Първата годинка наближава, МАЙчето нетърпеливо става

• 41 816
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте майчетааа  Hug
Много ми липсвахте да знаете.  bouquet Все се каня да пиша и все нещо време не ми стига Blush Радвам се че поне малко преди края на темата ще се класирам и аз Simple Smile
Първо да започнем с рождениците - на първо място честит рожден ден на ЛИЛИ! Да е жива и здрава, много да радва мама и тати и да има най- безгрижното детство! Heart Eyes newsm59  ura
На всички останали рожденички и рожденици, именници и именнички които за съжаление изпуснах - ЧЕСТИТО НА ПАТЕРИЦИ! Бъдете все така усмихнати деца, много палави и безгрижни! newsm67  Gift newsm38  ura Tada  Party Time dazzler1  bigdance2
Признавам си не съм ви чела и за това немога да се включа по темите. Whistling
Ние иначе сме добре - от 1ви май като сме почнали не сме се спряли  Crazy Първо на море, после на вилата, после рождения ден и кръщенето...Празника беше страхотен!   Gift Отделно бяхме и на няколко рождени дни на наборчета ...общо взето тежка програма - все на маса  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тео дивее, още не ходи но има ли за какво да се хване е като спиди гонзалес  Laughing На морето за първи път каза "мама" и то осъзнато и от тогава като е започнал да ни мамосва с мм не е спирал хахахха  И двамата сме " мама" хахаха. Имаме си 6 зъбчета и чакаме всеки момент 7то. Тази сутрин сложихме и ваксината дето се прави на годинка. Изследванията са му ок, мерките от 12.05 са 75см и 9800 като за последния месец беше качил 700гр и 1 см  Flutter На мама прасенцето  hahaha Като види, че някой яде или пие веднага се присламчва и почва да дърпа и бута че да му дадем. По нахален и досаден и от доги е станал  Joy  Съня уж казват че намалявал, а при него става все повече и повече - вече не става за закуска изобщо ами директно си спи до 12ч. После ляга пак в 14.30 и поне 2-3 часа дремва хахаха. Вчера спа 3,30ч следобеден сън от 14,30 до 18ч и след това в 22ч пак заспива.   sleepuu Sleeping
Хайде за сега ви оставям че да пусна един прахосмук и парцал че да е чистичко на принца като стане  Mr. Green

Последна редакция: вт, 26 май 2015, 11:14 от zeldelina

# 601
ЗДравейте мами. Ние по цял ден дивеем  и нямам много време да пиша . Искам да ви се оплача от Росен. От една седмица голяма мъка с това ядене. 1-вата лъжица е кошмар. Прави физиономии , слага си ръцете на ушите( не знам защо точно там  Laughing) и не яде преди да сме "" дали лъжица на масата ". Почва едно цапане.... Също така ми отказва непасирана храна. Направо ще ме побърка това дете...

Ние вече почти ходим сами. Ако ходи без да тича може доста време да върви сам. Очаквам скоро да сме напълно самостоятелни Wink . А пък онзи ден ходихме и на бал. Цял ден не спа. Как издържа това дете не знам. Прилагам малко снимков материал :Д

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/11251 … b&oe=5608C9D3

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/15247 … a&oe=55FC1A22

А сега ще го кача и в албумите да му се посмеете какво мазало прави докато яде  Laughing

# 602
  • У дома
Мами, минавам да кажа за нашия случай, звъннах за лекар, днес и ми казаха че ако има бактерия ще има температура или ще я боли коремчето. Питаха ме активна ли е , а тя не спира да дивее. Питаха ме имаме ли зъбчета и скоро излизал ли е, а ние нямаме нито едно. Като цяло трябва да изчакаме до края на седмицата, не виждали нищо тревожно, затова да не сме ходили сега, ще звънна пак в края на седмицата newsm78 Предупредиха ме в четвъртък да не й слагат ваксина, та и в детския цетър трябва да звънна да питам да ходим ли, ако няма да слагат ваксина ooooh!

# 603
здравейте

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ! Пожелавам й много слънчеви усмивки, много радост и дни изпълнени с игри!  baloni hbday

Щруделче, много е елегантен твоя Росен, много ми хареса папионката  Wink

Зелделина, време беше да се появиш и ти ни липсваше   bouquet  

Силвето също не иска да заспива вече в ръцете ми, иска сама да си заспива в леглото, което може само да ме радва де, но преди да я сложа й давам още да суче, вечер също, не иска да се отбива това дете, явно така се успокоява

Цвети и аз се уморявам, ако съм сама с детето, друго си е да има на кого да го оставиш дори само за пет минутки, те сега са толкова енергични и въобще не се спират  newsm68

Мишка, моето предложение е "МАЙското детенце си мечтае за моренце" - Силвето може и да не знае още какво е море, но майка й със сигурност си мечтае за него  Crazy

# 604
Честит рожден ден на Лили. Да е весела и къметлийка newsm67
Гени, ще видиш че е от зъбите.

Щруделче, намирисва ми на зъб. Да му имам пухкавите крачета на този господин с папийонката  Simple Smile
При нас по същия начин секна апетита по едно време, а дърпането на ушите вече не ме впечатлява. Все още пасирам обедната манджа ,всеедно сега започваме захранване. Но поне яде, въпреки, че зе правя на маймуна през това време.

Харесва ми предложението за тема. Аз не мога да измисллям такива нещА за съжаление.

При нас кръвните изследвания са ок. Урина не можах да събера сутринта. Опаткахме два колектора - един наакан и един разместен под памперса. Сега ще пробвам в гърнето. Дано д ауспея, за да мога утре да я заведа за ваксина, че сме тотално назад

# 605

Честит рожден ден на Лили. Да бъде здрава, много щастлива и послушна  newsm67  party023 Gift newsm59  bigdance2

Анп, дано да е зъбче. Че цял месец не ни е излизал нов  Laughing Аз свикнах по 2 на месец да се появяват и сега няма . Чакаме си ги кътниците още ...

Джули, това цялото е боди. Поръчах го от алиекспрес, предполагам го знаете този сайт. Ако ли не проверете, имат хубави неща, но трябва да се внимава много от кого се поръчват, че и там има едни мошенници...

Гени, дано всичко е наред при вас и най-вероятно е , щом е активна Wink

# 606
Честит рожден ден на Лили, пожелавам и много здраве, много късмет, прекрасно детство и да слушка мама и тате!

Благодаря за отговорите за черешите, днес дадох пасирани към сутрешната каша, но не се впечатли, утре ще обеля няколко и ще и ги дам натурални!

Tsveteto_, много ми харесаха снимките от фотосесията! Ти си герой, да се навиеш да пътуваш сама с малката 8 часа със самолет, успех с намирането на градина!

Genni, според мен е от зъбите това, не се притеснявай ще видиш, че всичко ще е наред Hug!

zeldelina, радвам се да те видя  bouquet и чакам снимки от рождения ден на малкият сладур! Златно дете имаш, да ти е жив и здрав! Моята е станала в 7 и оттогава е спала 30 мин. докато се разхождахме с количката, опитах се да я приспя следобяд, но заспа за няма и 10 мин., сега до довечера към 22 ще ми разкаже играта Crazy.

Shtrudelche, прекрасен е малкият кавалер :love:1 За отказа от храна или е от зъби, или е период, факт е, че всички преминаваме през това, да не говорим, че точно около годинката започват и да проявяват предпочитания към някой храни и да отказват други.

juli2455, добро предложение за заглавие!

Чакам и други мами да се включат с предложения за заглавие на следващата тема Wink!

# 607
Зфравейте и от нас. От гости и празненства не ми остава време за форума.
Първо да честитим рожденния ден на Лили Simple Smile Да е здрава и послушна. Стискаме палци да е здравичка.
Поздравяваме и всички други празнували вече рождени  и имени дни, които сме пропуснали. Щастливо детство и весели игри.
При нас също има отказ на храна отново. Сиг ще пробива зъб. Още не сме направили изследвания. Голям зор с тая урина значи... А на гърне неще изобщо. Голям рев, голямо нещо.
И в количката не иска, та вече сме с ново возило. За сега му харесва в триколката та да видим до кога. Е това е от нас. Ще излизаме на късна разходка, че спахме до никое време.

# 608
  • София
Честит рожден ден на Лили! Много хубаво детство и пожелаваме с Макси! Да бъде здравичка и много щастлива!
При нас нещата са добре, но много с мнение това дете. Първо отказа кухнята. Пюрета яде само немски, по възможност хип. Майка ми го беше пробвала с овко и слънчо и тотален провал - нито лъжица. Изплюл първата хапка и дотам. А слънчото било ябълково пюре.... Същото е с киселото мляко. Той харесва на добрев или био кисело мляко. Домлян с уговорки. Верея хич не близва.
Освен това иска от нашата храна. Вчера ни нападна спагетите. Обаче ги иска цели да си ги смуче. Тази сутрин яде филия с масло и сирене плюс краставица и 100гр маслини. Излишно е да казвам, че всичко е намазано със сирене. Сега на вечеря пак имаше претенции кой амам да дам. Изобщо в чудо се виждам. Добре, че поне си казва и се разбираме, че ако трябваше и да гадая...
Увеличих дозата дентокинд и зъбите се поуспокоиха. Пак кривее леко, но нищо общо с уикенда.
Хайде, спокойна ви нощ

# 609
  • У дома
 Hug Благодаря ви мамчета, аз качих снимки на мис "Каприз", може да ни видите Flutter
Тарталетке, те хлапетата сякаш знаят кое е скъпо и кое не, ние ядем главно пюрета Елас китчан #2gunfire Ноо много обича и домашни, така че пробвай Макси с домашно (ако ти остане време, знам как е с работа и домакинство ooooh!)
Лека вечер, в къщи всички спят, пускам душ и мисля да се отправям към заслужена почивка и аз

# 610
  • Toronto, Canada
Честит рожден ден на Лили и от нас! Да ви е жива, здрава, послушна и безгрижно детство.   bigdance2 newsm59

# 611
Честит рожден ден на Лили! Да е жива и здрава, много обичана и щастлива.   bouquet

# 612
  • У дома
Добро утро мамчета, мноого спите. Снощи май с Палачинка сме били дежурните Joy
Леле как ме изигра това хлапе снощи, в 8 беше супер изморена и заспа веднага, в 10 се събуди и се развихри с пълна сила, лягнали с ме в 1 ooooh! Сутринта пък баща й тръгна за работа, алармата му званя в 5.30 и от тогава не мога да мигна, та директно станах. Направо незнам вече какво да правя, през деня е оставям да спи само веднъж, ако спи час, два добре ако не не я оставям да спи след 4 защото и преди го беше правила тоя номер. Вчера обаче какво стана, незнам newsm78 Вашите дребчовци кога ги слагате за сън и по-колко ги оставяте да спят. Може пък при нас и от зъби да е, баща и УЖ видял, че се подава зъб, аз нищо не видях Rolling Eyes
Даже закуска направих, овесена каша hahaha Joy Мисля и една супа да сложа да се вари, че после трудна работа с нея да се свърши каквото и да е.
Вчера почти нямахме слуз, дано да е от слюнкоотделянето, което тия дни е като Ниагара #Crazy
Лек и усмихнат ден Heart Eyes

# 613
Дбро утро по никое време
Тук едно момиченце спинка с коремче, пълно с фолийки сис сирене, кашкавал и яйце. Пардон! тъкмо го написах и се събуди след по-малко от час сън  Cry
Чудя се как да пробутвам яйца. Вече тези буламачи с добавен жълтък в зеленчуковата манджа не ги иска. Дайте някакви идеи, моля.
Как ги правите застройките? Моята представа за застройка не включва варене на яйцето, но засега предпочитам да давам вварено яйце.

Гени, вероятно е пробило зъбчето. Не се вижда кой знае какво в началото. Всъщност и доста време след това. Явно има зъбче за рд.

Сън сутрин 3 часа след като се събуди, което значи към 10:00-11:00 за час  нещо. След обяд около 3,5часа след като се е събудила - към 15:00-16:00 апк за час-час и нещо. Вечер подготовка за лягане към 21:00-21:30

Макси да не е балама да яде евтини пюрета. Аз имам някакви изостанали на Хип, Холе и не знам какво. Не смеех да ги предложа, че нали отказваше да яде. Вече купувам само плодови истории. Днес мисля да предложа едно спанак с със сметана и да добавя сьомга. Дано да благоволи да яде. Точно днес се бях сетила ,че може да и разнообразя манджите и с маслинки. Обикновено децата много ги обичат.

М-г-г мен ме посъветваха в аптеката да сложа колектора и да гушна детето изправено. От клиенти чували, че има има успех. Постояхме около минута сутринта, но аз трябваше спешно да я оставя за малко и я сложих на гърнето. Нато се върнах сле.половин минута, Диана беше с мокър колектор в ръка Simple Smile Добре, че бях подготвила гърнето за взимане на урина още предната вечер, та вече даже имаме и резултатите от изследването Simple Smile друг вариант за койго се сещам е да се пробвате да го издържате, но пак трябва асистент да държи контейнера.

При нас не бяха излизали зъби от 8мия месец Simple Smile сега пак почнаха.

Изчезвам малко на разходка докато не е заваляло и затрещяло

# 614
Anp, откакто сме проходила не признаваме на ръце. Трябва много да му се спи, за да се гушне. Ще се борим итре сутрин, че днес дойдоха да слагат климатик и ми се провалиха плановете за ходене до лабораторията.
Ние чакаме 8-ми зъб. Имаме и два кътника, подути като бомби. Цялата ръка си пъха в устата да се чеше. Яде само гладко пасирано. Все едно сега започваме да се храним...

Общи условия

Активация на акаунт