Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 803
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 945
А, месила съм Тони, месила съм...топки Laughing   Не съм изобщо правила теста.
Абе хапвайте на воля, току -що казаха по новините че във Франция строги мерки относно кльощите модели Wink Peace

# 946
Вие пък сте намерили кога да почвате диета - по козуначено време. Wink

Виж аз колко предвидливо оставих диетата за след Великден  Wink Чак пък такова мъчение да не опитам агнешкото, козунаците... а не, не!

# 947
  • SF
Искам да кажа, че не съм яла по-гадно нещо от сирене FETAMA на ЧЕХ. Ако искате, опитайте, но се пригответе да ядете нещо като глина с много сол, за да има все пак вкус на нещо. Е, има вкус на глина със сол.

# 948
При мен е трудно това мислене какво и колко трябва да ям . Щото аз мога и хич да не се сетя да ям .
  Трябва да я пробвам .
 Едно лято бях само на плодове и зеленчуци и пълнозърнест хляб / един хляб за около седмица / ,кисело мляко и разни мюслита и резултата беше ........ качих над 10кг да 2 седмици - на море като отидох бях като слон и се оказа че в следствие имам хорморален дисбаланс . Та при мен това здравословно хранене подейства наопаки.
   Днес свекърва ми обяснява на дъщеря ми как не е хубаво да е толкова слаба / тя нали спря да яде месо ,от седмица две и хляб не ядеше и онзи ден припаднала на един рецитал / и каква съм била хубава сега Grinning  / а не като когато се омъжих / бях 48кг /. Аз пък искам да съм си грозна ,ама малко по -слаба .
 Като си ида на селото на ММ и съседките / приятелки на свекърва ми / като почнат да ми ахкат колко съм се разхубавила / разбирайте напълняла / Grinning
 Есме ,аз на Чех нищо не купувам  Joy
  /Откъде идва ника ти - аз така исках да съм Есме и ми показа ,че има друг потребител с това име Grinning /

# 949
  • София
Тонка -дайте насам една диета  Joy
90-дневната много ясно.  Grinning

Да не се правя на светица, ама днес точно козунак ядох. Във въглехидратен ден може. И аз си хапвам добре, с изключение на плодовия ден, и коремът ми почна да спихва. Вече отместих една дупка на колана в правилната посока.

# 950
Мерси Сесили, ще го проверя тогава този със сметаната, как е като рецепта.
Аз последно време на кексовете слагам сушени череши и стафиди, страхотни ми се получават и черешите са много приятни. Правила съм и кекс със портокалов сок чудесно ухае, но на сина ми не му допада и затова по-рядко правя по тази рецепта.
Ние и агне купихме, в неделя и агнешко ще пека Simple Smile
Ние днес сме на пица - поръчка обаче, не ми се меси тесто за пица, нямам нищо в хладилника като за пица.

# 951
Абе хапвайте на воля, току -що казаха по новините че във Франция строги мерки относно кльощите модели Wink Peace

И какви ще са новите критерии? Бутове като козуначени плитки може би.

# 952

И какви ще са новите критерии? Бутове като козуначени плитки може би.

И аз това щях да попитам. Аз пищна манекенка не съм виждала. Но може и да има, знае ли човек...

# 953
Заради проблема с анорексията е всичко, разбира се.  Много млади жени се стараят да подражават на моделите от подиумите и слабеят, слабеят докато накрая се разболеят.
Предполагам идеята е отново да се прокара визията от 90 -те на здравата , женствена жена. Ето като тая кака тук .
Скрит текст:
Heart Eyes

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 19:47 от Ша

# 954
Янечек, хубав подарък. Наслади му се!

# 955
Заради проблема с анорексията е всичко, разбира се.  Много млади жени се стараят да подражават на моделите от подиумите и слабеят, слабеят докато накрая се разболеят.

Във Франция може и тъй да е, нямам представа, но в България определено момичетата никак не са застрашени от анорексията, ами от обратното на анорексия.
Ванини, мерси Simple Smile Резервирах си и апартамент вече.

# 956
 Моят идеал за жена е Моника Белучи  / Венсан Касел ми е любимец тоже  Laughing

Скрит текст:

уникална е просто .

# 957
  • Euskal Herria
Хайде, приключих с великденското чистене - прозорци, плочки, баня, кухня... от - до. Сега вече може и да мързелувам, и да си украсявам  Joy.

# 958
  • София
Ще се гръмна! Тв-то ми е на НОВА. Аз си цъкам на лаптопа. Започнаха Съдби на кръстопът. Е няма такова помиярско предаване. Как може да съществува такава помия и кой я гледа?! А подозирам, че е вървежна.

# 959
Аааааз ии Мистични истории Grinning
 Шегувам се - това гледам http://www.btv.bg/video/shows/nepoznatite/videos/nepoznatite-zag … kata-beluchi.html в момента  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт