Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 728
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте!

dundi73 и ние се надяваме да успеем да си вземем карта за "Чайка", обаче ми се струва тази година още по -трудно ще да е  Thinking

Хубав ден момичета!

# 481
  • Пловдив
Здравейте! От кога стартира свободната продажба на карти?

# 482
Радостани ,апартамент 103 парк означава, че е на 1 етаж и гледа към паркинга. А точно тези нямат тераса по мои спомени.  В същото време апартаментите 101 ,102 и 103 се водят апартамент две стаи и това са тези отляво на входа от плажа. Била съм в103 и 301. Но ти по цената може да се ориентираш. На 7 ,8 и 9 май имам покана за семинар във Флагман и ако отида ще бъда по - точна какво представлява апартамент 103 парк Simple Smile.

# 483
Здравейте! От кога стартира свободната продажба на карти?

Не по - рано от 11.05. Следи сайта на агенцията-първо там ще обявят кога и какво ще се разпродава.

# 484
  • София
Привет военни момичета.
Когато бях малка ходехме на Дружба ( Константин и Елена), в дом 1 (този, дето е до морето, под пътя), в Балчик и Сарафово. С ММ сме ходили на Несебър, Созопол и Дружба ( в дом 1 и дом 2-под пътя и над пътя ) Сега явно са преименувани, та на мен тези имена нищо не ми говорят Simple Smile.
Като не мога да съм ви полезна с инфо за почивните бази, мога да ви '' подаря" песничка за настроение Simple Smile

Хубав ден! Щом вече сте подсигурили заветните карти, време е да се вземете в ръце-време е за диета Wink Нали няма да ми се разгневите? Hug

ПП КАТИВИТА, неуморна си, безценна си  bouquet

# 485
  • Ямбол
ЕЕЕЕ, ти пък Фло, защо така ни нареди. Ние сме снажни момичета и диети не ни ловят Simple Smile
Ама все пак не заради друго ами да ми е по лекичко ще минавам на повече салати, ама тази година и салатите може да ти преседнат с тези цени.....та най вероятно ей тъй снажни ще си изкараме почивките Simple Smile
Момичета чета ви за Чайка и чак съжелявам , когато ние си взимахме карта можехме да избираме и там но аз категорично отказах, но май сгреших а? newsm78 Да му се невиди, нищо, догодина ще се напънем за там  #Crazy

# 486
Кативити е знатна си момиче.И ние ще се опитаме за свободна продажба,но искаме точно определена дата и място,та сме под въпрос от всякъде.Иска ми се на Сарафово от 21.07 че и сестра ми ще са тогава и ще ми е по-лесно с дребното,сама не се наемам с него на чуждо място за 10 дена.И да се похваля и аз че ММ най накрая взе книжката  ooooh!

# 487
  • Някаде там
Dundi73, благодаря ти за изчерпателния отговор  bouquet Звучи добре. Дано успеем да се вредим baby_neutral

# 488
ЕЕЕЕ, ти пък Фло, защо така ни нареди. Ние сме снажни момичета и диети не ни ловят Simple Smile
Ама все пак не заради друго ами да ми е по лекичко ще минавам на повече салати, ама тази година и салатите може да ти преседнат с тези цени.....та най вероятно ей тъй снажни ще си изкараме почивките Simple Smile

За салати се надявам на централна доставка от свекървата-собствено производство зеленчуци. Ама не знам дали ще ме огрее предвид разстоянието. Иначе засега ръфам ябълки-между другото, де, не се тормозя само с тях, да не взема да разваля хубавата жена  hahaha Замислила съм лежерно да пробвам с отварата с мед и канела-дори да не помогне, няма да навреди. Иначе никак не съм за диети-и да не ми се яде, само при мисълта, че съм на диета и ми се отваря вълчи апетит, та става по-лошо  Embarassed Нооо, ще цитирам милата ни Фло-от хубавия човек трябва да има по много  hahaha
Радинка, честит ти нов шофьор! Безаварийно каране му пожелавам. А защо не и нова кола по случая?  Wink

# 489
Платихме картата и факс пуснахме...готови сме.

Аз не знам  какъв е този  зор за Чайка...освен  че е евтино...но пък 10дена готвене и да нося каква ли не посуда...не е за  мен. 

# 490
  • Пловдив
Платихме картата и факс пуснахме...готови сме.

Аз не знам  какъв е този  зор за Чайка...освен  че е евтино...но пък 10дена готвене и да нося каква ли не посуда...не е за  мен. 

Въпрос на гледна точка. Един предпочита хотел, друг - палатка.  Peace

# 491
  • Някаде там
И аз досега не съм готвила като сме ходили на море, но тази година не виждам друг вариант...
Върнах се да прочета назад за "Чайка" и не открих хубави неща. Било много мръсно, претъпкано заради палатките...

# 492
  • Пловдив
И аз досега не съм готвила като сме ходили на море, но тази година не виждам друг вариант...
Върнах се да прочета назад за "Чайка" и не открих хубави неща. Било много мръсно, претъпкано заради палатките...

Ами не знам, миналата година нито беше мръсно, нито претъпкано. Вярно, че бяхме в края на сезона и почти нямаше палатки, но пък жените метяха всяка сутрин, отпадъците се извозваха през ден. А вътре в бунгалата чистотата си е твоя грижа.  Peace

# 493
Момичета, радвам се когато съм ви полезна Hug .
 Фло , дом 1 -Флагман и дом 2 - Адмирал Laughing.
И за мен Чайка не е моята почивка. Въпреки че не мога да ставам рано и ме дразни храненето под строй ,не мога да избера къмпинг. Достатъчно всеки ден се тормозя с избора на меню , заради капризите на всички и обикновено готвя по 2-3неща ,а нерядко и за всеки различно. Оставете миене и сервиране , но дори само да не мисля кой какво ще яде-за мен си е почивка.  Ние сега едвам стигаме до плажа в 10 ч,а ако сме на къмпинг сигурно до 13 ч. няма да успеем. Но както казва Дунди-кой каквото му харесва това да си избере.

# 494
Плюс  всякакви  насекоми...

Общи условия

Активация на акаунт