Много важна за обрата на Сеит... 

, татарите са населявали Крим доста преди похода на селджукските турци от Индустан на запад към Мала Азия. На Балканите се настаняват през 14 век. Приликата между татари и турци е в религиозно отношение и това е подвеждащото за произхода на татарите...
Много важна за обрата на Сеит... 
...Оффф, думи нямам...
! Аз пък ти пускам линк, предполагам, че ще му се кефиш. 

, за съжаление има сериозна грешка! В това изречение:
...
С нищо не навреди на Сеит, доказа, че той е всичко за нея, опълчи се срещу лелята и Петро, страда дълбоко и неутешимо... Не отстъпи и крачка назад, независимо от натиска върху нея... Взема се в ръце, работи...За пореден път Сеит ми олеква като мъж, протаква неизбежната среща с Шура, излишно е...
Даже ми се струва, че се поосвежи и разкраси далече от Курт, в добро настроение е, с хора които я обичат...тоя Курт направо я убиваше...да трепериш за всяка дума, за да не го ядосаш, да го чакаш по цели нощи...това живот ли е...
, онази карта е в реално време за ветровете. Ако цъкнеш на избрано място върху океанските течения, се показва скоростта на вятъра... Та Кейптаун не е най-доброто място за почивка в момента. Снимките са на фона на най-старата суша на Земята- Драконовите планини (над 3 млрд.г.), богати са на злато и диаманти...Та в този тон- БД ще се завърне с автентичен, може би и необработен диамант собствена находка... Да бяха се разходили до Източните Родопи- хем красиви, хем аметисти колкото искаш има...
Аз съм нова в темата. И ще ми е много приятно да си я обсъждаме
Прекрасна тема. Сериалът стана много интересен, но когато разбрах, че Сеит ще се ожени за друга, че и дете ще имат направо
Това е една голяма любов, но май накрая няма да се съберат.
, от пишещите тук, сме изгледали сериала он-лайн и знаем какво предстои да се случи...Ще се радвам да споделяш мнението си в темата... Аз харесвам Шура, независимо от критиките към нея. Напълно я разбирам за допуснатите грешки, прощавам й... Но не така мисля за Сеит... 
Препоръчани теми