Искам да кажа ... (30)_30.03-05.04

• 48 755
  • 1 255
  •   1
Отговори
# 915
Детето ви е имало някакъв дискомфорт, който вие не сте установили.

Не съм убедена, че е така. По-скоро има бебета с по-възбудима и неукрепнала нервна система, които реагират гръмогласно и на най-малките неудобства.
Подкрепям.
Като бяха малки и ревящи, най-дразнещи ми бяха предположенията - да не гладно,  жадно, да не му е студено, топло.  Понеже на мен хич не бяха ми хрумвали подобни вероятности Laughing
.
 viliandar , ужас, много гадна комбинация

Последна редакция: пт, 03 апр 2015, 17:28 от valerie

# 916
Гриппп....  Sad Cry

# 917
  • Пловдив
Боли ме врата и не мога да си мърдам главата. Не е виновен мъжа ми, а най-малкия. Примъкна се на спалнята през ноща, избута ме и съм спала на ръба и сега всиииичко ме боли.

# 918
Козунаците ги бият, за да нарастнат после, така си мисля аз де  Laughing
А пък аз докато се меси в машината режа отгоре топката с нож, за да вкарам въздух. Дали вкарвам не знам, но ми се получи  Simple Smile

# 919
Аз го редактирах, че една приятелка ми каза, че целта била точно обратната - да се вкара въздух, а не да се изкара. И реших, че ще се изложа при толкова много кулинари Laughing
Според мен с месенето се вкарва въздух, а с биенето обратното

# 920
Козунака със заквасена сметана и аз смятам да го пробвам тази година.
Навсякъде пишат, че става чудесен.
Дано и захарта и най-важно маята са ок...че иначе козунаци, друг път.

# 921
Валлл, ти пък  Laughing
Аз например бях попаднала на някакво брашно обогатено с кислород, търсих сега в нета ама не намерих, кой знае какво съм чела, недочела. От козунаците винаги съм се страхувала, но миналата година реших да видя дали ще се справя. Четох, четох, толкова много, че сега почти нищо не помня и пак ще трябва сериозно запознаване преди старта.

Сесил - става ли на конци?
Аз със сухата мая на Юва, издънки нямах. Е, с нея ми стана издънката и то откакто е в новата опаковка.

# 922
И моите са с някакъв вирус. Баткото в неделя заминава за зелено училище и се надявам дотогава съвсем да се е оправил. За всеки случай ще му сложа някакви капки за нос и сироп за кашлица в багажа.
Гадно нещо са децата, тамън едното оздравее, другото започва да влачи сополи.
След поредица злополучни подаръци, които не харесах, мм се за зае по-сериозно със задачата да ми купи нещо хубаво и за рождения си ден получих самолетни билети за Рим, нямам търпение Simple Smile

# 923
  • Пловдив
Миналогодишния ми козунак - https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/ … 83e717e8e56f51227

Тази година още не съм правила, другата седмица Simple Smile

# 924
Лелее, това е подарък, браво на мъжа ти, Янечек Peace

# 925
Оф, може и така да е Лиляна, не знам, а педиатъра ни беше свестен,  посещаваше ни, даваше съвети, не е като да не сме знаели какво да правим.
Както и да е, минало. Второ така или иначе не искам да имам, така че се радвам, че мина този период.
Но и до сега си е  мрънкало и каприз дъщеря ми Simple Smile

# 926
Знаех си аз, че не трябва да влизам:) Аз гладна на куче, те козунаци размятат! Така обичам козунак!
Пети ден на диетата, нямам настроение, не ми се пише даже. Работа много, никъде няма да ходим май.
Жаки има сополи , цяла нощ мрънка. Студено е, сякаш зима иде.

# 927
 Не ми говори, знам ги тея нощи. Добре, че се случват рядко, да чукна на дърво. Моята дъщеря като е болна е вече ужасно мрънкало, един спрей за нос не иска да понесе. Не търпи никакъв дискомфорт значи Rolling Eyes

# 928
blackcat6, по снимките е на конци, да. Но те зависят и от месенето и втасването и от захарта....абе изобщо тънка работа е да се докарат конци. Simple Smile
Преди все с баба ми правех козунаци, от няколко години майка ми...но основно гледам. Simple Smile
Тази година мисля по-активно аз да се заема.

Мислех си да отидем някъде за моя РД, но май никъде няма да ходим...пада се след Великден, пък и до сега нито една оферта не ми хареса. Сигурно пак ще тракам тавите и тенджерите половин ден....и ще седнем в нас.

# 929
  • София
Миналата година с френската суха мая козунаците едвам ги удържах да не избягат. Тази година същата мая нее мърдаат. Взех на йоткер суха и втасват супер. Със захирата не съм имала засечки все още.
Янтре какъв тоз казан как успя да го измесиш?

Общи условия

Активация на акаунт