в темата, като гледам.
Нали някой каза, че предстои ескалация на напрежението и скарване. Той сигурно ще се заизвинява и може и да потръгнат нещата. Не изключвам обрат с цел да ни внушат "вижте как подценихте потенциала на тази двойка".

При А+А пък може да се "объркат нещата", за да се окаже, че сме ги надценили като двойка.

# 633
  • Варна
Гледах трите серии наведнъж, много ми допадна подбора на двойките - три различни типажа и доста подходящи едни за други.
Допаднаха ми естествено най-много С и С, като че ли единствено те се грижеха един за друг и за това какво чувства другия. А и А бяха твърде концентрирани върху това, което се случва, а не толкова върху партньора, а Г и Г прекалено фиксирани върху себе си.  Mr. Green
Засега ми харесва предаването, но разбрах че се прави от продуцентите на ББ и се надявам да не са манипулирали много събитията.

# 634
Кастинг за предаването не е бил обявяван. Всички участници са от агенции за запознанства или такива сайтове. 

Това не е вярно, имаше обявен кастинг по нова тв.

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 14:45 от Бона

# 635
Може да е страхотен в професията си,

Това още не е доказано, много е подозрително и това, което коментирахте по- напред- липсата на тази прословута корица  newsm78

Никак не ми се връзва в представите сериозен ИТ специалист, да хукне по агенции за запознанства, че и в реалити  Rolling Eyes

Корицата я има в профила на Георги във ФБ. А друга съфорумка беше писала, че е виждала Георги във фирмата си и е бил един от най-добрите SAP консултанти в страната.

# 636
Кастинг за предаването не е бил обявяван. Всички участници са от агенции за запознанства или такива сайтове. 

Това не е вярно, имаше обявен кастинг по нова тв.

Извинявам се, явно съм пропуснала този момент.

# 637
Не знам какъв е като човек Георги. От това, което видях не ми допада особено, но четох, че е САП специалист в счетоводния и контролингов модул. Като човек, който работи със САП, ще кажа, че този ще е егати гения  Mr. Green Това, за мен, е супер сложна материя и ще му дам доза уважение заради професията, която практикува.

# 638

Това още не е доказано, много е подозрително и това, което коментирахте по- напред- липсата на тази прословута корица  newsm78

Никак не ми се връзва в представите сериозен ИТ специалист, да хукне по агенции за запознанства, че и в реалити  Rolling Eyes

Корицата я има в профила на Георги във ФБ. А друга съфорумка беше писала, че е виждала Георги във фирмата си и е бил един от най-добрите SAP консултанти в страната.
Май само в неговия профил я има тази корица, прегледах всички броеве на списанието и такава корица не съществува. Тоя тип е голям комплексар да си фотошопва снимки и да се провъзгласява за милионер  Crazy

# 639
Не знам какъв е като човек Георги. От това, което видях не ми допада особено, но четох, че е САП специалист в счетоводния и контролингов модул. Като човек, който работи със САП, ще кажа, че този ще е егати гения  Mr. Green Това, за мен, е супер сложна материя и ще му дам доза уважение заради професията, която практикува.
Де да имаше предаване за САП-специалисти. Де да беше отишъл Гошо в него. Със жените само се дъни.  Sad

# 640
Май само в неговия профил я има тази корица, прегледах всички броеве на списанието и такава корица не съществува. Тоя тип е голям комплексар да си фотошопва снимки и да се провъзгласява за милионер  Crazy

То с такова майсторство е фотошопнато, че човек наистина може да се хване Whistling ...

# 641
Пълна скръб е, да. А предаване за САП специалисти би било едно от най-скучните в ефира  Mr. Green

# 642

В профила му да, в архивите на списанието не я откриха, това ме учуди  Peace

# 643
  • SF
Едва ли ММ (мачмейкърите Laughing, каква хубава българска дума) не са сложили и външността като фактор. Даже е немислимо без нея, със сигурност са питали кандидатите какъв човек предпочитат.

Имаш ли идея за точен превод на тази дума на български?

Не обръщайте внимание на Popule-то, защото така я вдъхновявате да ръси нови глупости в отговорите си. Тя си е такава - заядлива. По някое време ще "признае", че е приказвала тъпотии, без да ги мисли, само и само, за да ни провокира.

Мачмейкърите са си свършили страхотно работата (според мен). Още в първата полови на първия епизод, когато само бяха представени участниците, вече бяхме оформили двойките кой с кого и познахме.
Участниците са преминали през редица тестове и интервюта, включително и здравето им е било проверено. Бременни жени, HIV позитивни, гей ориентирани и всякакви други варианти на човешкия род не могат да преминат кастинга, освен, ако за тях не е намерен съответният партньор. Кандидатите отговарят на различни въпроси, дори и интересуват ли се от зодии и има ли за тях значение зодията на партньора им.
Може би Георги е казал, че иска поддържана, привлекателна, жена с професия, със сдържано поведение, не много шумна, не много ентусиазирана (между другото, аз харесвам такива по-спокойни хора и не обичам палячовците и "душите на компанията"). "Златотърсачката" Гергана е посочила, че би искала мъж с професия, с доходи, със стройна фигура, с чувство за хумор.... Е какво толкова? Вие какъв профил бихте посочили за евентуален ваш бъдещ съпруг?

Последна редакция: чт, 02 апр 2015, 16:19 от Esmee

# 644
  • SF
СлънцеЛуна, искаш ли да се появиш на корица на Vogue? Дай ми твоя снимка.

Общи условия

Активация на акаунт