Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 806
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 960
Тони, 90 дневната подходяща ли е при кърмене? Може ли линк да я погледна?

# 961
. Започнаха Съдби на кръстопът. Е няма такова помиярско предаване. Как може да съществува такава помия и кой я гледа?! А подозирам, че е вървежна.
Абсолютно. Само съм виждала откъслечни моменти, простотия и сеирджийство невъобразимо.
Не гледам такива неща, нито всякакъв тип лична драма или когато стане прекалено лично относно чужди хора нищо лично не обичам.

# 962
Ще се гръмна! Тв-то ми е на НОВА. Аз си цъкам на лаптопа. Започнаха Съдби на кръстопът. Е няма такова помиярско предаване. Как може да съществува такава помия и кой я гледа?! А подозирам, че е вървежна.

Точно на това попаднах и си казах, че този път ще изгледам епизода - целия. В следствие, на което, мъжа ми през 5 минути пита като арзвалена латерна - "Ква е тая селянка бе?! Ма ти верно ли гледаш!?" А не бе - на шега  Crossing Arms

пп - идиотийка си е, спор няма.

# 963
  • София
белла дона, 90-дневната в общи линии се редуват 4 дни (белтъчен, варива, въглехидратен и плодов). Всеки 29-ти ден е воден, но при кърмене се пропуска. Иначе другите дни няма проблем да си ги караш - т.е. караш си 4-ки до края без водни дни.

Ето в тази тема има доста информация в първия пост: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836026.0

# 964
  • София
Жади, ето линк към темата за диетата. На първа страница е описано какво и как, а можеш да попиташ момичетата там дали е подходящо за кърмещи жени.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=836026.0;topicrefid=19

# 965
  • Пазете Гор
....Започнаха Съдби на кръстопът. Е няма такова помиярско предаване. Как може да съществува такава помия и кой я гледа?! А подозирам, че е вървежна.

Абе аз се чудя изобщо кой и защо гледа телевизия - кичозни шоута, клозетни смешки, поръчкова или глупава публицистика, дезинформиращи новини, стари филни, натрапчиви реклами. Нещо пропуснах ли?

Абсолютно изгубено време, и това е най-малката щета върху човека. Не искам да звуча като прорицател, но напоследък отличавам хората, които гледат над 1 час телевизор дневно, от другите, дето си го спестяват. И не е в полза на първите съпоставката, в общия случай.

Не разбирам и пускането на телевизор  "за фон". Какъв фон е жълтенията и скудоумието, идея си нямам, колко хубаво да ми направи тая бръщолевеща глупотевини кутия? Да не говорим, че фоновият шум е един от здравните бичове на съвремието, или поне така разправяха от СЗО.

На тоя ден през 1995 заваля един сняг, плътен като завеса. Валя до 6-7 април някъде. Не се натрупваше, поне по равнините. Много нещо беше, много виелици и студ непомнен. Предната 1994 беше суха като черен пипер, мисля, че на много места, и в София тогава имаше драконовски режим на водата. И тоя тогавашен потоп реши сума проблеми - и с водоснабдяването, и с пресъхналата и в дълбочина земя. Ама сега хич не трябва и капка  - около месец.

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 21:04 от Куркума

# 966
  • София
Тихо сега, че почват Анджито и Джонката по Нова.  Grinning

# 967
Благодаря ви  Hug според мен става при кърмене. Сега въпроса е да чакам ли да мине Великден или не  Mr. Green

# 968
Тихо сега, че почват Анджито и Джонката по Нова.  Grinning
О дааааа!  Party

# 969
  • София
Куркума, аз не гледам телевизия, но ако нямам друга възможност, "за фон" бих си пуснала музикален канал. Но то това е все едно да си пуснеш радио.  Joy hahaha

белла дона,
ти си прецени! Можеш да направиш примерно така, че в неделя да ти се падне белтъчен - така ще можеш тогава да ядеш яйца. Във вторник ще ти е въглехидратен - тогава ще моожеш да ядеш козунаци!  Laughing Или пък да си ядеш всичко тогава и да почнеш след Великден. Но за 90 дни - винаги се намира по някой празник - я рожден ден, я имен ден, я нещо друго...  Laughing

# 970
....Започнаха Съдби на кръстопът. Е няма такова помиярско предаване. Как може да съществува такава помия и кой я гледа?! А подозирам, че е вървежна.

Абе аз се чудя изобщо кой и защо гледа телевизия - кичозни шоута, клозетни смешки, поръчкова или глупава публицистика, дезинформиращи новини, стари филни, натрапчиви реклами. Нещо пропуснах ли?

Да. Индийски и турски сериали плюс предавания като "сделка или не" Sick

# 971
Това "Сделка или не" още ли съществува? И предполагам още го води Румен Луканов.

# 972
Това "Сделка или не" още ли съществува? И предполагам още го води Румен Луканов.
Да. И малката мре да го гледа. Нищо не разбира от предаването, но дрезгавия глас я хипнотизира, докато аз ходя с тапи в ушите... Tired

По-отвратително от това предаване е само онова на Гала. Гала с онази Джуджи. Просто АД.

# 973
  • Пазете Гор
Звучиш сякаш някой насила те кара да върви на телевизора нещо си - а нещо там копче on/off да натиснеш, щепсел-контакт веригата да разкъсаш, обява в Продавалник "Продавам запазен телевизор" да пуснеш?

Лесно е, и после ще се чувстваш неподозирано добре, повярвай ми. И ти, и децата. И ще си дор до пет пъти по-информирана.

# 974
Не искам да звуча като прорицател, но напоследък отличавам хората, които гледат над 1 час телевизор дневно, от другите, дето си го спестяват. И не е в полза на първите съпоставката, в общия случай.

Не разбирам и пускането на телевизор  "за фон".

Мен ме брой от гледащите по нула часа ако не се броят музикалните канали. Тях ги държим за фон по време на вечеря, после пускаме кабела от ковпютъра и гледаме филми. Много се радвам, че устоях на напъните да си донесем приемник на Булсатком.

Общи условия

Активация на акаунт