Съпруги на военнослужещи - 11

• 55 588
  • 754
  •   1
Отговори
# 600
  • на правилното място, в точното време
Добро утро, момичета.   bouquet Отдавна не съм се вясвала, но като гледам пролетното време действа така на всички. Фло, цвете мое  Heart Eyes,благодаря ти за обаждането и грижата! Невероятен човек си, сърцат! Иска ми се да имам повече такива хора близо до мен! Но и така ме устройва.
Много красиви места и преживявания сте описали, направо да ви завиди човек!  Embarassed И да му се приходи. Истанбул и на мен ми е мечтана дестинация, само не знам кога ще се доредя до нея. И аз успях да се доредя изненадващо до еднодневна почивка в Хисаря. Стана много непланирано, но пък ми дойде добре дошло. Наистина главата ми успя да си почине. stef87  Hug, дано всичко лошо е минало!
И аз като Лунното цвете и Seti Beti много обичам това време - от една старана е хладно, не са големи жеги и в същото време 24 май е празника, който всяка година ме кара да треперя вътрешно. Има някакъв особен заряд, поне за мен.
Хубава седмица на всички  newsm51

# 601
Добро утро и от мен! Първо-благодаря на Лунното цветенце за кафето!
И аз така като повечето от вас не обичам големите жеги. Уморяват ме, но въпреки всичко предпочитам да ми е горещо, отколкото да ми е студено и да си нося половината гардероб на гърба  Simple Smile
Снощи сервирах за вечеря супа "Зомби". Най-обикновена пилешка супичка, но готвена в 5,30 сутринта и наглеждана с едно затворено и едно полуотворено око. Добре се прие  Simple Smile И най-голямата ми кулинарна гордост от тези дни-просто не мога да не споделя-за първи път през живота си успях да направя домашно кисело мляко. Правила съм няколко неуспешни опита, но най-после ми се получи и стана много вкусно.
Спомням си моя бал, все едно беше вчера. За разлика от повечето мои съученички, които изглеждаха поне с по 10 години по-възрастни, аз бях доста семпло облечена, с много лек грим, а прическата ми беше просто пусната дълга коса, леко навита с маша и пръсната с лак. Много си се харесвах, изкарахме си страхотно  Simple Smile
Лунно цветенце, Стеф, дано лошите моменти вече са отминали и отново се радвате на спокойствие и хармония.
Фло, нищо не разказа за петъчната вечер. Чакам с нетърпение.
ФЕЙ, понякога и няколко часа са достатъчни, за да презаредиш батериите. Радвам се за теб!
Пате, докъде докара с търсенето на рокля? Дано да си намериш Твоята, най-прекрасната рокля, с която да се чувстваш като принцеса!
Вече започваме да се ослушваме за картите. Някой ако види, че списъкът е излязъл, да свирне, ще бъда благодарна. И аз наглеждам сайта де, но все пак, когато повече очи гледат, е по-добре. Което ми напомня-kativita, как върви почивката? Случихте ли на време?
Тичам на тръстиката. Прегръдки на всички-споменати и неспоменати!

# 602
  • Ямбол
Добро утро момичета!
То май вече е Добър ден Simple Smile
Аз отново и неотлъчно съм си на компа в офиса, т.е. скука! По лошото е че взе да ми дразни гърлото и май не отива на добре, давайте бързи и ефикасни методи да го спра че сега хич не е момента за боледуване. Представяте ли си отивам вдругиден на зъболекар и както си рови в устата ми аз взема да кихам и кашлям....голямо шоу ще е, Фло случвало ли ти се е? Ужас, дано на мен не се случи!!!
Тук днес е слънчево и топло...дано се оправи това време вече...
И ееех море море , как ми се ходи вече......Темата със свободните карти я следя и аз че една приятелка със семейството й се кани да взема карта че и да сме заедно....което ще трудно май при условие че ние имаме карта и тя сега ще търси за определено място и за определено време.
А моят бал беше много отдавна преди около има няма 18 год. и роклята ми още е в гардероба у мамини:) Спомени спомени, но ми се губят вече някои неща..заместени са от още много хубави спомени.

# 603
  • Пловдив
Гледам за балове говорите ... а пък моят беше през онази година, когато по магазините нямаше нищо. И да си намериш плат беше цяло геройство. Всички бяхме с черни обувки и черни чорапогащници.  Laughing Майка на моя съученичка работеше в завода за чанти, та ни снабди поне с това. Но пък си изкарахме много весело. Училище от девойки, тук-таме някой младеж.

При мен почивка още не се очертава...

Фло, ти да не се скри при бабите от КГБ? Липсваш в нашата тема. 

Хубав ден на всички, аз си отивам при седмокласниците, че там започват големите терзания.  Simple Smile

# 604
Момичета има ли вече списък със свободните карти,аз уж следя но нищо не намирам.Сигурно ви писнах само да питам ама ...........При мен нищо ново малката е болна и само мрънка и иска да я гушкам и това по 24 часа на ден.А и като не говори и  #2gunfire мама вече е откачила

# 605
Хаха, Дунди, като каза за обувките, се сетих. На моя бал три момичета бяхме с напълно еднакви обувки. Даже си спомням, че си ги събрахме накуп да си ги снимаме, но всяка следеше къде се събува, да не си ги объркаме, защото носехме един и същи размер  hahahaЕ, не че по някое време не затанцувахме боси. И още един спомен ми изплува. Както споменах, повечето ми съученички изглеждаха поне с по 10 години по-възрастни. Та по едно време влизам в тоалетната и гледам, едно от момичетата пролива горчиви сълзи. Тя беше с някаква супер сложна прическа, фиксирана с десетки фиби и поне едно шише лак. Та въпросната прическа беше почнала да се разпада и момичето нито можеше да я възстанови, нито да си пусне косата, защото заради многото лак не стоеше наникъде. И на всичкото отгоре гримът й се размаза жестоко заради сълзите. А се беше нарисувала здраво.  Провали й се цялото настроение заради старанието да изглежда не на годините си.
А милата Фло може и да ни се разсърди, че се изпокрихме. Фло, недей така, моля!
danity_79, на първо четене се сещам билкови лукчета или някакви подобни бонбонки. Или в обедната почивка изтичай и си вземи някакви таблетки за смучене. И няма да се даваш, нали?
Радинка, посбутахме се, та се редактирам. Още няма списък, поне преди час нямаше. Следя непрекъснато и ако излезе, ще пиша. Бързо оздравяване на малкото коте  Heart Eyes Нормално е да иска да се гушка непрекъснато, като му е кривичко. На теб пожелавам търпение и здрави нерви  Simple Smile

# 606
Вчера от агенцията ме увериха,че най-късно до утре следобед ще качат списъка с картите. Но аз си мисля ,че и днес следобед е възможно да стане.
Sad_woman , аз бях на семинар,не на почивка, но то също е много хубаво. Както казваше героят от "С деца на море" -когато ти плащат е командировка, когато ти си плащаш е почивка Laughing....Време чудесно, курорта празен, далеч от битовизми , абе  и през май морето си има своето очарование...
Абе , Дунди балът ти да не бил през 1991 г.?

# 607
  • Пловдив

newsm10 позна  Joy

Скрит текст:
Същата година от училище ни водиха във Франция, да не разказвам какъв шок изживяха повечето от нас. Добре че бях гърмян заек, за мен пътуването беше второ, та знаех за какво иде реч. И пак в един момент не издържах и се разплаках пред витрината на една сладкарница.

# 608
Списъка с картите е само ориентировъчен.
Често за най-желаните бази и период карти по телефона е трудно да се вземат. Те се раздават още в началото на 14ти, който е там.
По думите на моя мъж, който 2пъти ходи на място, вътре служителите оставят телефоните отворени. За това и дава постоянно заето.

# 609
  • Пловдив
Е, да, ама няма кой да се вдигне и да ходи да виси в София. А и по телефона става - проверено и изпробвано. Пък и ние не се целим нито в най-желаните места, нито в най-желания период.  Peace

# 610

newsm10 позна  Joy

И моят , но като се сетя "каква леличка " бях  ooooh!

# 611
Момичета вече пред хотел Шипка има чакащи хора за карти. Моя позната отиде в обедната почивка и се записа 77. Така че който иска да се реди трябва да идва.

# 612
Как има чакащи, нали продажбата започва от 14-ти? Ние така или иначе по телефона ще опитаме, но ми стана любопитно.

# 613
Ееее....2дни по рано  и вече 77.
Сигурно пак ще трябва да се явяват на всеки 4часа. ..иначе отиват последни на списъка.

# 614
Как има чакащи, нали продажбата започва от 14-ти? Ние така или иначе по телефона ще опитаме, но ми стана любопитно.
Да, но преди това се прави списък...и се влиза вътре по реда на записване. Има и проверка дали всеки човек е там...и си висиш пред агенцията 2дни.

Общи условия

Активация на акаунт