Домашни любимци - декоративни зайчета 7

• 46 191
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
наистина прилича на магаренце,дано не е толкова инатлив...много е сладко Hug

Bawsx,не е нужно при всяка смяна на пелети или талаш да се почиства и с вряла вода клетката Naughty

# 61
  • ES
Димчо е на 2 месеца и нещо, не знаеха да ни кажат точната дата, нали в дупки под земята са се раждали. Проблемът с пишането е, че като го пуснем извън клетката в стаята, първата му работа е да се качи на дивана и да се изпишка.  #2gunfire В клетката си понякога не пишка, на пода също, само на дивана и на терасата. В последно време забелязвам, че се скуби. Расте му постоянната козина ли? На челцето му забелязах, че липсва цяло снопче козина.
Туфи голям сладур, наистина малко на магаренце прилича, нали е сивушко. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 16:03 от gery_to

# 62
Предавам се , станахте трички с оприличаването на магаренце , ок значи е така хахахаха. Ама има много сладка мутричка и очите му кви излезли такива хахаха мнооооого сладък . Моята лъвска глава има повечко козина и ако се гледаме централно .. да не му видиш очите само хахахах

# 63
Ето го черния принц или принцеса хахаха аз като ви казвам .. толкова е черен че не си личи кое е муцунката кое какво е хахахаа като стоишсрещу него .. не му се виждат очите , ето това имах в предвид .. на тази снимка седнах до клетката и той иска да ме души и си навира главата през решетките хахахах

http://prikachi.com/images/132/8016132e.jpg

# 64
Голям сладур е Амару, ама снимай го без решетки ако може да го видим в цялата му прелест

# 65
  • sofia
Здравейте нови и стари заешки майки и бащи!!!
Много сте хубави всички!
Как е Бамби,какво стана с раничката?
Аньо  Heart Eyes
Облачеее,нещо като на Д гушката виждам,да я настискаш нежно,нежно!
Megan  Hug Д  е на диета за лятото  Wink

Много поздрави от Д,тия дни ще я снимам,че сте я забравили вече!

Последна редакция: пн, 30 мар 2015, 23:47 от vallleria

# 66
  • ES
Д ли се казва?

# 67
  • Sofia
Дезмънт

# 68
  • sofia
Кръстихме я Дезмънт,когато мислихме,че е момченце.
Оказа се след време,че е госпойца ,но името остана,сега на галено даже е Деймън.
Решихме,че е унисекс име.На съвсем галено е Д,въобще много имена много чудо  Hug
Тяе нашата глезена принцеса,велика!

# 69
Голям сладур е Амару, ама снимай го без решетки ако може да го видим в цялата му прелест

И аз искам , ама още нали не трябвало да го пускам Simple Smile За да си знае къде какво върши и да има изградени навици в клетката , трябвало поне седмица две да стои в нея а да я припознава за дом и да му липсва и да се прибира за да спи яде и пие самичко Simple Smile Иначе имало шанс ако е стояло само 2-3 дни да се цупи много като се прибере и го затворя Simple Smile Не ,че като се разиграе пак няма да му е тъпо но поне няма да си мрази клетката ако е свикнало с нея преди да почна да го пускам и за това още не съм го виждал  извън нея Simple Smile
Иначе никъде в клетката няма пишо освен в тоалета Simple Smile Нито веднъж от както е дошъл за 4 дена не е пишал другаде  освен в тоалета Simple Smile Още ден два да съм сигурен ,че ще си влиза като му се пиша и го пускам Simple Smile Да не вземе на бързо да забрави като излезе хахаах

Иначе зайчето Дезмънт е известно Simple Smile Не беше ли то едно оранжево , по големичко такова едно клепоухо с къса козина ама с големи перчеми  и с ръчно направена КЪЩА на 2 етажа Simple Smile хахах
Много е красива тя да Simple Smile Докато се образовах в предни теми , го запомних :p

# 70
От днес г-ин Заек си има нова придобивка, която заобича от първата секунда- импровизирана палатка от картонена кутия на пица. Тъй като живее в кухнята върху две черги няма много места за прикритие, освен един стол. И откакто се появи кутията му се вижда само муцуната изпод нея  Laughing Това до една степен е улеснение за мен, защото когато му чистя все се бута пред метлата, ляга на все неподходящи места, а сега ще си е скрито и че гледа кротко отстрани, макар неколкократно да ми е демонстрирал, че това си е неговата територия- спира се пред метлата и започва да я дърпа или ми показва най-нагледно, като маркира пред мен чергата Laughing Laughing По- късно ще кача снимка на новата придобивка  Simple Smile

# 71
По добре на зайчето Simple Smile ,че не съм ви виждал зайците аз Simple Smile вие се знаете повечето ама аз 2-3 заека съм видял само хахаха покажи зайчо не кутията от пица Simple Smile

Трябва да се направи темичка за зайци като теа 7 теми ама не за въпроси и оплаквания а само за имена и снимки Simple Smile
Който иска да пита  и споделя , продължава тук а новата тема примерно да е нещо такова :
Който реши да се "запише" което се изразява във Име на зайчето , възраст на зайчето и поне 2 снимки в различна поза Simple Smile , та който почне , на месец , има данък 2 снимки към темата хахахах.
Пише новата възраст на зайко и новите 2 снимки хахаха Simple Smile
Ако има едно 20-30 участника за една година по 24 снимки на човек Simple Smile ехаааа хахаах

Последна редакция: вт, 31 мар 2015, 13:30 от Bawsx

# 72
Тук най-нахално дойде да ми гризе дръжката на моркова
Скрит текст:

Оказване на съпротива при поредното тръгване на път

Скрит текст:

А тук се показваме изпод новата придобивка
Скрит текст:

# 73
хаахха кво е яко ... ма как се е разкрачило при съпротивата хаха , този морков и зеленина си и а ... по пазарите във Варна ... без шанс за нормални моркови ... всички са мутирали по големи от заека ... фул с нитрати и захар ... а зеленина няма и спомен по тях хахахах, моето зайче зеленчуци никога няма да яде Sad .. аз няма от къде да намирам нормални такива за да му дам да си куса поне някога ... всичко е боклук  Най много някоя връзка магданоз да намеря от някоя бабка на пазара и да я оставя 2 дена да съхне и да му дап 2-3  стръка като порастне и до там ...

# 74
Задните краченца са си разкрачени още от малък (доктора не разбра, че е рахит и го превързва с едни коркови тапи, уж да се оправи, после му отекоха крачетата, махнах марлята и повече не сме го завели. В последствие, не ветеринар ни каза, че това е рахит и с витамин Д в големи дози е щяло да се оправи, но кой да ти знае) Снимката с моркова е от миналата година, мисля че от кауфланд бяхме вземали морковите заради зеленината, защото нашето опустошава де що види, кабели също Laughing и имай предвид, че магданоза действа на зайците като афродизиак. Усетили сме на собствен гръб (ръка) и най-вече плюшената му приятелка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт