Домашни любимци - декоративни зайчета 7

• 46 195
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Веднага се записвам със снимки:
Тук се наял и си пази купичката  Joy
тук лежим доволно

Готови за скок

# 76
Тутси тоя твоя заек всеки път като го видя и ми прилича на сърничка , с този нос и очите едни мокри  и кафеви такива хахах много е добричък Simple Smile
Много зайци като порастнат и муцунките им стават грозни .. ама твоето е много сладко и добринко хахах Simple Smile дано моя не заприлича на разярен лъв в муцуна а да си остане сладка дори и като голям Simple Smile  
Но какъвто и да стане за мен сигурно пак ще е сладък Simple Smile

# 77
Тутси тоя твоя заек всеки път като го видя и ми прилича на сърничка , с този нос и очите едни мокри  и кафеви такива хахах много е добричък Simple Smile
Много зайци като порастнат и муцунките им стават грозни .. ама твоето е много сладко и добринко хахах Simple Smile дано моя не заприлича на разярен лъв в муцуна а да си остане сладка дори и като голям Simple Smile  
Но какъвто и да стане за мен сигурно пак ще е сладък Simple Smile

Ха ха, мерси той затова се казва Бамби, като еленчето  Simple Smile  Simple Smile Heart Eyes

# 78
СХЕМА Sad ... Тъкмо почна да ми дава да го галя и иска да ме ближе през клетката и прахосмукачка му Е .. М .... Sad

Та ... знаех ,че може да се стресне и какво направих ... пускам аз прахосмукачката ама доста далеч , на 10-15 метра от него ... и дори и намалих вакума за да не е толкова шумна като формула 1 ...  едновременно с това му произнасям именцето както като му давам храна и му говоря ,че няма страшно ала бала ... обаче  то не само се скри ... ами ще му фръкне сърчицето ....!
Приключих с прахосмукачката и отивам да го видя ... то не излиза вече втори час от къщичката и го виждам как трепери вътре ... Sad
Е питам аз ... как да го свикна с този звук ... няма да мета цял живот ...  преди да си лъсна пода трябва да го обера с прахосмукачка и тогава го мия ....  тоя заек ако ще получава удар всеки път Sad много кофти ... а тая клетка .. не мога да я разнасям и вдигам през 2 дена ... и къде  в коридора ли .. пак ще я чува и пак ще се плаши ...че на всичко отгоре и мястото ще се сменя и съвсем ще се наплаши през 2 дена да го вадя с тая клетка по коридорите .., а и няма и полза да има щото то се плашеше и като чистих коридора докато беше много далеч от шума ....

И кво правя ся Sad ? Кажете ми вашите зайци  освен стреса от прахосмукачката ... после така ли треперят по 2 часа и не ядат и не се движат камоли да го пипнеш ... все едно ан него нещо съм направил Sad ...  Е  знам ,че пак ще кажете да не сравнявам АМА КАК ДА НЕ ... предното .. се скри за 1 мин .. видя ,че звука няма общо с него и не го застрашава и дори почна да яде ... и преди да я спра оставих за последно около клетката където най силно ще чува и то пак мляскаше докато чистех точно до него хахах Sad
Проблема ми не е че искам да е същия и че сравнявам ... а ,че не мога да не чистя никога заради него Sad 

Някой нещо по този въпрос , моля Sad ?

# 79
  • Sofia
Нормално е да се плашат,няма страшно.И нашата зайка се криеше с часове в къщичката,но от както я махнахме няма къде да се вре и свикна с всички силни шумове.Не го щади толкова,пускай силно музика и др.децибели,ще свикне и с прахосмукачката.

# 80
Мерси за съвета Simple Smile дано свикне все някога защото колкото и да го обикна няма никога да стоя в мръсотия заради него или който и да е ..

# 81
Bawsx, нашият го вдигам с клетката на диван или стол, за да не ми пречи, все пак почиствам и под и около клетката. Изобщо не реагира даже на шума, но аз така си го вдигам още отначало. Твоят е бебе още, нормално е да се страхува, все пак е ЗАЕК  Wink
Пускай му музика, телевизор на по-високи децибели, да има шумове около него, за да свикне.

# 82
Споко,ще свикне и на Бамби му тупкаше сърцето в началото сега чистя около него и той само ме следи с поглед.
Ние пак не ядем от снощи. Предполагам, че е от калъфката на възглавницата като си летнах смощи гледам, че е изръфал едно парченце. Пак ще се ходи при чичо доктор  #Crazy

Последна редакция: ср, 01 апр 2015, 11:21 от tuti_sf

# 83
Горката сърничка .. е добре де теа зайчета .. аз знам ,че гризат всичко .. но поглъщат само това което е вкусно .. как може да глътне плат Sad .. дано да му няма нищо ..

# 84
Не се сдържах да наспамя темата просто  ама ..... WTF ?!?!

https://www.youtube.com/watch?v=XH2GUY0TBmg&list=PLHNu28ZYIE … m45g&index=35

Едно на ръка теа незнаят какво могат да докарат на кожата на животното като е така напоено ... ама и самия заек  по спокоен от котка ... не бях виждал толкова дресиран заек...

# 85
Здравейте и от мен Simple Smile
Чета ви, но рядко пиша....
По темата за прахосмукачката - да похваля моят заек - той е много любопитен и според мен изобщо не е страхлив. Когато чистя с прахосмукачката, той се навира до четката направо, души я, разглежда я.... През това време кучето (40 килограмов звяр) се крие и стряска от прахосмукачката... Joy hahaha

# 86
# 87
Майкооо този зайчо колко е готин ххахаха на втората снимка е страшен Simple Smile Той винаги ли е бил така прошарен , че моето до вчера беше катранено днес на светлината забелязвам сивее на места .. май като смени козината някой ден и може и ние да имаме 2 отенъка на черно хахаха

# 88
Майкооо този зайчо колко е готин ххахаха на втората снимка е страшен Simple Smile Той винаги ли е бил така прошарен , че моето до вчера беше катранено днес на светлината забелязвам сивее на места .. май като смени козината някой ден и може и ние да имаме 2 отенъка на черно хахаха

В началото беше бежав на цвят, за 3 пъти смяна на козината вече е бил 3 различни цвята - все едно е коренно различен заек.... Дори веднъж бяхме на дълга почивка (заека бяхме оставили да ни го гледат) и като се върнахме имахме съмнения че е същия заек....

http://paolina8806.snimka.bg/animals/mozzarella.823915.33438136 - тук е бежав
http://paolina8806.snimka.bg/animals/mozzarella.823915.34379547 - тук беше почти бял с тъмни уши

# 89
Ние цял ден нищо не сме яли. Сега се връщам от вета набиха му 3 инжекции аналгин, деган и антибиотик и му даде някаква каша през устата. Голяма борба беше. Каза, че трябва да прояде  Praynig Praynig Praynig дано, иначе трябва да му пасирам храна и със спринцовка или да купя бебешка каша и през устата. Пак ще се борим.

Общи условия

Активация на акаунт