Много ми липсвахте да знаете.
Все се каня да пиша и все нещо време не ми стига
Радвам се че поне малко преди края на темата ще се класирам и аз 
Първо да започнем с рождениците - на първо място честит рожден ден на ЛИЛИ! Да е жива и здрава, много да радва мама и тати и да има най- безгрижното детство!

На всички останали рожденички и рожденици, именници и именнички които за съжаление изпуснах - ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ! Бъдете все така усмихнати деца, много палави и безгрижни!

Признавам си не съм ви чела и за това немога да се включа по темите.

Ние иначе сме добре - от 1ви май като сме почнали не сме се спряли
Първо на море, после на вилата, после рождения ден и кръщенето...Празника беше страхотен!
Отделно бяхме и на няколко рождени дни на наборчета ...общо взето тежка програма - все на маса Тео дивее, още не ходи но има ли за какво да се хване е като спиди гонзалес
На мама прасенцето
Като види, че някой яде или пие веднага се присламчва и почва да дърпа и бута че да му дадем. По нахален и досаден и от доги е станал
Съня уж казват че намалявал, а при него става все повече и повече - вече не става за закуска изобщо ами директно си спи до 12ч. После ляга пак в 14.30 и поне 2-3 часа дремва хахаха. Вчера спа 3,30ч следобеден сън от 14,30 до 18ч и след това в 22ч пак заспива.

Хайде за сега ви оставям че да пусна един прахосмук и парцал че да е чистичко на принца като стане
. А пък онзи ден ходихме и на бал. Цял ден не спа. Как издържа това дете не знам. Прилагам малко снимков материал :Д
Предупредиха ме в четвъртък да не й слагат ваксина, та и в детския цетър трябва да звънна да питам да ходим ли, ако няма да слагат ваксина

Ноо много обича и домашни, така че пробвай Макси с домашно (ако ти остане време, знам как е с работа и домакинство