Отговори
# 585
  • Terra incognita
Goldilocks, бързо ще свикне котето с новия член. Една приятелка често идваше на гости с бебето си и нашият котарак в началото много се плашеше от "ревящото нещо" , но с всеки изминал път ставаше все по- любопитен и пристигаше,за да хо наблюдава,но отдалеч. Бебето вече порастна и с времето много се сприятелиха,дава му и да го гали,а малкия вече е като обладан от котки,много ги обича и не заспива без плюшения си котарак Минчо( така се казва нашият). Страхотни са

# 586
  • В къщурката на хълма на феите
минавам да се отчета: растем и хубавеем, човеченцето вече е 45мм, док. каза, че е много доволен как напредва, резултатите от изследванията също го удовлетворяват, аз минах и покрай моята ендокриноложка, тя не остана съвсем доволна, според нея с моите проблеми трябват още изследвания и евентуално в зависимост от резултатите, може би някакви лекарства, но ще гледаме по-нататък .. каза да мине 12та седмица и тогава ще го мислим ..

рапорт даден, рапорт приет, приятна вечер от мен Mr. Green

# 587
  • Варна
Хубави бяха празниците,хубаво време а мен какъв вирус ме хвана - само кихам,и носа ми е все пълен,
Пробвах това с меда, сега ще пробвам с инхалации.Ако забравям някой метод напомняйте
Пия постоянно чай и мед и лимон.

# 588
  • Terra incognita
Mecani, какви ендокринни проблеми имаш?

# 589
  • В къщурката на хълма на феите
мии доста са, но като цяло най-голям проблем се оказа аденома на хипофизата .. иначе имам автоимунно възпаление на щитовидната жлеза и ПКЯ Peace отделно майка ми има желязодефицитна анемия, та редовно се следя и аз, защото тя често се унаследява .. сега според изследванията, хемоглобина ми е 119, но като се има предвид, че съм още в първия триместър, може би ще се наложи отрано да пия желязо, но това тепърва ще го уточним .. може би ще направя 1-2 контроли междувременно да се види с какви темпове спада и изобщо спада ли и тогава ..

# 590
  • Terra incognita
Дано всичко е наред! Пиеш ли нещо? На мен преди двайсетина дни ми откриха хипотироидизъм(намалена функция на ЩЖ) и съм на еутирокс. Неприятни са тези неща,но няма как...

# 591
Здравейте, момичета! Много сте изписали след голямото затишие покрай Великден, та ви четох до сега. Добре дошла и на Soulmate, радвам се, че се престраши да се присъединиш!
Пчеличке, почивай си и всичко да е наред!

Днес си взех резултатите от ФМ и БХС - добри са  Sunglasses

Последна редакция: вт, 14 апр 2015, 22:05 от ShikeR

# 592
Хоп и да за запиша  Mr. Green
 Много сте писали докато ви изчетааааа  Mr. Green

Allure честито ви сини гащи  stork-boy
Честито на всички за хубавите резултати   bouquet
Успех на всички които имате прегледи утре  Praynig
*soulmate* добре дошла и честита награда  bouquet
shmoksi честита награда  bouquet
pcelichka33 пази се , всичко ще е наред Praynig

Относно вида на прегледите....и на мен не ми е приятен вагиналния ,но ако ми кажат няма да се дърпам, каквото реши АГ-то ми.

Всички болни , бързо да се оправяте radinka89 аз ползвам и хомеопатични лекарства като се наложи, инфлуцид, тонзилотрен и т.н.

# 593
Здравейте дами. Чета всичко, което сте писали и се радвам, че всички сте добре. Ние изкарахме страхотно празниците Wink Wink.
Досега всичките ми прегледи са били с вагинален ехограф. Бебчо го усещам от няколко седмици, но през няколко дни Grinning Grinning Grinning. Нямам търпение да отида на преглед, да видим бебо, а и да се подвърди пола. Излиза ми петно на едната буза, пигментация, каквото съм виждала, че имат бременни с момчета, но в по късен етап.

# 594
И на мен ми избиват на различни места по лицето малки петна. Не знам дали има нещо с пола, но с предната бременност нямах а беше момче. Изобщо докато с предната брементост ставах по-хубава сега ставам по-грозна .... Mr. Green

# 595
И на мен ми избиват на различни места по лицето малки петна. Не знам дали има нещо с пола, но с предната бременност нямах а беше момче. Изобщо докато с предната брементост ставах по-хубава сега ставам по-грозна .... Mr. Green

Денис, значи сега ще имаш момиченце  Laughing

# 596
Нали бабите казват, че бременните с момчета се разхубавяват, а момиченцата крадат от красотата на майките си.   Crazy

# 597
Някоя от вас пие ли но шпа. На ммен ми го изписа в началото заедно с дуфатона, но нали дуфастона не ми понасяше в 8 седмица го спрях и продължих с но шпато 2 по 1. Върти ми се в главата, че ми каза да го пия до 14 седмица, но не съм много сигурна, нали съм разсеяна. Вие пиете ли го и още ли.
Какво мислите за лятото и моренцето, дали ще издържим на жегите там. Ние ще сме цяло лято на морето, та дано да ни е добре.
Хубав ден от мен

Забравих да ви питам, дали има тема, в която да си обява старата количка за продан, понеже въобще незнам как да търся теми тук, а ми се ще първо тук да я пусна, че нали сме само мами и ако няма интерес ще я пусна в продавалника. Извинявам се за дългия пост

# 598
  • Сливен
Привет  Hug
Меци, Шикер, радвам се за добрите новини от прегледите и изследваният ви  Hug
Екатерина , за морето - първият път ходих, бях в 5-ия месец, вторият - не,  защото бях в 9-ия, сега смятам да отида, защото таткото няма да се справи с двамата, или поне ще му е трудно, не знам обаче дали ще се пека или къпя, най-вероятно - не, но ще видим.
Хубав ден  Hug

# 599
Аз пиех до 12 седмица 3 по 1 но шпа и го спрях, но лекаря ми каза, че ако имам болки в корема да го започна пак. Под болки имам предвид нещо лекичко, тъй като за по-сериозни болки директно си му звъня на него, не разчитам само на но шпа

Общи условия

Активация на акаунт