Намаления лято 2015

• 148 672
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой видя ли вече какво е намалението на новата колекция на Axel днес?
Миналата седмица беше 30 %.

-50% е и утре ще важи  Sunglasses

-50% беше в Пума и в Лий Купър, ама само за днес. В Кенвело също беше толкова, но не влизах там. Зара и сие не участваха. Аз съм доволна от Парадайз  Flutter

# 301
  • София
Ами то табелата на Кенвело за тези -50% виси от месец и половина на витрината им, специално за Дъ Мол говоря. ooooh!
И това са най-фалшивите -50% които може да си представите! Това е надписване и печатане на етикети за мен.
Реалната цена на дамски къси панталони навсякъде са от порядъка 24-35 лв., дънковите са повече, но от габардин са по толкова. Но само в Кенвело са намалени "ексклузивно" на 30 лв.! Я, моля ви се! #2gunfire Naughty
Този магазин харесвам  за мъжки къси панталони и толкова. Цените са им безобразно надути и с намаленията, с които фиктивно спекулират. Crossing Arms

# 302
  • Sofia
В Сердика мол има намаления в повечето магазини.

# 303
  • София
Знаете ли кога започват намаленията в Peek&Cloppenburg /тези с нощното пазаруване/?
Някаква информация за Бенетон?Очаквам тази седмица да започнат с 30%,по спомени от предните години.
Дано до две седмици и Зара се включи в намаленията.

# 304
Ами то табелата на Кенвело за тези -50% виси от месец и половина на витрината им, специално за Дъ Мол говоря. ooooh!
И това са най-фалшивите -50% които може да си представите! Това е надписване и печатане на етикети за мен.
Реалната цена на дамски къси панталони навсякъде са от порядъка 24-35 лв., дънковите са повече, но от габардин са по толкова. Но само в Кенвело са намалени "ексклузивно" на 30 лв.! Я, моля ви се! #2gunfire Naughty
Този магазин харесвам  за мъжки къси панталони и толкова. Цените са им безобразно надути и с намаленията, с които фиктивно спекулират. Crossing Arms

Подкрепям! Много фалшиви цени. Затова вече въобще не влизаме там.

# 305
Здравейте,
кога започваха летните намаления? Края на юни?

# 306
Здравейте,
кога започваха летните намаления? Края на юни?

към 20 юни
но е различно всяка година

# 307
  • София
Овиес вече ги няма в Сити центъра  Tired

# 308

Нищо не пише, но се надявам да се върнат след ремонта

# 309
  • София
Наистина ли първата поръчка от сайта на H&M е с безплатна доставка? Simple Smile

Ох, как можаха да направят тия 25% отстъпка при абониране за бюлетина им само за онлайн поръчки  Crossing Arms

# 310
Къде да се абонирам за тези 25% на ХМ? Харесах си една пола днес, но 45 лева ми се видяха много  Laughing и за доставката вярно ли е, че първата е безплатна?

# 311
Здравейте,

Дали някой знае кога ще има намаления в магазините, които предлагат продуктите на Global brands? Интересуват ме най-много Pepe jeans, Bera, Fusion.

Благодаря предварително.

# 312
  • Стара Загора

Нищо не пише, но се надявам да се върнат след ремонта

И от тук (Стара Загора) са се изнесли. Най-вероятно са се оттеглили от България.

# 313
То какво ли остана в Сити Центъра  ooooh!
Правят ремонт ли? Дали няма да го съживяват  newsm78?

# 314
То какво ли остана в Сити Центъра  ooooh!
Правят ремонт ли? Дали няма да го съживяват  newsm78?

Да, това е идеята

Общи условия

Активация на акаунт