Отговори
# 525
Христос Воскресе! Весели празници момичета.

# 526
Христос Воскресе  Hug
Весели празници момичета Simple Smile

# 527
Христот Въскресе! Живи и здрави и много усмихнати и спокойни! Heart Eyes  bouquet newsm51 smile3525 easter

# 528
Честито Рождество Христово! Нека бъдем по-добри, по-смирени, по-човечни! На всички желая спокойствие и топлина в сърцата и любов и разбирателство в домовете! И разбира се най-мечтания и чакан подарък на есен  Hug

# 529
Честито Възкресение Христово и от мен! Здраве, щастие и много топлина в домовете и семействата!

# 530
Христос Воскресе!Бъдете здрави,усмихнати и благословенни! Hug

# 531
 Честито Възкресение Христово! Нека запалените свещи във Великденската нощ осветят душите и сърцата ни и пламъка на любовта и добротата изпълват живота ни! easter easter easter

# 532
Днес е Великден, Христос воскресе и на земята радост донесе! Слънцето грее, бият камбани, в топла молитва всички са сбрани!
С пожелания за Великден, изпълнен с вяра и любов, със спокойствие и семейно щастие! Нека бъдем силни и чисти в помислите и делата си, а през октомври всяка да сбъдне мечтата си!  baby
Честито Воскресение Христово!  easter

# 533
Воистина воскресе момичета,мир,любов и благоденствие в семействата ви.Здраве и благополучие и нека да бъдем добри и усмихнати винаги.  easter easter easter

# 534
Воистина воскресе! Бъдете здрави и щастливи easter easter easter

Ние се прибрахме преди час имаше доста коли по пътя, но важното е че си изкарахме супер, времето слънчево....даже ми изгоря носа  Mr. Green

С кг бях +2, но сега след 3 дни яденеееее  Mr. Green

# 535
Христос Воскресе, мили момичета ! Бъдете здрави, щастливи и благословени !!!

На 15сти съм на преглед и я чакам срядата с нетърпение.
Спокойна вечер ! Hug  Hug  Hug

# 536
Здравейте момичета! Надявам се сте изкарали хубави празници! Покрай мен нищо ново. ЖК миналата седмица, всичко е наред. Хареса ми, че бяха изискали цялото ми досие от долницата, в която родих предния път, от личния лекар, от алерголога, така че изговорихме някой важни неща. В петък имам час на частно специално да видим пола на бебето. В болницата не искат да гледат сега, че да не сбъркали. Чак в 20-та седмица... Ама аз до тогава не мога да чакам и се обадих там, където ходих предния път и изобщо цялата околоя ходи там, защото са добри и техниката и е супер. Там от 14-та седмица казват какъв е пола.Та ще видим в петък розови ли са гащите или пак сини. Simple Smile

# 537
Хростос Воскресе! Бъдете живи и здрави настоящи и бъдещи мами. Дано сте имали хубави почивни дни. Аз изкарах страхотна почивка Simple Smile
Denise78  къде преглеждат и казват толкова рано пола, че и аз съм любопитна? Simple Smile

# 538
  • ВАРНА
Христос Воскресе!
Никаква активност тук, хи хи Simple Smile
Ние изкарахме страхотни почивни дни, разходки и пак разходки, чудесно. Нямаше как да пропуснем това чудно време. Утре сутрин ще ходя да си вземам болнични.
Иначе всичко е ок.
Спокойна нощ на всички   bouquet

# 539
Здравейте, момичета, темичката ни позамря празниците, надявам се сега да я възобновим с пълна сила с хубави новини  Flutter

При мен всичко е нормално, вчера ходихме на минерален басейн (аз само се препичах и топях краката), но беше супер в това разкошно време  Heart Eyes От днес пак съм на работа, че миналата седмица бях болна.

И аз като Елинчка утре съм на преглед, нямам търпение вече  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт