Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 786
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Тук има още един такъв тест:
http://en.what-character-are-you.com/d/en/1839/0.html
Този ми даде 1 дете. Значи средно аритметично - 1.5 деца трябва да имам.  Joy hahaha
Ужаст! Според този пък трябва да имам 10  Whistling

# 751
  • Пловдив
Тия тестове са идиотски. Кой е перфектния компаньон в живота? Котка, куче, личност. Отказвам се на първия въпрос още Mr. Green

# 752
  • В Космоса
 ♥Mam4e♥,  Hug

# 753
  • София
Този да се забрани със закон.
10 деца ми даде! Десет!!!  Shocked  Shocked  Shocked
Е няма да стане тая. Според единия не ставам изобщо за деца, според другия трябва да се размножа като хлебарка. Ма не може така, много съм объркана.

# 754
Ами, търсиш златната среда - 5  Laughing

# 755
  • Пловдив
Ами, търсиш златната среда - 5  Laughing
Пет деца - среда?!?!? Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 756
И златна забрави  Naughty

# 757
  • Пловдив
Нищо в България не е пригодено за повече от две деца. Говорим за семейства със среден стандарт, нито бедни размножени, нито за супер богати.

# 758
На мен ми даде 4. И аз на въпроса какво изпитвате като видите бебе написах "страх". Значи у дома ще е голям ужас...

О, и съм 16 годишна тинейджърка. Нямам против  Mr. Green

# 759
  • София, Младост
Хм! На единия 6 и повече, на другия -1   Laughing. Пък аз имам 2  ooooh!. Карай.  Crossing Arms

# 760
Някои и психически не сме пригодени, даже и за едно.  Crazy

# 761
  • Euskal Herria
Абе, според първия тест трябва да имам 2 деца - те са ми и толкова де. Втория не съм го правила. Ама дори и според призива на министъра съм надхвърлила възрастта за раждане, така че, който има излишни деца - да дава насам. Ще гледам, колко му е. Тъкмо съм свикнала с 33-35 хлапета накуп  Joy.

# 762
  • Перник
Тия тестове са идиотски. Кой е перфектния компаньон в живота? Котка, куче, личност. Отказвам се на първия въпрос още Mr. Green

Аз на този въпрос отговорих с куче  Laughing . Ми така де - няма по-вярно и предано същество от него.

Оказа се, че трябва да имам 2 деца или 4 според другия тест, но във втория случай е свързано с повече стрес, най-вече заради икономическата част - значи не мога да си ги позволя  Wink

Също се оказа, че трябва да съм журналист и че имам добри познания по литература - 9 от 12 отговора правилни. Така е, обичам на пиша, чета и мисля продължително - затова значи ми е скучно да съм секретарка вече  Flutter

# 763
Според първия три, а според втория - десет.

# 764
Според втория тест ми се падна едно дете. Ако беше Мамасита тук, щеше да каже: знаех си. Кръстосахме шпаги с нея по този въпрос, ех, спомням си с носталгия.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт