Домашни любимци - декоративни зайчета 7

• 46 155
  • 752
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Мне , img-share.eu ползвам , ще пробвам с "прикачи" както ми казваш Simple Smile Мерси

Явно е станало...
Малка черна топчица виждам на аватара ти...  Crazy

# 46

[/quote]

Явно е станало...
Малка черна топчица виждам на аватара ти...  Crazy
[/quote]

Мда мерси Simple Smile Да това е моята топчица Simple Smile може в интерес на истината и момиченце да излезе другия месец катого водя Simple Smile по първично държане клони на там ако може да се вземе под внимание изобщо това че е малко по голямо от Хепи а са на една възраст даже в един ден родени Simple Smile и също  така дивичко но дивотиите траят до 2-3 резки обиколки а предното не се спираше хахаха уж казват че женските са леко по кротки и леко по големи Simple Smile

# 47
ages/813/8011813k.jpg

Ехее, той досущ като Димчо.
А ние продължаваме с проблема с пишкането Confused

gery_to какъв е проблема с твоя зайо? В последните 2 седмици на моя му стана по тъмно оцветена урината, не знам дали е нормално Thinking

# 48
Видях  Димчо, той като моето зайче ли изглеждаше на 1 месец и на колко е сега  Simple Smile

# 49
Здравейте,

Имам декоративен заек от около 5 години. През последната година очите му сълзят почти непрекъснато. Пробвах да сменям талаша, защото мислих, че е ако има повече прах това може да го дразни, но нямаше резултат. Водих го на ветеринар и от там ми предписаха капки за конюнктивит, които му слагах два пъти на ден в продължение на една седмица. Оправи се, но само временно. Сега очите му продължават да сълзят все едно плаче. cry

Какво да правя? Помогнете   Thinking

От София ли си?

Да

# 50
niki_riki, прегледайте му зъбките задължително Naughty

# 51

Не е от това. Последно ги проверявах месец декември и всичко е наред.

# 52
Здравейте, преди два дни си купихме декоративно зайче. Преди да го вземем уж разгледахме в нета основните неща, но днес попаднах на темичката тук. Казаха, че зайчето е на около два месеца, така че не изпълняваме препоръката ви да е на кърма до 3 месечна възраст. Взехме смеска каквато ни препоръчаха и казаха да даваме по около два юмрука сено и около 50гр от смеската. Казаха да не го оставяме без сено. Та въпросът ми е да даваме ли сено при положение, че зайчето явно няма как да е на кърма, а препоръката в началната страница е за сено след третия месец? За всякакви други зеленчуци ни казаха след 6-ия месец.

# 53
Здравейте, преди два дни си купихме декоративно зайче. Преди да го вземем уж разгледахме в нета основните неща, но днес попаднах на темичката тук. Казаха, че зайчето е на около два месеца, така че не изпълняваме препоръката ви да е на кърма до 3 месечна възраст. Взехме смеска каквато ни препоръчаха и казаха да даваме по около два юмрука сено и около 50гр от смеската. Казаха да не го оставяме без сено. Та въпросът ми е да даваме ли сено при положение, че зайчето явно няма как да е на кърма, а препоръката в началната страница е за сено след третия месец? За всякакви други зеленчуци ни казаха след 6-ия месец.

Правилно са Ви казали зеленчуци увехнали и лакомства след 6-тия месец. Сеното задължително трябва да има постоянно!
Чакаме снимки  Simple Smile

# 54

Не е от това. Последно ги проверявах месец декември и всичко е наред.

Кътниците гледа ли?
На Бамби така минаата година му течеше лявато оче мазах с някво мазило с куче нарисувано около 2 месеца, после спря да яде и се оказаха задните зъбки - извадиха един  и спря да тече.
Тази година пък нямаше предистория направо спря да яде и се оказа, че кътника ръстял на страни и допирал бузата- мина само с пилене

# 55
Да и освен снимките споделяйте как се държат и какви неща правят хахах Simple Smile
Та да попитам и аз Simple Smile по повод ваш съвет аз да не го пускам още "черния принц" за да свикне и заобича клетката и да я възприема за дом и винаги да се връща към нея за навиците които е изградило там ... искам да питам следното : Добре няма поне още седмица да го пусна да излезе ОБАЧЕ ... аз като чистя всекидневно , сменям вода , сено и слагам гранули 2 пъти на ден  6:30  и 18:00  ... но почиствам по следния начин .. взимам тоалета и го изсипвам целия , забърсвам с мокра кърпичка за бебе без парабени и без алкохоли и подсушавам , след което добавям новите пелети и слагам малко раздробени от пишото от предния тоалет в единия ъгъл на тоалетната . До тук ок ... после вдигам къщата махам я от клетката и почвам да обирам всичко от пода на клетката а то ме гледа от тераската ... след като всичко е " изметено " минавам цялото дъно  с мокри кърпи и пак подсушавам ... връщам къщата обратно и така . Много често то скача и иска да души ръце и м исе бутка , което ме бави много но не му се стряскам и дори го погалвам .. но не мога щателно да излъскам камоли да я мия тая клетка с води и да я суша после ....заека през тва време ще е НАВЪН и още повече без надзор докато се бъзикам в банята с тая клетка ... Та , аз кога се предполага че трябва да я мия с вряла вода ... ако трябва АмарУ да не излиза още поне седмица ..и после наистина ще ми е терсене да е на вън а аз 10 мин в банята с клетката да се боря и да не го нам в първото си излизане какви ще ги дроби Simple Smile

# 56
Ето го новия член на семейството! Изглежда доста контактен. Няколко пъти го пускахме вече и след няколко минутки започва да си обикаля и разглежда. Доближава се до нас. Даже ме катери  Grinning Heart Eyes Щом се доближава до щерката (шумно, двегодишно зверче) значи е особено смел  Laughing Кръстихме го Туфи. Не знаем обаче какъв пол е. Опитахме се да погледнем, но не му хареса и решихме да го оставим и да не го мъчим. Днес четох повече за приучаването към "гърне", та довечера ще започнем и тази дейност Mr. Green Laughing
http://prikachi.com/images.php?images/463/8015463a.jpg

# 57
AAAA много е як Simple Smile Как гледа ококорено .. хахах страшен сладур е наистина . Имах зайче което прилича точно на него но беше арлекин ( оранжево с черни ивици на гърба и черно петно на муцунката ) то беше ама същото като това Simple Smile Сега пак имам  " лъвче" ама вкарва повечко характер , по плахо е и май май е доста по буйно в козината на главата и тялото Simple Smile  Предното е като твоето , малко на катерички мязат .. ама сега моя е като ЕЛ КОТКОНЕ , един напуйчен такъв  със сериозна физиономия хахаха а може и мома да се окаже ЛОЛ .

# 58
И ние страшно много го харесахме и всъщност беше много импулсивно решение да го вземем. В люлинския мол в София щели да правят някакъв голям аквариум, в който щели да пуснат няколко зайчета и да им се радват посетителите. Единият от продавачите каза, че миналата година имало такова нещо е мол Сердика и едното от зайчетата умряло от стреса. Посетителите много пищяли, блъскали по клетките и те после милите били много зле всичките. Направо ми идваше всичките зайци да ги натоваря в колата. Не че този няма да получи значителни дози стрес покрай щерката, но поне дава заявки, че ще е издържлив на пищенето й Laughing Аз се надявам до няколко дни тя да се поуспокои, като свикне с мисълта че имаме зайче у дома. Дано само всичко да му е наред, че вече имаме горчив опит с две животинки у нас. И ако трябва и нея да гледам как тъгува по животинче съвсем тежко и аз ще го понеса.
На мен иначе на магаренце ми прилича  Laughing

# 59
На мен иначе на магаренце ми прилича  Laughing

Стига бе хахахаха как на магаренце , те са мн грозни , виж какво е сладичко и мустакато хахаах Simple Smile много е яко . Освен че е сивичко друго с магарето не свързвам хахаха  Да ви е живо и здраво  , щом ище в кашона така се надига и гледа , всичко ще е добре и ще стане много бързо опознаването Simple Smile иначе щеше да стои ниско и свито ..

Общи условия

Активация на акаунт