Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 642
  • 754
  •   1
Отговори
# 225
  • Ямбол
Малеее колко сте изписали от вчера. Stef87 задължително ще пробвам рецептата ти, особено щом казваш че станал козунака - МЕРСИ Hug
По отношение на яслите и градините, на никой не се обиждам за личното му мнение. Аз големия само на градина го пуснах, но малкото ми се наложи и на ясла да го пусна. Честно казано предпочитам да е там сред деца отколкото вкъщи с бабите. Там учи песнички, стихчета, говори много изобщо учи се да комуникира и той самият много му харесва..даже сега като е болен и е вкъщи постоянно пита кога ще го водим пак при децата. Ако не беше това разболяване всичко щеше да е перфектно.Ама стига с тези мои неволи....Simple Smile
Иде Великден, какво ще правите по празника момичета? Ще пътувате ли някъде? Моят е дежурен баш в събота и ще трябва да си останем тук....ама поне ще си почина и ще се повеселим с децата...вкъщи Simple Smile

# 226
  • Пловдив
Никъде няма да ходим. Тази пролетна ваканция е посветена на учене. Дзверът има камара домашни за писане и преговор на всичко, взето дотук по литература. То не че предните ваканции не е било така де. Обещала съм й пълна почивка през лятото.  Laughing
Утре ще минем по магазините за яйца, боя и материал за курабийки. Козунак не се наемам да меся. Я стане, я не. Пък и ръце за месене нямам. Магазините са заринати. В съседния блок има фурна, козунаците им не са лоши. Laughing Най-много една памук-погача със захар или мармалад вътре да спретна.
Нещо не ми е много празнично. Не знам дали е заради мрачното време или заради кашлицата.  Wink

# 227
Ние пък в петък заминаваме на романтичен уикенд в Копривщица. Момченцето е пласирано при моите родители, свекър ми изяви желание да остане да довършва някои строителни неща около ремонта, а ние двамата яхваме колата и изчезваме. Имаме нужда от почивка, определено.

# 228
Здравейте!въпросче- картите за море до кога трябва да се платят?

Аз вече многократно писах и пак ще повторя , че крайният срок за плащане е 30.04 , нищо че картите не са пристигнали.  При нас куриерската фирма ще ги достави в интервала 15-17.04. Вероятно тогава масово ще бъдат доставени по всички поделения.

# 229
  • Ямбол
Благородно Ви завиждам за ваканцията...и то сами без деца...Как ми се иска и на мен, но не и този път Cry
Козунаци ще правя но за месенето разчитам на хлебопекарната..тъкмо ще се забавляваме вкъщи
Моят ученик няма много за писане, поне така каза ама ще взема да го проверя че кой знае дали не ме е метнал на черешата Simple Smile

# 230
Благодаря Sesylle  и kativitabouquet

# 231
  • Разпиляна във въображението
Ние ще си бъде у дома. Едната ми дъщеря има рожден ден, малко след това ние самите годишнина от сватбата.

Преди две години ходихме в Копривщица, но беше февруари месец, мрачно и заваля лек сняг. И все пак там е просто вълшебно. Обмисляме да минем оттам преди да се приберем в Плевен. Искам да е хубаво време и да грейнат всички цветове на къщите.

# 232
  • Ямбол
Сега се замислих че никога не съм била в Копривщица   Thinking
Сега го проверих и идва далече от нас - цели 234км

# 233
Преди две години ходихме в Копривщица, но беше февруари месец, мрачно и заваля лек сняг. И все пак там е просто вълшебно. Обмисляме да минем оттам преди да се приберем в Плевен. Искам да е хубаво време и да грейнат всички цветове на къщите.
Прогнозата е за хубаво време по празниците. Сигурно ще направя стотици снимки  Simple Smile Обожавам да снимам!

# 234
  • Разпиляна във въображението
Ние направихме малко снимки, основно с телефона. Наскоро бях прочела Медальонът на Галина Златарева и ме стегна гърлото, когато влизахме в къщите на въстаниците и особено на Бенковски Cry  На нас Копривщица ни беше нещо като последна точка на пътуването.

# 235
  • София
Привет красавици.
В темата цари предпразнично настроение-месят се кифлички, изпробват се козунаци. Като на шега ви попитах дали месите или залагате на готовите и ви се радвам колко много момичета са се престрашили и опитват разни рецепти. Чудесни сте! За всичко ставате: И козунаци да месите, и небето на България да пазите. Радвам ви се Hug
Аз 2 дни бях без лаптопа си, наложи се да го оставя в кабинета. Ей, мъка без него WinkМного сте изписали, изчетох ви по диагонал.

ПАТЕНЦЕ, прекрасна новина!!! Да са живи и здрави братлетата, да са добрички, да спят и папкат, големи българи да пораснат. Мама героиня бързо да се възстановява. Без помощници няма да може.

Боледуването на мъничетата си е индивидуално. Едни повече, други по-малко, едни изкарват по-леко, други-по-тежко. Зор е докато пораснат, докато заякнат. Как ще ви побелеят косите, ако всичко ви е наред? Wink На малки и големи желая много скоростно оздравяване.
ДУНДИ, направи си сиропа с Кока Кола и лукчета. Много помага. Опитай. Дават го и на деца, но по чаена лъжичка, а не по супена, както е при възрастните.Не се страхувай да замесиш козунак. Ти памук погачата правиш, а някакъв си козунак ще ти се опре. Я се развърти, да замирише на козунак и настроението ще дойде Hug
SAD WOMAN, снимай и показвай, ако все пак ти остане време.
СТЕФИ, давам ти идея за подарък на кръстниците: Икона. Стилно, душевно, нещо, което се предава от поколение на поколение. Зависи какви са кръстниците. Ако мъжът е военен-подарете му Свети Георги, или икона на светеца, чието име носи ( ако името му е на някой светец ). Ако жената е кръстницата, много подходяща икона е тази на Богородица. Друга идея - картина. За мен иконата е по-подходящият подарък.
РАДИНКА, да разбирам ли, че вече можеш да слагаш картинки? Лазарката е много сладка. Скрийте ѝ биберона, да не ѝ се изкривят челюстите, че после ще имате ортодонтски проблеми, а отстраняването им си е цифра. Отиде зестрата Simple Smile
Къде ли се покри FLEURE DE LUNE newsm78

Мислех още да пиша, ама хайде стига. Уморена съм. Днес, т.е. вече вчера нали ни беше професионалния празник, та го отбелязах подобаващо-не си мислете, че съм ходила с колеги на кръчма. Това ще стане другата сряда. Празнувах работейки Simple Smile, но ми беше приятно-поздравления, цветя, усмихнати пациенти. Утре в 7.30 трябва да съм на тръстиката, затова сега - лека нощ и приятни сънища.

ПП Дописвам, защото не мога да не изкажа възхищението си  отМЪНИЧЕТО. Браво момиче Hug! И аз така разсъблечени гледах моите деца, че нали съм една знойна жена, та все ми е топло... Дъщеря ми още по-голи ги държи. Абе направо спартански си гледа децата. Моите внучки, тези дето са във Виена, нямат пантофи, нямат шалове... Не, че нямат, ами майка им не им ги слага. Като те четох, все едно дъщеря ми е писала тези редове. И с храненето е така. Никакво насилие. Още веднаж БРАВО! Hug  bouquet

Последна редакция: ср, 08 апр 2015, 00:23 от Flo 51

# 236
 newsm46  wavey

Лек, усмихнат и приятен ден на всички ...

# 237
  • Ямбол
Мерси за кафенцето и кифличките особено.
Сега се зачетох и гледам говорите за памук погача. Не съм павила досега но изрових някаква рецепта. Дунди дай и твоята пък може и да се навия да пробвам Simple Smile

# 238
  • Пловдив
Мерси за кафенцето и кифличките особено.
Сега се зачетох и гледам говорите за памук погача. Не съм павила досега но изрових някаква рецепта. Дунди дай и твоята пък може и да се навия да пробвам Simple Smile

Добро утро.
Аз съм я правила по същата рецепта, дадена по-напред - от форума е. То си има цяла тема за въпросната погача. Става много бързо.  Peace
Днес е ден за пазаруване - първо обувки
Скрит текст:
/за пловдивчанки - разпродават складовата наличност на Флавия в магазина пред завода/
после яйца, бои и такива разни великденски нещица. И кока-кола за сиропа. Аз от няколко дни съм го намислила, но 3 пъте вече забравям да си купя кока-кола.  Wink
Слънцето се опитва да пробие през облаците. Тук поне сняг няма.  Laughing

# 239
danity_79 няколко пъти съм правила памук-погача
по тази рецепта я правя ... ммм ...  / това е първото нещо, което месих  Embarassed /  http://zi4e57.blogspot.com/2014/08/blog-post_30.html
Сега  afwitch в кухнята да правя мъфини, но за Великден може и памук-погача да има ...

Общи условия

Активация на акаунт