"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 073
  • 732
  •   1
Отговори
# 705
Аз пък тази серия видях един мъж, който обича, обича истински, обича толкова силно, че е готов да остави човекът, когото обича, за да не рискува живота му, защото усеща, че Шура ще бъде нещастна с него. Да обичаш означава да искаш другия да бъде щастлив, а не да бъде с теб, дори да знаеш, че ще е нещастен. Тази вечер аз отново видях един истински влюбен Сеит,но разберете, че този мъж е боец, за него каузата, революцията са над всичко, над личното щастие също.
първо не го видях много нещастен, ами зает да си оправя живота и бизнеса...

И кажи ми моля те какви са рисковете за живота на шура, че хич не ги разбрах...сигурно в СП или в Алуща нямаше риск...там  беше гражданска война... в Истанбул Шура в качеството на емигрантка е в абсолютна безопасност...на курт и  каузата му е, както любовта...никакви ги няма...да не му повярва, че се е бил сам срещу няколко армии...както се похвали на англичанина..... Joy

# 706
Да обичаш означава да искаш другия да бъде щастлив, а не да бъде с теб, дори да знаеш, че ще е нещастен.

Това пък е 100 процентово клише!!!

Аз също видях един истински обичащ Сеит  Peace

В какво го видя? Как дави с алкохол взетото решение ли? Или в търсенето на път към Шура?

# 707
[ Да обичаш означава да искаш другия да бъде щастлив, а не да бъде с теб, дори да знаеш, че ще е нещастен.

Това пък е 100 процентово клише!!!
[/quote]

Аз също видях един истински обичащ Сеит  Peace
[/quote]

В какво го видя? Как дави с алкохол взетото решение ли? Или в търсенето на път към Шура?
[/quote]
Също от мъка няколко дни не се е  къпал...беше му сплъстен  чупчика.. Laughing

# 708
Шани, предлагам за следващата тема анкета - обича ли Курт Шура...за нея е ясно... Laughing

# 709
Шани, предлагам за следващата тема анкета - обича ли Курт Шура...за нея е ясно... Laughing

Утре ще пусна новата тема! Предлагайте въпроси за анкета, нека да са поне 5!
Ауу, ама Къванч бил уникален бе... Laughing Ама да беше в ролята на Петро, тогава щеше да изкачи нов творчески връх за мен. Като Сеит ми е ниска топка... Wink

# 710

Ауу, ама Къванч бил уникален бе... Laughing Ама да беше в ролята на Петро, тогава щеше да изкачи нов творчески връх за мен. Като Сеит ми е ниска топка... Wink

предлагам също анкета за най-омразния персонаж на филма петро, нали сме си хейтърска тема...ще ни пасне идеално...
защо петро мрази курт.. Peace

# 711

предлагам също анкета за най-омразния персонаж на филма петро, нали сме си хейтърска тема...ще ни пасне идеално...
защо петро мрази курт.. Peace

Анкетата може и на по-късен етап да се появи, докато я измислим Peace...Мислете въпрос и отговори... Ясно е, че има само гласуващи в мамата, ама друго си е да си начешеш клавиатурата, нали? Laughing

# 712

За мен Къванч играе нелюбов на екрана и с това обяснявам и оправдавам  играта му, която някои намират за слаба и вяла... Малко ме обърка след тая серия...последно защо иска да си замине Шура...в миналата серия не могъл да понесе изневярата и вината, по-преди не искал Шура, била виновна, задето не получил прошка, перманентни интриги на злодеите , в тая серия - всичкото било заради безопасността на Шура...

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 23:03 от dafnе@

# 713

За мен Къванч играе нелюбов на екрана и с това обяснявам и оправдавам  играта му, която някои намират за слаба и вяла... Малко ме обърка след тая серия...последно защо иска да си замине Шура...в миналата серия не могъл да понесе изневярата и вината, по-преди не искал Шура, била виновна, задето не получил прошка, перманентни интриги на злодеите , в тая серия - всичкото било заради безопасността на Шура...

Бих ти отговорила с твърде много акО и защо. Сеит си даде сметка, че не може да обясни простичко причините за изоставянето на Шура. Имаше натрупване на причини и ги отсяваше поединично и ги оповестяваше според както му е угодно. Но всичкото му съмнение в светлото бъдеще с нея започна още от Петроград. Всичко негови роднини и мними приятели бяха срещу връзката им, с изключение на Джелил, чието пък мнение беше отхвърляно от Сеит. А много близки и роднини има тя около себе си и получава постоянно съвети срещу него...но така и на този етап тя не спря да го обича! Не го предаде, не се огъна пред недоброжелателите... А той? Без угризение й обърна гръб! Щото я обичал де... ooooh!

# 714
 Wink

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 14:07 от 6tastlivka

# 715
  • по пътя
Видях един мъж, който умее да обича.Не да иска да притежава,а да обича.Понякога най-голямото доказателство за любов е не да останеш с другия, а да му позволиш да бъде щастлив без теб. Любовта не спира да съществува, само защото не се консумира ежечасно и ежеминутно.Става дума за руска действителност и душевност все пак, не за битовизмите от турските сериали по принцип. За мен той доказа любовта си и може би за първи път така категорично и определено ми се издигна в очите.

# 716
.Понякога най-голямото доказателство за любов е не да останеш с другия, а да му позволиш да бъде щастлив без теб.
   Така е Лунно момиче!
    Сеит обича Шура.Бедата е там,че той не споделяше с нея "бунтовната" си дейност...

# 717
Честит Еньовден, дами...

Башак е още в Кейптаун...като гледам снимките, които пуска си е  туристка...
нито една снимка в делова обстановка...да си припомним, че във Флоренция пусна нещо от панаира за платове...там си беше вече по работа...сега снима само туристически обекти...Освен това много продължиха снимките...Дефилето на Replay' 2016 на Миконос продължи словом и цифром 2 дни...Тя е почти 2 седмици там, направо си е ваканция....Хората искат да си остане в Африка и да се вземе с някой южноафриканец... Joy

# 718
Видях един мъж, който умее да обича.Не да иска да притежава,а да обича.Понякога най-голямото доказателство за любов е не да останеш с другия, а да му позволиш да бъде щастлив без теб. Любовта не спира да съществува, само защото не се консумира ежечасно и ежеминутно.Става дума за руска действителност и душевност все пак, не за битовизмите от турските сериали по принцип. За мен той доказа любовта си и може би за първи път така категорично и определено ми се издигна в очите.

Съвсем скоро този много обичащ мъж, ще започне да наранява любимата си Шура!  Cry
Не ми се иска да вярвам, че и тогава ще казвате, че това е от любов и саможертва в името на нейното щастие. Тя вече не е в сърцето му! Cry

# 719
  • по пътя
 Heart Eyes харесва ми темата повече от филма.Не зная, може генерално нещата да са различни, аз говоря за снощи.
Скрит текст:
Интересно ми е , понеже имаше клип от един любим руски филм , според вас Колчак обича ли Ана Тимиръова, въпросът ми е най-вече към дамите, които смятат, че Сеит не обича Шура, за да разбера гледната точка.Ако сте гледали филма, ако не го препоръчвам. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт