Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 922
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Привет момичета. Минавам на бързо.
Само да кажа, че в Пловдив картите са дошли.  Peace

И аз гледам слънцето само през прозореца, а вътре в офиса работи климатик, толкова е усойно.
При нас започва обратното броене до изпитите.  Confused

# 316
  • Разпиляна във въображението
Добро утро, момичета! Успешен ден от мен!

Да ви почерпя. С половинът днес правим 10 год. брак.

Времето и в Плевен е страхотно. Днес съм малко  #Crazy. Сутринта заведох голямата на училище. Прибрах се колкото да взема душ и да накърмя бебо и тичах пък на открит урок на втората дъщеря. Поне разбрах, че и на нея доста й върви математиката.  Grinning Оправям се и излизаме навън, за да се възползваме от това страхотно слънце.

# 317
И при нас картите са дошли , следобед отивам да ги взема.

# 318
Miriel, честита годишнина! Бъдете здрави и се обичайте поне още 5 пъти по 10 години!  Hug

# 319
  • Ямбол
Miriel, честита годишнина! Да сте винаги щастливи и да се обичате!
10 години не са малко време, тази година на 07 май и ние правим 10 години брак, не бях се замисляла че са станали толкова много  newsm78

# 320
Miriel, честита годишнина. Simple Smile Да се обичате още дълги години. Simple Smile
Отдавна се каня да ти предложа да се запознаем, ако решиш....драсни едно ЛС. Simple Smile

Предполагам и в Плевен тогава ще дойдат тези дни картите...ама ще я плащаме на заплата. Simple Smile

# 321
  • София

Трам-та-там, трам-та-там, бие весел барабан!

DANITY, прочетох ти поста и точно реших да започна с това: Аааа, никакви меланхолии, никакви мълчаливи присъствия ( не ми стига, че в бабешката тема цари някакво затишие, ами и тук...) и ето ти новина. И то хубава... Пак повод за празнуване, за поздравления и пожелания.

МИРИЕЛ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА. ДА СЕ ОБИЧАТЕ, ДА СЕ УВАЖАВАТЕ, ДА СЕ СЛУШАТЕ. ВИНАГИ РАМО ДО РАМО, КРИЛО ДО КРИЛО, ЗАЕДНО ПОНЕ ДО 100 Simple Smile ГОРЧИВОООО!

Мили момичета, я да ви напомня, че наближава отдавна уговорената ни втора среща. Пиша по-рано, та да си направите графика така, че да можете да дойдете. Много бихме се радвали да имам изненади от близо и далеч Wink И така:

26.04.неделя, 15.00ч. СРЕЩА В МИС КАПРИЗ НА бул. АЛ. СТАМБОЛИЙСКИ 72. ( там, където беше първата ни среща )

Ако желаете, има и друг вариант. Осигурявам терен, кафе и Бейлис, и кокосов сладкиш. Давайте предложения. Обърнете гръб на мрачните мисли, мислете си за нещо хубаво. Облечете си новите дрехи, вземете си повече усмивки и пролетно настроение и  welcome

Отивам да се паркирам до моето побеляло момче ( да ми е жив и здрав ). Днес добре поработих на тръстиката, та съм си заслужила почивката. Утре ме чака сериозно чистене, но утре си е за утре. Сега ще си мисля за предстоящата среща.
А днес имах един интересен случай, но после ще го споделя wavey  sleepuu

# 322
Здравейте, съпруга съм на военен от Плевен. Търсих отзиви за почивка на море в св. КОНСТАНТИН И ЕЛЕНА от военните и попаднах на вашата тема. Как стои въпросът с тези карти и отзиви за мястото?

# 323
  • Ямбол
ЕЕх това в София ли е? Срещата имам впредвид? Жалко но нямам никаква възможност да дойда а ми се иска, имам нужда от нещо ново и вълнуващо Simple Smile
Меланхолията ми идва от това че навън е такова хубаво време а аз навряна в офиса...както и да е..ще щъкам след работа  Crazy

# 324
  • Ямбол
По повод на питането за св.Константин и Елена, отивайте без да се колебаете особено ако се уредите с карта от военните, там е страхотно.....особено на Флагман и Адмирал, другите два хотела са малко по далеч от плажа но също не са лоши...

# 325
Благодаря за бързия отговор  Grinning има ли ги вече картите в Плевен?

# 326
Като вземем картата, какви са следващите стъпки?

# 327
Като вземем картата, какви са следващите стъпки?

Карта в момента не може да вземете, това са поименни карти които се разпределиха още преди месец и нещо.
Сега може да следите на сайта на агенцията кога ще пуснат картите за свободна продажба. Това ще стане към края на май месец.

# 328
  • София
По въпроса с картите не съм компетентна, но на TOPANOVA ще отговоря. След като вземете картата, следващите стъпки са да събирате багажа и да се мятате на превозното средство. Wink Topanova, дано да имаш чувство за хумор Simple Smile

# 329
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт