Чудя се обаче да не я уча на такива безразборни подаръци, и да и го купя за Коледа, тъкмо малко да попорасне, гледах клипчета в youtube, момченце на 20 месеца, направо откачи на тази играчка
Едно по-малко момиченце на годинка, не му стигат краката до долу и само се клати напред назад
Макси стига ли с крачета земята? Супер яка играчка, нашия дивак ще я хареса със сигурност, ще видим, ама като че ли баща й ще ме изхвърли, ако е купя без повод, за РД не ми се мисли колко неща купихме досега
(взехме и тази калинка люлка, дрехи специални поръчвах от Англия, три чифта обувки взех от тук, едно дървено нещо да реди разни топчета и други забавляващи децата неща, него не го харесва, ааа и верижка с диамантче сме и взели
)За леща и аз готвих, червена, не я харесахме, ама тя нашата като няма мръвка много много не ги яде, изключвам картоф и морков, тях винаги ги яде.
Аз една телешка супа и правих мноого е хареса. Телешко, преди го бях сварила на кубчета (по скоро правоъгълници), размразих едно кубче, един картоф, два моркова, половин глава лук и малко фиде, сварих ги с една люспичка (колкото нокът) дафинов лист и три зърна ч.пипер, след това ги махнах, сложих магданоз и чубрица, застройка - три с.л. к.мляко и един жълтък, и поднесох на мис "Каприз" със сухар, омете една голяма купичка искаше още, но ме достраша да не се пръсне
Хайде отивам да я видя, че пак се нерви нещо, да избиват тия зъби, че не се трае това дете
. ММ е в командировка, та ще се гледкаме двечките, дано няма повече инциденти докато се прибере! Като за капак такъв дъжд се сипе от сутринта(снощи също валя като из ведро, но през нощта беше спряло) и няма намерение да спира, та ще се отвисим вкъщи, а тя обожава да е навън.
.
Нови, а и стари неща се опитват с пазарлъци, бутане на лъжицата, обяснения, демонстрации, че и аз ям и песни и стихчета. Иначе - тц. Особено първата лъжица е много тегава.
Честит първи рожден ден на Лили!
чакаме добри новинки