Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 762
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 930
  • Пловдив
Янтре какъв тоз казан как успя да го измесиш?
Аз съм яка жена Simple Smile Стабилна, добре гледана Simple Smile Аз се пробвах в хлебопекарната, ама тя при тоя напън спря и подкарах козунака както си знам - здраво с ръцете  chef  chef

# 931
  • София
Янтре какъв тоз казан как успя да го измесиш?
Аз съм яка жена Simple Smile Стабилна, добре гледана Simple Smile Аз се пробвах в хлебопекарната, ама тя при тоя напън спря и подкарах козунака както си знам - здраво с ръцете  chef  chef
Е  признах те! Аз с  повече от 500 г брашно ни моа....

# 932
Аз  малка доза ще пробвам първо и после ,ако се получи може и по -голяма.
 / Една година със свекърва ми изпекохме цяла партида тухли ,можеше къща са се построи Grinning /
 Днес се сдобих с патица от Лидл и умувам как да я готвя .
  Май ще си я напълня ,ама с подправки като по моя си край - с портокали мортокали ще е друг път / то аз купих портокали ,че и в козунака със сметана се мята там някъв портокал -ама корите няма как да ползвам / утре отивам за цитрусови корички на Йоткер , сега ме мързи -от утре козунаци - патицата не знам още Grinning /

# 933
Как ви се занимава. Аз изобщо не мога такива неща.
А портокалите -мортокалите  къде ги слагате, ако е корите, те не са много добре да се ползват.

# 934
Ще се пробвам и аз тази година с козунаците. Най- перфектен ми се получи когато бях забравила за тестото, излязох, и като се прибрах беше излязло от машината, и имаше чак по пода.
Вчера бях на профилактичен преглед, с изчерпан яйчников резерв съм. Хем приключих с децата, хем някак ми стана криво. И доктора ме пита имам ли непредизвикана раздразнителност. Аз съм раздразнителна, ама със син тинейджър, 7 годишна кокона и с един мъж вечед 24 години, все си мислех, че раздразнителността ми си е напълно в реда на нещата.

# 935
  • Пловдив
Как ви се занимава. Аз изобщо не мога такива неща.
А портокалите -мортокалите  къде ги слагате, ако е корите, те не са много добре да се ползват.
Понякога имам пристъпи Simple SmileSimple SmileSimple Smile А портокалов сок ползвам вместо вода при замесването, придава аромат на козунака.

# 936
На мен от вчера ми се яде пица (ама както аз я обичам - с малко продукти, тия с царевица, краставички и т.н. не на мен  Naughty, то и тестото ми е класическо италианско - а с яйца, мляко, кисело мляко, не, не, не) и сега чакам тестото да втаса, щото малко остана от моя масраф, после ще преглъщам тежко, тежко...

# 937
А то като се пече, не се изпарява тоя сок или да... чудя се, портокали на риба слагам аз.
 Blush Много съм боса в тестата, признавам си.

# 938
Аз с портокали -мортокали не съм правила .
 По моя край / тук не правят пълнени  птици и агнета / поне не съм виждала де Grinning/ -говоря за селото на ММ и свекърва ми / се пълнят разни пернати и агнета.
 Та аз ще си направя плънка по моя си вкус - портокал друг път може да сложа . Кисело зеле нямам . Розмарин не обичам .
 Скоро правих някакви маринати със мед и так далее . Та сега си минавам на традиционен вкус.
    Пресни подправки и лук и чесън ,ориз ,гъби / за стафиди се колебая / .
  Да готвя ми е хоби ,но съм на моменти -имам периоди в които нищо не ми се прави .
  Та днес не ми се занимава с патици и козунаци - събирам рецепти Grinning

# 939
  • Пловдив
Сложи сушени сини сливи вместо стафиди Simple Smile

# 940
  • София
Много съм боса в тестата, признавам си.
Шанти, ама поне месила ли си? Щото аз - никога. Надали ще ми се прииска някога.  

И аз като Жаки съм на диета и намирам разговорът ви за крайно неуместен.  Mr. Green

# 941
Това със сока е идея  Grinning Ама колко сок слагаш / аз лимонов добавям - развивало нишките на глутена или кво беше там Grinning /
  Има и една есенция козунак - утре да не забравя да купя само Grinning
   bouquet Мерси Янтра   bouquet
Май няма да сложа нито едно от двете - за да може сина ми да яде - той е много избирателен  Joy
 Дъщеря ми днес замина на обучение на Златни пясъци .
 Сина ми е на село - та патицата ще я правя в неделя и ще  я пратя там .
  И трябва и аз да почна някаква диета / първата в живота ми /.
 Ама тази 90 дневна нещо много се яде в нея  Joy Аз не ям толкова и си дебелея . Ако я почна дали няма да стана на буре  Joy
 Тонка -дайте насам една диета  Joy / Патицата няма да я ям май  Joy/

# 942
  • Ямбол
Вие пък сте намерили кога да почвате диета - по козуначено време. Wink

# 943
  • Пловдив
Портокаловия сок слагам колкото вода трябва да сложа.

# 944
  • София
Жармен, аз съм на 90-та дневната. Няма определени количества, които да ядеш. Аз с нея ям сигурно повече като количество, отколкото преди, пък пак слабея.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт