"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 3, Сезон 2

• 87 039
  • 732
  •   1
Отговори
# 720
И да допълня постта си...
След като Сеит разбра, че Шура има билет и ще заминава, защо не направи и намек, че би искал да заминат и бъдат винаги заедно? Какво го задържа в Истанбул- една перачница ли? Не! Той определено се отдалечи от нея и не искаше да носи товара на нейните чувства... ooooh! Cry

# 721
Heart Eyes харесва ми темата повече от филма
+ 1

# 722
Здравейте,  wavey

По принцип не пиша в темата, но от вчера се зачетох в коментарите ви за филма и влизам само да кажа, че съм много, много съгласна с мненията изказани от Шаане. Аз също усещам нещата по този начин и благодаря за цветущият начин, по който ни ги представяш!   bouquet

Хубав ден!

# 723
това маце е опасно близо до Къванч... височко, слабичко, чернокосо...точно по вкуса на Къванч...Киво да не е изкарал някой плажен флирт, докато каката я духат бурите в Африка... newsm78

# 724
Здравейте,  wavey

По принцип не пиша в темата, но от вчера се зачетох в коментарите ви за филма и влизам само да кажа, че съм много, много съгласна с мненията изказани от Шаане. Аз също усещам нещата по този начин и благодаря за цветущият начин, по който ни ги представяш!   bouquet

Хубав ден!

Приемам го като комплимент, благодаря Киара Hug. Можеш да споделяш мнението си и тук. Peace Съвсем скоро ще водим спорове на високи обороти, щото Дафне Wink е фен на безличната и неспечелилата с нищо Сеит Мурка... Grinning
Чудя се защо Щастливка Hug си трие постовете newsm78
Дафне Hug, БД като я обрулят бризите в Южна Африка ще видиш как ще отвее на Къванч шортите като се върне... Laughing

# 725
Еех снощната серия беше доста тъжна Cry Пожарът в хотела, убийството на баронесата и задържането на Сеит. Въобще... Аз лично съм много ядосана и на лелята на Шура и на Тина. Особенно леля и. Студена като камък и е против връзката им #2gunfire #2gunfire 
 Тъжно ми е и за Гюзиде Sad Горката обича до смърт Джелил, но е женена за онзи старчок. В миналите серии мислех, че ще умре Grinning Grinning  И ги бях нагласилаа ooooh!  Тоя Петро кога ще му дойде краят #Crazy #Crazy Може ли да прави такива неща и никой да не се усети. Дали Сеит ще разбере, че той е убиецът на брат му newsm78 newsm78

# 726
Благодаря Шааане  Hug като нищо ще включа в боя по някое време.  Wink Joy

# 727
Съвсем скоро ще водим спорове на високи обороти, щото Дафне Wink е фен на безличната и неспечелилата с нищо Сеит Мурка... Grinning

1:0 за Мурка срещу Шура като красота и женственост
2:0 за химията с Къванч... Laughing
3:0, че легна в леглото на законния си съпруг.

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 16:37 от dafnе@

# 728
  • по пътя
какво му става на тоя филм? Тази вечерс е държи студено с Шура, все едно е някаква чужда?Нещо липсва, не хващам връзката между сериите,не мога да разбера какъв е тоя шизофренен Сеит, веднъж така, после иначе. newsm78
Появата на тази Мурка на гарата беше много смешна, с тая музика и мятането на косите. Laughing

# 729
Мдааа..ще умра ако съм без теб...това иска да чуе Шура, последната грижа е нейната безопасност...и както виждаме си е жива и здрава, дори се е разхубавила, докато суперменът беше в затвора...

# 730
# 731
Не знам дали сте наясно, когато критикувате Сеит, че не обича Шура, че този филм е по истинска история, но е доста променен, за да е по-интересно за зрителите. Много от героите на филма като Пьотр и Джелил , всъщност умират още в Крим.Никой не се е месил в любовта на Сеит и Шура. В реалния живот любовта им приключва, когато той я вижда под ръка с братовчед й, изневерява й, а тя никога не му прощава за това. След като заминава за Париж продължават да си пишат писма.Любовта им никога не умира, макар че не се виждат никога повече.

# 732
Здравейте г-н Георгиев,  wavey

Тъй като аз съм една от тези, които твърдят, че вече Сеит не обича Шура искам да кажа, че разсъждавам и си вадя заключения от това, което виждам в сериала. Не съм чела книгата, нито знам как в действителност се е развила историята им. Ако имате желание, ще се радвам да ни разкаже още за тях.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 14:46 от k_kiara3

Общи условия

Активация на акаунт