Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 725
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро, прекрасни дами Simple Smile Слагам кафето и изчезвам по задачи, че днес се очертава дълъг ден  

# 511
На 14.05.2015 г. от 09.00 часа в сградата на хотел “Шипка” - гр. София, бул. “Ген. Тотлебен” №34А стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за страната за сезон “ЛЯТО 2015”.

# 512
  • на правилното място, в точното време
Привет, момичета! Долипсвахте ми много, но време за въх не остана даже.  От днес мисля поне два три дни да има почивка за мен.  Гледах назад едни красиви деца.  На майката и татко поздравления за направата им Laughing.  И а,  да се отчета:картата платена.  Любимият каза, че по мейл изпращал инфото. Да попитам за Адмирал:311 стая парк, спалня +редовно легло. Някой нагоре видях, че ще е в съседна база във времето от 1-11 юли.  Пиша от телефон и не виждам, но ще пусна на лс координати.  Благодаря предварително за инфот. Довечера ще жледам пак да наюина да ви завия, макар че Фло се е нагърбила и с това Hug за сега ви пожелавам хубава вечер   bouquet

# 513
  • София
Я да ви нагледам, да ви позавия, че от утре изчезвам-ще се завивате сами. Да не си помислихте, че заминавам за Ривиерата? Нееее, заминавам У наше село, У Брезнишко. Да не си помислихте, че три дни ще лежа в хамака и ще виря краци? Нищо подобноооо. ММ, брат ми и аз-отбор старци разбойници отиваме да изчистим къщата, да стане обитаема, та да има къде да дойдат бабините златни внучета. Нали е Празник на труда, та ще се трудим. Там съм като в стихотворението на Пушкин: В глуши во мраке заточенья, тянулись тихо дни мои, без божества, без вдохновения, без жизнь, без слезъй, без любви...Там и " кАмпютУр " нЕма. Мъка, мъкаааа. Почти съм като в Средновековието. Ще заложа на агрофитнес и суровоядство. Е хайде, останете си със здраве Hug. Хубави празници! И намирайте време да " драснете" по някой и друг ред, да не угасне огънят в темата, ей Wink

# 514
  • София
Ч Е С Т И Т    П Р А З Н И К   Н А   Т Р У Д А!  Д А   С М Е   Ж И В И   И   З Д Р А В И,   Р А Б О Т А   Д А   И М А!

Хубав ден на всички! Hug

# 515
Честит празник и от мен, на всички трудолюбиви дами тук Simple Smile и приятно изкарване на празника- починете си добре, може да е празник на труда , но все пак е празник и не се работи Simple Smile

# 516
Адмирал:311 стая парк, спалня +редовно легло.

Една от най-хубавите [удобни] стай в Адмирал , като изкл. апартаментите .  Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 15:59 от Портокалов цвят

# 517
  • Някъде в Европа...
Мацкии, привет!
Честит празник на труда!

Сега, с хиляди извинения, че няма да коментирам последните ви разговори  Embarassed. Не съм влизала от 15 страница, а сега сме вече на 35  Embarassed. Надявам се всички да сте добре, да няма болни  Peace

При мен имаше много положителни емоции за този период.
Преди една седмица ходих до Истанбул, екскурзия за Фестивала на лалето. Този град надмина очакванията ми, невероятно е, думи нямам. Обичам мюсюлманската култура, имах големи очаквания, беше ми мечта Истанбул, нооо...всичко, което видях, беше много повече от представата ми. Чувствах се невероятно добре, спокойна, жива, като попаднала на моето си място. Едната вечер малко след залез слънце седнах в двора на джамията Еминьоню, до моста Галата - е, няма такава красота, залязващото слънце озарява минаретата, вървеше едната им молитва, лек сумрак..просто като в екстаз бях, цялото ми същество се наслаждаваше на момента....Сигурно в минал живот съм живяла там  Simple Smile. Излишно е да казвам, че накупих доста неща, направих си голяяяма разходка по търговската им улица, по Египетския пазар (там пък бях във вихъра си  Wink) Определено имам нещо свързано с исклямските държави  Simple Smile. Посетих и парка на лалетата Емирган. Излишно е да казвам на какви красоти се нагледах и цветове...
Истанбул е град, който трябва да се посети - достатъчно близо е, достатъчно евтино е. На мен определено ми става любима дестинация, започвам да планирам следващата разходка до там  Wink

А сега ви пиша от х-л Флагман.  Simple Smile. Реших да дойда с детето за празниците тук. Времето е приятно - ту преросява, ту спира, слънцето току се покаже, току се скрие. Басейните работят...
Така, че някоя ако има въпроси, къде точно й е стаята мога да помагам  Wink

Сега се връщам да чета назад какво сте писали...

Весели празници ви пожелавам!

# 518
  • Някъде в Европа...
Радостани ,апартамент 103 парк означава, че е на 1 етаж и гледа към паркинга. А точно тези нямат тераса по мои спомени.  В същото време апартаментите 101 ,102 и 103 се водят апартамент две стаи и това са тези отляво на входа от плажа. Била съм в103 и 301. Но ти по цената може да се ориентираш. На 7 ,8 и 9 май имам покана за семинар във Флагман и ако отида ще бъда по - точна какво представлява апартамент 103 парк Simple Smile.
Дано да не си права за терасата. С две деца сме и не виждам как ще бъдем без тераса. Иначе на картата пише апартамент 103 две стаи,1 спалня,2 доп. легла. Незнам какво представляват, но се надявам да са нормални легла, да не са някои разтегателни фотьойли.
Изключително ще съм благодарна да питаш ако не забравиш. То на големи хора ще е кофти без тераса, пък с деца направо не се виждам. Хавлии и бански поне трябва да има къде да сушим. Ако си била в 103 обаче и си сигурна, че нямат тераса кофти Rolling Eyes
Вчера пробвах да се обадя да питам в агенцията, звънях поне 10 пъти и даваше постоянно заето.
Кативита ти си ми надеждата за най-актуална информация като отидеш да провериш ако е удобно. На рецепцията като питаш трябва да ти кажат. Благодаря предварително  bouquet
П.П. Сега се сетих, че забравих да те питам какво означава по цената ще се ориентираш? Какво имаш предвид, за това дали е с тераса или не newsm78

Пиша директно от мястото на събитието - апартамент 103 е първия апартамент в коридора до рецепцията  Simple Smile. Гледа към морето. На този етаж няма апартаменти, който да гледат към паркинга, от страната на паркинга са прозорци с пердета  Simple Smile. На самия етаж в този коридор са 3 апартамента, 101-насреща, предполагам че има стая странично на морето и стаи към морето, защото терасата отпред към морето е двойна; 102 - вътрешен в коридора, посока море, пак с голяма двойна тераса и 103 - веднага до хвода на коридора с тези три апартамента, посока море. Както казах срещу вратите на апараментите са прозорци, които гледат към паркинга  Simple Smile. Та за 103 -  от двете стаи се излиза на голяма дълга тераса, а от самата тераса отстрани се вижда фоаенцето с 3 те компютъра, откъдето пиша  Grinning. Ще ти го наснимам, но в момента ми е паднала батерията на телефона  Simple Smile. Ще имаш терсаса...

Сега съм в апартамент 330 - пада се точно над козирката на ресторанта, последното помещение на сградата, посока към басейните и морето. Представлява една стая със спалня и друга стая с диван и разтегателен фотьоил, хола маса и гардероб и голяма тераса, на която се излиза от двете стаи. Хубавото е, че и в двете стаи има телевизори.  Имам поглед и над стая 328 - спалня море - стандартната малка стая със спалня, гардероб, хладилник, бюро, телевизор. Предни години съм била и в 324, също спалня-море, същата, беше не в оранжево и жълто, а в синьо Simple Smile. Била съм и в стая-парк на трети етаж, имам чувството, че даже са по-малки от спалня-море и нямат тераси.
Мисля, че най-големи са апартаментите с...1, т.е 101, 201,301..Родителите ми са почивали в такъв и са сравнявали с ...02 или...03, които били по-малки като площ....

Ако има въпроси, питайте!

Последна редакция: пт, 01 май 2015, 18:42 от AIR

# 519
AIR, мн се радвам за хубавото ти прекарване, аз като заминах на Истанбул първия път бях мн предубедена, точно защото за разлика от теб съм мн далече и изобщо не усещам близка мюсюлманската култура. Бях мн приятно изненадана и мн впечатлена от дворците и красивите им градини, там наистина човек се чувства като в приказка. Нощен Истанбул е невероятен, такъв поток от хора, забавления от различен тип и раздаващи се за да си доволен търговци , не съм виждала.  Европейската част на Истанбул ми е по приятна, а пазара на подправите или Египетския пазар, както си го написала ти , носи истинското усещане за Ориента и магията му. Разходката по Босфора ми е едно от любимите занимания. Джамиите съм ги посещавала само първия път от любопитство , както казах, тази култура не ми е мн близка, но това не значи, че не я уважавам. Още мн пъти след това съм ходила в Истанбул, но никога с толкова свободно време като първия път и все пак Истанбул е град в които и 100 пъти да си ходил винаги, ще има още какво да видиш и какво да си купиш и опиташ от там. Като виждам с какво вдъхновение и емоции си се върнала от там, искрено ти пожелавам да имаш време и възможност да отидеш поне още няколко пъти, за да видиш, това за което този път не ти е останало време. Сигурна , че колкото и време да си била там все още има неща които си искала да видиш , а не си успяла.

# 520
Е , аз нали това се опитвах да обясня ,че 103 не може да е апартамент парк и затова да се види цената на картата. Той наистина е по-малък , но пък има интернет постоянно (заради близостта до рутера). И е много сенчест. Да ,301 и за мен е много хубав , защото е голям и слънчев, а гледката към морето -прекрасна. Коридорът е много дълъг и широк , банята е с вана с минерална вода. Освен това банята е с прозорец и няма влага. Единственият минус е ,че коридора е с два големи прозореца и след обед е жега ,но климатиците се справяха. Сигурно ВИП апартаментите са още по-добри, но мисля че те не участват в социалната програма.

# 521
На 14.05.2015 г. от 09.00 часа в сградата на хотел “Шипка” - гр. София, бул. “Ген. Тотлебен” №34А стартира свободната продажба на неусвоените карти за почивка за страната за сезон “ЛЯТО 2015”.
Благодаря за информацията!

# 522
Аир, погледни  бунгало 1012 къде беше...по мои спомени  трябва  да е срещу парка някъде. 

# 523
 wavey
Лек и приятен съботен ден на всички ...
Ние чакаме свободната разпродажба на неусвоение карти.

# 524
  • на правилното място, в точното време

Една от най-хубавите [удобни] стай в Адмирал , като изкл. апартаментите .  Simple Smile

Портокалов цвят ,благодаря!  bouquet Мнооого ме зарадва! Не предполагах, че чак такъв отговор ще получа. Heart Eyes
Ще се върна назад да пиша на ЛС на момичетата, които са писали, че ще се засечем, дори и в другите станции. Хубаво ще бъде да се видим. lalalala  Почивните дни ми дойдоха добре. Понаспах се и малко се завъртях из кухнята, че направо забравям да готвя в натоварените дни. Остава още ден, насладете му се пълноценно!  Popcorn

Общи условия

Активация на акаунт