"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 045
  • 732
  •   1
Отговори
# 675
Определено е секси...показват снимки, защото къванч го иска...опровергава хакерите и успокоява фенките...сам съм...бпха го отписали вече...Шани,  Hug Бодрум или Чешме е по-лъскав като курорт...

Последна редакция: пн, 22 юни 2015, 19:28 от dafnе@

# 676
Определено е секси...показват снимки, защото къванч го иска...опровергава хакерите и успокоява фенките...сам съм...бпха го отписали вече...Шани,  Hug Бодрум или Чешме е по-лъскав като курорт...

Бодрум, жено балканска!  Peace
Привлича артистичните среди на комшиите...Дреме му на Къванч- прави каквото си иска! Crazy
Показва супер кондиция в момента... Heart Eyes

# 677
  • по пътя
Аз си мислех, че контингента му  са 10-16 годишните, инфантилен ми е много, не се засягайте, трябва да има и инакомислещи.  PeaceШура ме печели все повече като излъчване и игра Simple Smile

# 678

Кумчо Вълчо е на лов Laughing... Тия рускини немат равни Laughing

# 679
Е, това е положението...Шура му прощава изневярата и иска да остане, той не може да си я прости и айде, гит... не бил достоен за нея.. изпитана техника на мъжете, които  търсят повод  да се разделят с  жена, но няма за какво да се захванат...Курт и Шура далечни и чужди в тая сцена,  умора и апатия в играта, напълно логична раздяла...

# 680
И двамата са наранени. Шура- от него, той от себе си! Peace Дрън-дрън е неговото!!! Тя направи крачката към него и любовта си, а той- студен като камък! И колко бързо Сеит прие молбата на Тина да си върви от болницата! За мен той е безсърдечен тип! #2gunfire

# 681
И двамата са наранени. Шура- от него, той от себе си! Peace Дрън-дрън е неговото!!! Тя направи крачката към него и любовта си, а той- студен като камък! И колко бързо Сеит прие молбата на Тина да си върви от болницата! За мен той е безсърдечен тип! #2gunfire

Един мъж, който обича една жена иска да я задържи до себе си... може и да не се жени за нея, но никога няма да я пусне да си отиде, а ще покаже колко я обича.. това, което ми направи впечатление е бързото решение, без грам колебание...решение, което отдавна е било в главата му, но не му е достигала смелост да го изрече на глас...сякаш Шура с директния си въпрос, му помогна да изстреля гита...

# 682
В тази серия Шура ми хареса още повече Heart Eyes, Сеит #2gunfire- безотговорен! И да, Шура му помогна да вземе решението си и да изрече "гита", сякаш й удари звучен шамар! Обидно ще е за всяка жена, каквато и да е тя...
Не мога да простя на Сеит, не искам и да го разбирам. Cry Нищо не го оневинява, освен липсата на чувства, а той продължава да въвежда и нея в заблуда, твърдейки обратното... И логично ще се появи бъдещата кадъна, като спасителен пояс... Crossing ArmsСмахната работа... ooooh!

Нещо като палатка съзирам тук? Embarassed Crazy Heart Eyes Blush

# 683
Къде е на почивка?Бодрум или Чешме....браво на него...живее на макс..Прекрасен ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet

# 684
В тази серия Шура ми хареса още повече Heart Eyes, Сеит #2gunfire- безотговорен! И да, Шура му помогна да вземе решението си и да изрече "гита", сякаш й удари звучен шамар! Обидно ще е за всяка жена, каквато и да е тя...
Не мога да простя на Сеит, не искам и да го разбирам. Cry Нищо не го оневинява, освен липсата на чувства, а той продължава да въвежда и нея в заблуда, твърдейки обратното... И логично ще се появи бъдещата кадъна, като спасителен пояс... Crossing ArmsСмахната работа... ooooh!

Наистина уникална, изключителна е любовта на КиШ...от снощи се мъча да намеря друг подобен пример в литературата или киното, в реалния живот няма такъв...случайно изневеряваш на жената, която обичаш, тя ти прощава, но ти не можеш да си простиш и си готов да се откажеш от нея, чувстваш се виновен....ами не мога да се сетя..дами, помогнете....ако един мъж толкова страда и преживява загубата на доверие, по-скоре ще се а гръмне... по-достойно, по-мъжко...ама нашият герой не е такъв... страхливец, този му казал нещо, другия друго..ами що не послуша Петро преди време да не мъти главата на Шура...
Но поне стана ясно... думите на бащата не са от значение...Курт го каза в прав текст...Изневярата е причината за раздялата...толкова  несериозно, че за мен  е само повод да се отърве от Шура...
И понеже няма отърване, затова ще се и ожени..също без грам колебание, без да се мята между две жени и изпитва угризения, категорично...също уникално за една голяма любов...
Добро утро и хубав ден, дами...

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 15:34 от dafnе@

# 685
Къде е на почивка?Бодрум или Чешме....браво на него...живее на макс..Прекрасен ден от мен  bouquet  bouquet  bouquet
  bouquet В Бодрум...успокои ни се с тия снимки....Явно може да се забавлява добре и без Башак... Laughing

# 686

Наистина уникална, изключителна е любовта на КиШ...

Дафне Hug
По начина, който си описала любовта им в поста си, наистина няма аналог в световната класика...
Макар че тази любов не е забранена, не е нараняваща другия, не е грешна, не е без бъдеще, се оказа точно такава от страна на Сеит! И не заради грешките на Шура, а заради себичните и егоистичните му природа и разбирания, без да се интересува от желанието и намерението на "любимата" му жена...Отвратителен ми е в следващите серии и до края Сеит!
Превърна се в емоционален убиец на Шура... Sad

http://vk.com/kurtseyt_official?w=wall-59313557_130950

# 687
Тя и любовта между Б И Б беше убийствена....даже накрая Бихтер и психически се разболя....аааа много харесвам този сериал.КСШ някак не ми въздейства така... Mr. Green Mr. Green

# 688
Тя и любовта между Б И Б беше убийствена....даже накрая Бихтер и психически се разболя....аааа много харесвам този сериал.КСШ някак не ми въздейства така... Mr. Green Mr. Green

На едно мнение сме... Не съм провокирана да съчувствам на Сеит, докато Бехлюл го обичах и мразех неистово... За мен най-добрата роля на Къванч! Peace

# 689
 bouquet  bouquet  bouquet
Малко инфо за руската емиграция в истанбул...Силно се съмнявам, че авторите, барабар с писателката са се ровили в архивите...иначе щяха да съчинят невероятно интересна история...и нямаше да пратят героите миналата серия на руски ресторант да слушат и ръкопляскат на турска певица...ами пусни едни очи чьорние за достоверност...
Скрит текст:
Център на живота бил руското посолство в Пера, където са се събирали всяка неделя след обяд. Тъгували за миналото и жадували за падането на болшевиките. Били бедни, но горди. Упражнявали различни професии, Водени от инстинкта за оцеляване Продавали цветя на пазара, руснаци открили първите вариетета, където пеели звезди от руските театри, първите джаз-банди  били руски.
Най-предприемчивите открили аптеки, сладкарници,  ресторанти Наричали ги с московски и СП имена: "Ермитаж", "Метропол", "Режанс", "Аркадия"... Сервитьорките били графини и княгини. Касиер в ресторанта  Режанс/още съществува/ бил светило по математика от Петербургския университет. След шока, лекари и адвокати подновили практиката си. ., Бивши офицери и несвикнали на труд дворяни, ставали шофьори, механици. Но не само да преживяват, искали да възвърнат предишния си стандарт на живот.
Заработили две  гимназии, балетна школа, книжарница, започнали да издават руски вестници, основали даже детска скаутска школаРуснаците открили и първия в цяла Турция плаж със солариум, както и къпането в морето. За ужас на местните, мъже и жени в костюми от трико плували заедно.
Модните дрехи на рускините се считали за последния писък на модата. Светлокосите и синеоки красавици мътели умовете на турците. Наричали рускините ''карашо'' и пръскали луди пари за тях.
Благодарение на тях турците се запознали с класическия балет, опера и оперета. Откривали се изложби, музикалния тетър Паризиана. Турците умирали за гласа на Александър Вертински, нищо че не разбирали и дума от това, което пеел. Пял и пред султана.
В турските къщи започнали да назначават гувернантки  руски баронеси, които не само ограмотявали децата, но и показвали, че животът на жените може да бъде и друг.
Мощната енергия на разрушените съдби на хиляди руснаци се преобразувала в сила, която заставила Турция, стояща с единия крак в Европа, с другия в Азия, по-твърдо да застане на своя европейски крак.
Интересна житейска история на Григорий Иванович Черепенников.Известна петербургска фамилия. Живели в самия център на града. Пететажна вила с 52 стаи. Погромът, така наричали революцията, започнала от техния дом. Изстрелът на Аврора бил по техния дом, защото той бил най-голямата и близка мишена. Дошли червените, изправили всички до стената.  Питали ги – искате ли пари,  с това ги ядосали ги и червените започнали да стрелят. Мъжете закрили жените с телата си. До един ги  убили. На другия ден останалите живи заминали за Истанбул. Взели със себе си само самовара, балалайката, любими книги, фотографии и сребърна икона, която по-късно дарили на черквата. В Истанбул майката на Григорий започнала работа като козметичка. Била завършила медицинската академия в Прага, най-добрата в Европа. Била толкова популярна в Истанбул, че правила масажи на сестрата на Ататюрк. Една вечер след работа я подгонили турци, избягала.. Оттогава никога не излизала на улицата без шал, но винаги се превързвала с голяма фантазия.
Ей Ви един Бехлюл и от мен...не само най-доброто изпълнение на Къванч, героят му беше по мъж от курт и кузей...въпреки жестокия олмаз...изживя любовта си и изгоря...ама този герой е създаден от класик на турската литература, а не от псевдописателки...

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 15:12 от dafnе@

Общи условия

Активация на акаунт