Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 661
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив
Много е хубаво да си вкъщи на Велики четвъртък. Боядисваш си яйцата на спокойствие, без да бързаш
Ето и резултатът.

Вярно, с много малки деца е трудно, на пък като поотраснат малко става весело. А правенето на курабии е купон. Една година вдигнах килима, поканих и комшийчета да "помагат", голямо плескане падна и чистене след това, но пък беше весело. Тази дейност е оставена за събота тази године. Че нали тогава се пекат обредните хлябове. Козунаци и питки отпадат, аз купих козунак, майка ми поръчала още два... ами то тия работи трябва да се ядат после.  Laughing

# 256
Фло, чул те Господ за благата вест..... Praynig Ама ако дойда с благата вест, Бейлиса ще го пиете вие за мое здраве, че нали не трябва  Simple Smile Уж е в плановете работата за благата вест, но конкретни "бойни" действия още не са предприети. Не че не става и непланирано де  Simple Smile Едно такова непланирано вече е 8-годишно  Heart Eyes
Дунди, чудни красотички си майсторила, браво! Мен една година ме хвана вдъхновението и ги красих с лакове за нокти. Момченцето ми помагаше. Голяма плескавица настана, но крайният резултат беше страхотен. А миналата година оставих по-голямата част от боядисването на моите мъже. Резултатът-изсипана купичка с боя по пода и после мама кое по-напред-да бърше пода ли, да довършва боядисването ли.... hahaha Ама нали съм шесторъката Шива, пораженията бяха премахнати скорострелно!
Радинка, успех с махането на бибката на малката чаровница! Спомням си при нас каква драма беше. Синковецът беше на 4 месеца. В един прекрасен момент просто я изплю и отказа категорично да я вземе повече. После рев, рев, давам бибката, той не я иска и пак рев...така и не разбрах за какво. За 2-3 дни бях на ръба на оцеляването, но и това мина...
Аз пък хич не си падам по гримирането. Всички казват, че резултатът като се гримирам е страхотен, но нещо не ми идва отвътре. Само синковецът не ме харесва гримирана,приличала съм на вампир.  Shocked Даже веднъж категорично отказа да ме гушне, докато не се измих. А бях така нежно и дискретно гримирана от професионалистка...
Тичам на тръстиката, че не остана. Молитвите ми бяха чути и ще си тръгна по-рано!

# 257
Мацки, здравейте. Сядам за секунда да ви "видя" какво правите.
За сега вървя по план, само да не ми паднат "батериите" - кафе, кола, презареждам от време на време  Joy
Flo, чак пък да съм майсторка... Преди 3 дни опекох първия си козунак в живота. Получи се много добре, ама то с хлебопекарна е лесно да месиш. Ще пратя, колко му е  Joy

Dundi, с какво направи яйцата. Много са красиви.

Малкия вчера по обяд беше с 36.9 - много се зарадвах, но вечерта пак 37,1, не знам защо. Преди час я мерих - пак е 36.9. Ще видим какво ще излезне.

Miriel, не можахме да се видим. Кажи следващия път, когато идваш. Надявам се тогава да се срещнем.

sad_woman благодаря, но чак пък за възхищение не съм. Бебчо за сега е кротичъки послушен. Играем си, хапва , спи. Мъжа ми и той е послушен Simple Smile и той си играе, хапва, спи. Помага ми понякога, не мога да отрека. И така ми остава време и за странични нещица. Да не ги хваля много, да не чуе Дявола.

За всички не споменати пращам  Hug

# 258
  • Пловдив
stef87, обикновени бои, малко олио за лъскавина. А шарениите са върху пукнатите яйца - онези ленти, които се залепят за яйцето, като ги потопиш в гореща вода.  Grinning

# 259
  • Пловдив
Благодаря ви за милите думи момичета Hug
Понеже съм в отпуск (последен ден всъщност), реших да си оставя зверчетата вкъщи и досега обикаляхме с тях навън Simple Smile Баткото си караше колелото, аз ролерите, а малката си разхождаше гордо, гордо "бебето" с новата количка hahaha Татето ни си пиеше кафе на крак и така, та до сега Simple Smile
Мислех да варя яйцата и като станат малчовците, да се омажем подобаващо, но ще го оставим за събота Simple Smile
Тъкмо ще си купя очички, че уж имах, но съм ги затрила нанякъде...
Козунаците също в събота ще ги правя, за днес е планувано изхранването на домочадието hahaha
Утре ще застъпвам наряд, та ще трябва да им осигуря прехраната hahaha

Хував и успешен ден пожелавам на всички, а на трудещите се - да е спорна

# 260
Здравейте и от мен момичета, малко ви подведох за вечерната проверка снощи, но се наложи да си прекратя дежурството преждевременно. Връхлетя ме такъв вирус, че си мислех , че умирам, и всичко това за една нощ и половин ден- сега вече нищо ми няма( какви са тези модерни болести, не мога да разбера). А за бебчовците казват се Асен( на таткото) и Васко ( на дядото). Поздравления за всички работни сладурани, които вече са успели да боядисат яйцата, аз мисля да ги правя в събота с останалите неща. За сега е това от мен, следващия път повече.

# 261
патенцето, много неприятно. Дано да се оправяш бързо.

Козунаците ми се пекат, яйцата боядисани. Simple Smile
Скрит текст:
Нарисувах няколко яйца, естествено без да знам нищо за техники и т.н. Simple Smile
Първото е за малки, последното е за каката (Калина)

http://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/11102661_ … 8&oe=55B58D90

# 262
  • София
Надничам, на прибежки тичам, мацките ги няма, подготовка е голяма...
Хайде и аз да се похваля. За пръв път боядисах яйцата по нов начин, но ви съветвам да не правите това Simple Smile. Сварих ги сутринта ( е, не беше по изгрев слънце ), но ги боядисах по залез, поради технически причини. Цяла сутрин говорих по телефон с приятелки, после поработих в кабинета и като се прибрах, яйцата смирено чакаха да сменя външният им вид. Боите не бяха кой знае колко хубави, сложих от всеки цвят по две таблетки-горе долу станаха, поналепих им разни джвъчки, биват. Правила съм и по-хубави. Утре мисля да си дам почивка, а в събота ще меся козунаците.

СЕСИЛ, ти си художник, почти вълшебник Simple Smile Сътворила си уникати.

ПАТЕНЦЕ, как можа да се предадеш на финала? Изпращам ти мноооого положителна енергия Hug. Бързо да оздравяваш, за празника да се стягаш Simple Smile

МЪНИЧЕ, ти трябва да си много спортно гадже, щом две хлапета си родила и се носиш като хала с ролерите. Браво на теб. От дете, та докато се оженя карах зимни кънки. Децата така и не се привързаха към този спорт.

ДУНДИ, дай малко почивка на чавето. Да не си посмяла да го караш да учи на разпети петък Wink

СТЕФИ, радвам се, че малечко палечко е добре. Не се тревожи. Всичко ще е наред.  fingerscrossed thumbsup

SAD_WOMAN, командвам: Преминавайте към бойни действия. В атакааааа... fertilization EFP Нали твоя мъж искаше близнаци Wink А да го видим сега.

РАДИНКА, добре си ти, щом мама ще ти сложи едно рамо Simple Smile

Момичета, кой на където е тръгнал, да върви със здраве и със здраве да се връща. Весело изкарване на празниците. travel bye motor newsm49  car003 newsm01

# 263
  • София
Пак ли аз бе, пак ли аз? Ама като няма други аз ще поддържам огънят.
Добър ден-слънчев, ведър и усмихнат! Hug Hug Hug
Днес на Разпети петък не се работи, ей, да не се втурнете да метете и чистите. СТРОГО ЗАБРАНЕНО Е!!!

Я да ви почерпя, че на този ден преди 39 години се запознах с моето момче, пак на този ден, преди 36 години родих син-Петър. На този ден преди 36 години излетя първият български космонавт Георги Иванов. Двамата дядовци решили, че ще наречем внукът им Георги. Да, но ние бяхме дали дума, че роди ли се момче ще е Петър-на двамата дядовци. Спазихме си обещанието.
Да ни е живо и здраво момчето, да има много късмет и успехи, да ни е опора и утеха в старините. Simple Smile

Да ви е сладко Simple Smile

# 264
Фло, да ти е мн здрав рожденика и вие неговите родители за които този ден е двоен празник. Желая на цялото ви семейство незабравими празници, изпълнени с приятни емоции и добри приятели.

# 265
Имаме си днес     Nature Sun With Face . newsm44
 Flo 51 Честита годишнина и честит рожденник ... здраве, късмет и много усмивки да предизвиква на лицата на близките си ...
Лек път на  travel .
Бързо и леко оздравяване на болните.
Sesylle  smile3501 страхотни са яйцата.

Лек ден ...

# 266
  • София
ПАТЕНЦЕ и СГГ, благодаря ви за поздравленията и пожеланията. Hug Hug
ПАТЕ, по-добре ли си? Дано!!! Heart Eyes
На обяд отбелязахме рожденият ден  party023  bigdance2   newsm18, спомнихме си и нашето запознаване. Ех, колко е хубаво...   loveuuu 
След обяд-почивка. Никак не е лошо, когато има забрана за работа.
Сега ви казвам лека нощ и приятни сънища Sleeping

# 267
 Всички smile3524 , желая ви сладки сънища.

# 268
  • Пловдив
Добро утро Simple Smile
Сервирам кафето, че имам гореща нужда от него Simple Smile

Който в четвъртък бля, днес го чакат козунаци и яйца... Ей, даже и на поезия ме изби hahaha
Чакам да стане 9 и да се прибирам, за да я подхващам, че и двама малки помощници ще си имам Mr. Green Малкият от седмица няма търпение, да боядисваме яйцата, а на малката ще ѝ е за пръв път Simple Smile

Фло, на патерици, но да сте живи и здрави и да се гледате все с тези очи, с които сте се виждали тогава Hug
Честит празник и на сина ти! Жив и здрав и всичко най-хубаво!

И нашият син е роден на "наша" дата Simple Smile Бях бременна в 3 месец, когато баща му каза, че ще е момче и ще се роди на датата, в която се загаджихме Simple Smile Аз си мислех, че ще е момиче, а термина ми беше 4 дни по-късно  Rolling Eyes
Е на въпросния ден цял ден си гледах филмчета с леки болки в кръста, които отдавах на умората от предния ден... В 9 вечерта ММ ме изнуди, в крайна сметка са отидем до болницата "за всеки случай" и в 10 без 10 се пръкна едно розово и много бузесто момченце Mr. Green
И така - загубих баса, но пък си имам един палав подарък, който расте с година на всяка наша годишнина Heart Eyes

...уж влезнах за малко, пък цял ферман изписах Embarassed Отивам сега да пия кафе и да сдавам Whistling

# 269
Добро утро  Hug
Първо искам със закъснение да поздравя Flo за двата повода вчера - желая на цялото семейство много здраве, късмет, любов и безброй приятни мигове с любимите хора!

Споделяйте как е в Копривщица, времето май е с вас  Hug

Мъниче , благодаря за кафенцето  Hug И на мен ми е нужно. Аз яйца ще взема днес от мама. Козунаците са готови (станаха да нахраня цял взвод  Joy). Ти с двамата помощника си за завиждане. Ще ги направите набързо  Hug

Ние снощи пак бяхме с 37,2  Confused

Пате, ти как си?

От мен толкова, отивам да стягам багаж, че ще ходим на гости при мама и тати  Heart Eyes

Спорен ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт