Отговори
# 510
  • Terra incognita
Здравейте! Записвам се и аз Simple Smile преди всичко искам да споделя с вас нещо,което много ме тревожи. Преди да разбера,че съм бременна ходих на Зъболекар и си правих три зъбни снимки Embarassed по мои изчисления това е било около зачеването, може би 1-2 преди това, но поне една със сигурност няколко дни след зачеването. Дали има риск? Какво мислите?

# 511
Василиса, аз наскоро си правих също снимка - не знаех, че съм бременна Embarassed Много се притесних но зъболекарката ме успокои, че нищо няма да му има на бебето. Обаче ми забрани тепърва да правя снимки категорично Peace

Момичета - ето ги мойте резултати от БХС, май са ок:

За болест на Даун 1 от 11000, за другите е 1 от 100000. Биохимичен риск за болест на Даун е 1 от 1900, възрастов риск за Даун 1 от 550

Гледам да не мисля лошотии, след като всичко върви наред с бебето засега. Весели празници на всички easter

# 512
  • Terra incognita
Ох, благодаря за успокоението! Чак тези дни се замислих над това, и като прочетох какво пише в интернет, направо се шокирах. А аз цели три снимки съм си правила ooooh! май ще трябва да спра да чета из гугъл Tired

# 513
Момичета влизам набързо за да ви пожелая весело посрещане на празниците  Hug
Бъдете живи и здрави и вие и вашите семейства. Обичайте се , подкрепяйте се и нека имаме все повече хубави мигове с любимите хора   bouquet

# 514
и на мен ми се пие много вода, сега съм на 2,5 - 3 литра на ден. освен водата, не пия други течности освен мляко и фреш. Кръвната ми захар се е повишила, но е в нормата, та може би и за това. Но си е полезно да се пие повече вода и не се притеснявам. Трудното е с честото ходене до 00 като съм навън.

# 515
за зъбните снимки - ако е било около зачеването, малкият човек е бил още зигота и не би трябвало да му е повлияло. Много жени вършат опасни/вредни неща преди да разберат, но това не влияе на по-нататъшното развитие, защото е било много рано.

# 516
  • Terra incognita
за зъбните снимки - ако е било около зачеването, малкият човек е бил още зигота и не би трябвало да му е повлияло. Много жени вършат опасни/вредни неща преди да разберат, но това не влияе на по-нататъшното развитие, защото е било много рано.
Благодаря! И аз точно това си мислех, че тогава човечето е било само една микроскопична бързоделяща се клетка. Хубави празници пожелавам на всички бъдещи октомврийски мами  Hug

# 517
Весели празници Hug браво на момичетата с хубави резултати  Peace

# 518
Весели празници и от мен! Да сте живи и здрави Wink Heart Eyes

# 519
 newsm51 newsm67 Flowers Four Leaf Clover easter
Година отмина, Великден дойде,

Син Божи възкръсна отново.

Отнесе далече, незнайно къде,

натрупано зло и отрова.

Душите пречисти, надежда дари,

че има добро и подкрепа,

че може усмивка и мир да цари

и бъдеще имаме светло.

Камбани великденски силно звънят,

те пеят за чудото ново.

Свещици запалени нека блестят –

духът ни е чист и свободен!

Светъл да бъде празникът

за всички вас, приятели!
 easter easter baloni
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ МОМИЧЕТА ,МНОГО ХУБАВИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ХОРА.
СВЕТЛИНА В ДУШИТЕ МИР ,ЛЮБОВ И БЛАГОДЕНСТВИЕ В ДОМОВЕТЕ НИ.  bouquet

# 520
Привет Hug Влизам набързичко да ви пожелая весели великденски празници, изпълнени с много радостни емоции с близките ви хора!Бъдете здрави и щастливи  Flowers Four Leaf Clover easter easter easter

Относно снимката на зъба, при предишната ми бременност не знаех,че чакам дете и ходих да ми снимат зъб. Никакъв проблем не съм имала, а резултата е в подписа ми Simple Smile)) Прегръдки и до скоро!  Simple Smile

# 521
Весел Великден и от мен бъдете живи и здрави  easter

# 522
  • Terra incognita
Весело посрещане на празника! Аз,така,предпразнично да попитам,как вървите с килограмите? Аз вече много се отчайвам,заприличала съм на майка свиня,в 14 г.с. съм качила вече 5 кг Embarassed май ще трябва режим да си направя

# 523
Аз не съм качила, защото първо отслабнах ама сега с този апетит.... Бързо ще се променят нещата.  Mr. Green

# 524
Христос Воскресе

Общи условия

Активация на акаунт