Стабилна, добре гледана
Аз се пробвах в хлебопекарната, ама тя при тоя напън спря и подкарах козунака както си знам - здраво с ръцете
Стабилна, добре гледана
Аз се пробвах в хлебопекарната, ама тя при тоя напън спря и подкарах козунака както си знам - здраво с ръцете
Стабилна, добре гледана
Аз се пробвах в хлебопекарната, ама тя при тоя напън спря и подкарах козунака както си знам - здраво с ръцете

/
/

А портокалов сок ползвам вместо вода при замесването, придава аромат на козунака.
, то и тестото ми е класическо италианско - а с яйца, мляко, кисело мляко, не, не, не) и сега чакам тестото да втаса, щото малко остана от моя масраф, после ще преглъщам тежко, тежко...
/ -говоря за селото на ММ и свекърва ми / се пълнят разни пернати и агнета.
Ама колко сок слагаш / аз лимонов добавям - развивало нишките на глутена или кво беше там
/
Мерси Янтра 

Аз не ям толкова и си дебелея . Ако я почна дали няма да стана на буре 
/ Патицата няма да я ям май
/ Препоръчани теми