"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 083
  • 732
  •   1
Отговори
# 660

http://turskazvezda2015.blogspot.com/

Е как няма да е, ами кой да е!!!... Отвя конкуренцията на Мурат Й. безапелационно!  Peace
Гласувах поне 100 пъти в анкетата и аз, поничката... Laughing

Скрит текст:
Кьосем султан
Цитат
1. Утверждается, что с целью увеличения качества сериала, в первом сезоне будет всего 30 серий, который будут длиться 60 минут.
2. Сериал начнётся не в сентябре, как утверждалось ранее, а в середине октября. Сезон закончится на второй неделе июня.
3. Стало известно, что договор есть, но Берен Саат, которая должна сыграть главную роль, до сих пор не подписала контракт. Утверждается, что актриса, увидев неудачу Кыванча Татлытуга в сериале "Курт Сеит и Александра", очень разочарована рейтингами.
По этой причине, актриса решила повременить. По плану Берен должна была присоединиться к сериалу с 10 серии. А до этого времени актриса решила понаблюдать за рейтингами сериала, внимательно отслеживать их, после чего примет окончательное решение.
Вышла статья, в которой отмечено, что Берен Саат не даст окончательного ответа продюсеру, будет ли она играть роль Кёсем, потому что не уверена, будут ли достаточно высоки рейтинги сериала, и также, что она специально не появится в сериале как можно дольше, а именно - первые 10 серий, и будет отслеживать их рейтинги.
Шквал критики и осуждения в соц. сетях обрушился на Берен. Критики и также поклонники актрисы, полюбившие её ещё со времён "Запретной любви" сегодня жёстко осуждают:
"Она меркантильна, её только деньги волнуют и статус", "Актёр должен завоевать любовь народа и сам сделать рейтинги, а не стоять в стороне 10 серий, наблюдая, как это сделают за него его коллеги, и прийти на всё готовое", "Почему Берен так испортилась?? Раньше мы её знали другой!".
К чему приведут эти возмущения, будет ли пересмотрен график серий, и когда, наконец, Берен даст окончательный ответ, надеемся, узнаем в ближайшее время.

Дано тази продукция привлече вниманието ми, макар че Къванч не се споменава, ама колко му е... Simple Smile

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 22:27 от shaane

# 661

От туитъра на Башак! Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 00:10 от shaane

# 662
# 663
Киво в крайна сметка в Африка ли е или не е  Laughing Laughing

# 664
Добре дошла.  bouquet
Двете с Дафне Hug, от пишещите тук, сме изгледали сериала он-лайн и знаем какво предстои да се случи...Ще се радвам да споделяш мнението си в темата... Аз харесвам Шура, независимо от критиките към нея. Напълно я разбирам за допуснатите грешки, прощавам й... Но не така мисля за Сеит... Crying or Very sad
 Аз също мисля така. Сеит беше постоянно зает. Все отсъства, все го няма. Горката Шура го чакаше по цели нощи. А за неините грешки. Тя е още много млада и наивна. Не я обвинявам за нищо. Истината е, че тази актриса-Фарах Зеинеб Абдулах я харесвам изключително много Heart Eyes Най-вече от ролята и във Времето лети. Оттогава ми стана любимка Grinning Показва много силна игра, а и като визия е страхотна.
Сега мисля, че Сеит и Шура трябваше да се видят и да поговорят. А не да се влияят от другите. Ах този Петро направо ми идва да го #2gunfire #2gunfire А и тази Айше #Sniper Много хора са против тази красива любов за съжаление Cry Но самите Сеит и Шура не трябваше да се влияят от тях!

# 665
  • ... да усещаш мириса на море ...

Не вярвайте на рисунки Wink

# 666

Таралежка, благодаря  bouquet. Никога не съм вярвала, отдавна не им вярвам...Точно тази рисунка я нямаше в ТТ профила на Къванч, но на БД- имаше новината, ако не са я изтрили вече. И ако профилът й е хакнат, отдавна да го беше закрила!  Има си едно наум вероятно...
 Мисля, че неговата репутация ще е засегната, за нея и грам притеснения нямам... Може и да пробват рейтинга си като сем. двойка. Но нито един негов приятел не му честити, на нея й писа половината човечество... ooooh!

miminceto Hug, и Шура е наранена, и тя не знаеше какво точно се случва, но пък Сеит разбра за намесата на Петро във връзката им. Защо Сеит не полетя към нея? Защо се криеше зад ъглите и я наблюдаваше тайно? Гузна му е съвестта, не й вярваше той, а тя го боготвореше... Peace

# 667

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 19:31 от shaane

# 668
Привет!
Да не казвам голяма дума, но очаквах подобна шегичка на Башак...още, когато пусна първото съобщение, че Туитъра  е хакнат, беше ясно, че  не е случайно, да чакаме продължение...и е подготовка за нещо по-голямо...тогава новината за хакнатия туитър не предизвика очакваното вълнение,  само около 300 лайка, обикновено събира  1500-1900 лайка за пейзажите...  един вид никой не я разбра и не й обърна внимание, ясно беше, че си е   нейна постановка... и сега пак чрез Туита пуска бомбата,  оженили са се с Къванч...и като гледам по оживлението във форумите, май този път е успяла за привлече внимание...защо го прави, няма случайности, няма импровизации...Башак мъти нещо...Много вероятно е да рекетира  Къванч...Това е компромат за Къванч... В социалните мрежи да се обявява сватбата му, звучи несериозно и неприемливо..
Новината за хакнатия тиутър  се случи след скандалите в Мармарис...
Просто си отмъщава, така  разбира нещата болния й мозък...Пак припомням, че Башак лесно губи контрол в подобни ситуации...Майката имала РД, тя не е между поканените, пълен игнор...ето ти и мотива...

щеше да е супер интересно, ако и този път феновете бяха подминали с мълчание игричките й...щеше да измисли нещо още по - шоково,..
за мен няма съмнение, че Башак е сбъркана...
Добре дошла на Мименцето2000!  bouquet

# 669
Киво в крайна сметка в Африка ли е или не е  Laughing Laughing

Да не е луд да ходи в ЮАР по това време...там се ходи за Нова Година...тогава е лято....Силно се съмнявам, че световнонеизвестната гардеробиерка е по работа там...може Къванч да е отказал офертата и да е заминала сама...

# 670
Дафне Hug
Много точен тайминг регистрираха в туитъра на БД! Peace
Удариха семейство Татлъту по време на празници.  #Crazy
Първо е рамазан, второ майката на Къванч имаше вчера рожден ден, и трето- ден на бащата. Който и да е писал в туитъра, добре го е пресметнал и е безмилостен... Но за мен ударът е директно адресиран към Къванч. Предполагам, че е вбесен...Да водим ответната му реакция, ако има какво и иска да каже де... Simple Smile

# 671
Башак Дизер - жертва на мощна кибератака Joy.....Да се смееш ли, да плачеш ли...само как си вдига акциите и се прави на важна персона...
И като фотограф изчерпа темите....и пръстена, и  джипа, но като мини ван в ЛА, вече сме ги гледали...Поддържа интригата, че Къванч е с нея...

Също смешно,  била в ЮАР за снимки на Пиер Карден...ама без думи съм просто...може би впечатлени от блестщащта фотосесия на Къванч с рибата и тоягата или от самия стайлинг на Башак...

Не е по темата, но вчера пих кафе на едно място... барчето  беше на ъгъл, отворено към две улици и, и стените откъм улицата  бяха украсени с много интересни мисли, за да се четат от всички минаващи...особено ми хареса...бъди любезен, не знаеш човека срещу теб каква битка води...След справка, думите се приписват на Платон...ясно, стегнато, логично защо не трябва да си груб, ..некои пишат есета на тая тема и пак не можеше да ги разбереш...е това е да си гениален...

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 12:38 от dafnе@

# 672
  • Bulgaria
Кога се появява героинята ,изиграна от Фахрие Евджен ?

# 673
Кога се появява героинята ,изиграна от Фахрие Евджен ?
Не съм сигурна, но след 4-5 серии май...в оригиналния вариант 14 серия...
Къванч отнася доста негативи покрай мнимата женитба, подозират, че и той има пръст в постановката...аз, лично не мога да допусна, че  пиари с личния си живот...толкова е грозно и противно...затова предполагам, че е солова акция на Башак, връща си го за нещо на Къванч...обилновена гардеробиерка, изведнъж да се окаже до една знаменитост, покрай него да усети вкуса на популярността,  и в един момент да разбере, че е само използвана, наистина може да  превърти...Ще се разбере...ако ги видим хванати за ръчичка, и Къванч е в играта...в противен случай, башак трябва да емигрира в Южна Африка...непростимо е...може и да държи Къванч с нещо... newsm78

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 18:18 от dafnе@

# 674
Привет  bouquet
Хич не ми е интересно да пиша и чопля около БД! Нито нея, нито Мелтем Джумбул приемах до Къванч...
Радвам се, че хем си почива в Бодрум, хем все някой се намира да ни го покаже на снимки... Peace
Ей го на:

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/96472/2368/1/bo … kivanc-tatlitu-ov

Общи условия

Активация на акаунт