Идеи за зеленчукова градина на балкона

• 101 676
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
На балкона при майка доматите продължават да зреят. Не очаквах, че ще има такъв успех.
http://alys.snimka.bg/other/razni.557778.35848960.big
Моят босилек Дженовезе поникна за три дни и сега кофичката от кисело мляко с разсада е на двора, на слънце. Поливам го всеки ден. Да видим докъде ще се развие, а после ще го насадя при майка на балкона, след доматите. Надявам се пръстта да може да се използва.

# 166
Не мога да завъдя никаква салатка. Купих си семенца амулет и главеста салата - нищо не поникна..Sad За сметка на това вятърът ми е довял тученица и тя си поникна във всичките ми саксии..еми събрах си ги всичките тученички на едно място и сега като няма салатки, тученица и рукола ще ям...smile3506

# 167
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Blush идвам с информация  Blush и тук, защото не помня в коя тема беше питането  Blush

преди време някой беше питал за люти чушки в саксия - в Лидл има и са намалени. изглеждат страхотно, по един стрък са в саксия, а има и жълти и черни и червени чушки  Crazy
"горогледи са"  Peace

# 168
Аз веднъж взех, за нула време изсъхна цялото растение
Сега взех пак, да видим

# 169
Кажете защо не ми цъфти пипера. Насяла съм в голяма кофа 3 4 корена. Много бавно растат и не цъфтят,  Thinking

# 170
На балкона при майка доматите продължават да зреят. Не очаквах, че ще има такъв успех.
http://alys.snimka.bg/other/razni.557778.35848960.big
Моят босилек Дженовезе поникна за три дни и сега кофичката от кисело мляко с разсада е на двора, на слънце. Поливам го всеки ден. Да видим докъде ще се развие, а после ще го насадя при майка на балкона, след доматите. Надявам се пръстта да може да се използва.

Който посял посял... май вече за догодина остават доматите при мен.

# 171
Направи си разсад през февруари и ще си имаш домати Simple Smile.

# 172
Отдавна не сте писали,а аз надниквам защото ми дойде вдъхновение да засея нещо в саксия на терасата,но не знам това време на годината дали е подходящо и за какво.Помагайте....моля  bouquet

# 173
Отдавна не сте писали,а аз надниквам защото ми дойде вдъхновение да засея нещо в саксия на терасата,но не знам това време на годината дали е подходящо и за какво.Помагайте....моля  bouquet

теменужки=виоли Simple Smile няма да измръзнат през зимата, а ще те радват сега и напролет  Peace
може вече да има и готови разсади

# 174
Благодаря   bouquet

# 175
 Blush аз съм голяма бяла птица, но не лебед  Blush

писах за теменужките, защото реших ( Rolling Eyes къде съм гледала не знам), че съм в темата за цветята  Blush

зеленчуково балконско може да опитате репички - ние вчера боднахме малко Simple Smile - 25-35 дена дават и ще се берат  Laughing

купили сме семена за салата - малчо избра айсберг - размерът има значение Laughing

ще опитаме и грах в едното сандъче, отказа се от идеята за спанак в саксия, но не се знае, може пак да му дойде мерака

# 176
И аз съм така не се притесявай,иска ми се нещо зеленичко ама цветя ли зеленчуци ли....Пък ми се иска нещо био...но и теменужките ме изкушиха...

# 177
 Laughing и двете, дядо попе  Hug

# 178
Здравейте!Тази година реших да засадя ягоди в две големи саксии и въпреки,че се прихванаха само две-три коренчета в момента са се разкучили толкова,че напълниха саксиите и дори плъзнаха надолу.Проблема е обаче,че нямам никаква идея как трябва да ги съхраня зимата.Ако някой има опит в това моля за съвет.Благодаря предварително.

# 179
  • София
аз от няколко години си отглеждам ягоди на терасата,в  саксии.
зимата не ги правя нищо, само ги поливам по малко в топлите дни.
като се постопли напролет почиствам изсъхналите листа и разсаждам, ако се налага.
нямам жертви все още.

Общи условия

Активация на акаунт