Диването спи вече от 3 часа ама тая нощ ни разказа играта - заспа в 22ч и в 1,30 като се събуди с рев..та до 4,30 се е мятал като риба на сухо. Пробвах с вода да го залъжа , с мляко, в 3,30 дадох панадол ...направо ужасно беше. Дали не беше заради ваксината дето му сложиха вчера сутринта не знам, но ако и тая вечер се повтори аз се изнасям на хотел
Преди малко получих смс че имам превод от НОИ който е някакъв много странен
Много малко пари са - да не е изравнителен или нещо такова? А и е по никое време 
Genni за спането ние не сме критерий но при нас е следното: сутрешно ставане около 11,30 -12ч - то да се чудя закуска ли да му дам..обяд ли
'; после ляга в 14,30ч до около 17ч/17,30 и след това вечер си ляга около 22/22,30ч На нас педи ни забрани консумацията на мляко и белтък изрично до 2рата година заради евентуална алергия. Даже и киселото мляко ми каза да го спря ама аз си давам. То и дребния вече доста прясно мляко е изял в десертите които му купувам. На вас какво ви казаха по тая тема? Мен направо ме сърбят ръцете да му дам и двете неща за да ме улесни максимално с десертите и яденето от кухнята че сега му поръчвам само супа и основно а десерта за следобедното аз го правя.
бързо включване и от нАс
в момента се котира бъркани със сирене на керамичен тиган без мазнина
и се чува мня-мня-мня 

, които днес реших да изтегля. Най-изненадващо получих бележка, че след транзакцията остават 170 лв и изпаднах в потрес. Чак след това се усетих какво се случва.