Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 765
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Уиз еър пускат полети до Мюнхен. Естествено за Октобърфест цените им са подобаващи, но точно преди него са мноооого прилични. Сто лева отиване и връщане. Ще оферирам любимия. Язък че не съм купила бира и наденички та да му направя подобаваща презентация.

# 766
Според първия три, според втория две. Общо-взето голямо семейство ще имам. Не е като да си с 10 деца, но пак става. Grinning

# 767
Теста за децата - 3 / 2 са си ми достатъчни  Laughing/.
 Теста за менталната възраст -2 години / както и предположих -е чак на 2 не съм си  мислела  Joy/
Доколко сте интелигентни ме срази обаче  / щото днес се чувствам и тъпа  Joy
Вие сте
Изключителен
Вие сте не просто интелигентни, а изключителни, надминавате всички без усилие. Независимо дали става дума за сложни уравнения в училище или за разбиране на упътването за новото универсално дистанционно - там, където останалите влагат часове в размисъл, Вие разбирате всичко от пръв поглед. Ако все още успявате да разбирате останалите около Вас, можете да водите щастлив и доволен живот.
  Joy

# 768
  • Перник
Менталната ми възраст е 85г. - тъжно. Толкова спокойно ми минава ежедневието, но не съм отегчена, защото съм достатъчно мъдра - това вече ми хареса.   Simple Smile

# 769
Видях щъркели. Радвам им се като дете, пролетта май наистина е дошла Laughing

# 770
Хич няма да ги правя тея тестове. Аз с едно едвам се оправям. Ще вземе ММ да се въодушеви и да иска 10 деца. Айде няма нужда  Stop

# 771
  • на североизток от Рая
 Здравейте, момичета! Идвам отново при вас, но специално.  Simple Smile

Бела дона, честита рожба! Да расте здрав синът ти, а ти бъди много щастлива. Вече част от сърцето ти е извън теб, усещаш ли разликата от новия си живот.  Heart Eyes

Чета темата често, но рядко се включвам. Когато малечко се роди, прочетох  и ми стана толкова хубаво,  обичам такива новини, дано по-често да се чува за родени бебета.

Друго не мога да коментирам, защото не съм чела назад. Някой ден пак ще дойда.

Hug Hug Hug

# 772
Много ти благодаря, Нели марч  Hug сега чакаме на Лина бебето  baby_neutral

# 773
На мен вторият ми даде 4, ама фурната е затворена  Joy.
А Лина като я чакаме отворила ли е залагането  Hug.

# 774
  • София
Правих си глупав тест във фейсбук. Според него аз би трябвало да имам 6 деца  Crazy
Ами моите 2 плюс Тото правят точно 6  Mr. Green
Ама да не вземеш да поддадеш и да вземеш направо тримата на Янтра  Grinning

# 775
Правих го преди няколко дни този тест, излязоха ми 6деца и на мен....Simple Smile Няма шанс обаче да се получи в БГ....

Сега четох статия и в нея се споменаваше, че заплащането в един от най-големите хипермаркети в САЩ е едва 8.48$ на час. Това естествено за нискоквалифициран труд.
Тук и за висококвалифициран, заплащането е по-малко и от това.

Сладкиша ми (млечна торта) се получи страхотен. Simple Smile

# 776
  • Ямбол
...
А Лина като я чакаме отворила ли е залагането  Hug.
Тя каза, че е с планово секцио.

Ох, този вятър ще ни отвее. Малкото иска да излиза навън да играе, но при нас тук е направо ураганен вятърът. Пратих я за сладолед и ще си го яде вкъщи.

# 777
То и аз и двата пъти щях да бъда с планово секцио....но децата си имаха собствено мнение по въпроса и датата на раждането си. Simple Smile

# 778
Детето готви някакъв иновативен пататник- настърга картофи, лук и гъби Laughing И разправя, че трябвало да го дават по телевизията с интересната манджа. Знаех си, че у дома от желаещите да готвят, няма да се доредя и аз да пробвам кулинарните си умения.
При нас няма вече вятър. До преди малко бяхме в градината и си беше супер. Дано се запази

# 779
Значи залагането започва СЕГА  Grinning:.
Лиляна, остави я да излезе. Сама ще се върне след малко, а ти ще си "добрата мама" Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт