Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 780
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 735
Излязоха ми 2, чиста работа.  Sunglasses Sunglasses

# 736
  • София
Правих си глупав тест във фейсбук. Според него аз би трябвало да имам 6 деца  Crazy
Тестът ми заяви, че не трябва да имам изобщо деца. Но не се учудвам.

# 737
  • В Космоса
На мен ми излязоха 6 и повече дечурля. newsm43 Отдолу още два теста направих за ментална възраст - 65 г #Crazy и за какъв вид жена сте - силна Confused. Абсурдни са и трите! Naughty

# 738
Дайте линк към теста, да видя аз колко би трябвало. Ще е голям майтап ако излезе едно Simple Smile Тази поръчка няма връщане Simple Smile

Ако ти покаже едно, ще ми дадеш някое, за да запълня пропуските, ако при мен се окажат над 2  Mr. Green

Тони, дай Кати, аз нали знаеш, че хем момиче искам, хем с това име...  Laughing

# 739
Този тест е тъп! Crossing Arms Как така ще ми каже 6 или повече?  Crazy

# 740
Леллеее ,много съм назад с материала  Laughing На мен ми излезе 6 или повече #Crazy Янтра,давай излишното ,че все отнякъде трябва да почна  Laughing

# 741
  • Пловдив
Добре, каква връзка има в избора между "Покахонтас", "Цар лъв" и "Красавицата и звяра" с броя деца? И този със любимата закуска не го разбрах, защото изброените три вида нищо не ми говорят.

# 742
  • София
И на мен ми излезе 6 или повече, защо се занимаваме с глупости? Искам хубава, суха и топла пролет  Grinning

# 743
  • София
Тук има още един такъв тест:
http://en.what-character-are-you.com/d/en/1839/0.html
Този ми даде 1 дете. Значи средно аритметично - 1.5 деца трябва да имам.  Joy hahaha

# 744
Този тест е тъп! Crossing Arms Как така ще ми каже 6 или повече?  Crazy

Е това влязох да напиша, тия луди ли са  Crazy Аз още се навивам за първо, като че ли до Марс ще летя, тия 6! над 6!?!?

# 745
  • В Космоса
Еее, най-накрая нещо вярно: Доколко сте интелигентни? - Умник  Joy

# 746
  • София
Тони, дай Кати, аз нали знаеш, че хем момиче искам, хем с това име...  Laughing
Ооо, не си давам май прешъс.  Heart Eyes Ще се наложи да се понапънеш!  Grinning

Правих и тест за менталното ми състояние. Излезе, че съм на млад акъл. И това не ме учудва.

# 747
Отивам в темата за 10-те деца, да си призная, че съм аз... вторият тест каза 10! Аз е сега да родя първото, няма да смогна за 10 бе!  ooooh!

Тони, аз знам че твоето прешъс  Heart Eyes, няма да ми го дадеш току-така, ама реших да си пробвам късмета, та поне само 9 да ми останат, ако и Янтра даде 1-2, че то природата ще си каже думата преди да успея да изпълня повелята на теста!

# 748
Трябва да имате 2
Вие със сигурност знаете този цитат: "Хубавите неща идват по двойки!"Да имате две деца не е просто идеално, справянето също е постижимо. Без значение дали са близнаци или не: децата ви винаги ще имат някой, с който да си играят и да са уверени в живота.

Акаша, приятна почивка ви пожелавам!

# 749
Добре, каква връзка има в избора между "Покахонтас", "Цар лъв" и "Красавицата и звяра" с броя деца? И този със любимата закуска не го разбрах, защото изброените три вида нищо не ми говорят.

Нищо общо няма. Ако крайният резултат се получаваше логически от изброените отговори би следвало аз да съм с едно-две деца. Нямам братя и сестри, следователно е по-вероятно да нямам мерак за голямо семейство, а на въпроса "Какво изпитвате когато сте в присъствието на бебе" отговорих "Страх"  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт